14
-
Kenshin #14 nem éppen. Most a fujinak iso200on olyan a zajosodása mint a pana fz30-nak 100-on. a fuji képeit 400-as érzékenységig simán lehet használni. Azt elismerem, hogy a panasonicnak van a legjobb képstabilizátora a piacon, nem vagyok pana ellenes, de a képstabilizátor sem képes csodákra,+még az akksit is zabálja. Én inkább az álványt, és a jó képminőséget választom. -
Cat #13 ha hiányozni fog belőle a képstabilizátor, akkor tökmind1. -
Kenshin #12 A Panasonic Fz30-nak túl nagy a zajszintje a legkissebb érzékenységnél is. Én a fuji-ra szavazoki, pláne azért is mert októberre igérik a 9000/9500 frissített változatát ami gyorsabb autofókusszal és jobb(!) képminőséggel rendelkezik, amit az uj Pana Fz50 sem fog (szerintem) lepipálni. -
#11 A mélységélesség pont fordítva van. Az a DSLR-eknél kisebb. -
Lateralus #10 Képeket akartak nézni.
Azt értik. -
Godefroy #9 Minek linkelsz japán oldalakat, nem hiszem sokan értenéka kandzsit.
-
vaddiszno #8 kicsit off: nezegettem az ultrazoomosakat, en a Pana fz30-at valasztanam (esetleg fuji S9000), a tobbi gyengebb kepminoseget produkal, a dslr gepeknel nagyobb sokkal a melysegelesseg tele allasban, de az arak is, sotet helyeken meg azok se tudnak csodat muvelni.(pedig en azt hittem...) -
#7 Szép darab. Nekem egy COOLPIX L4 esem van. -
#6 Köszönöm a linkeket. -
Lateralus #5 kicsit béna összehasonlítás az új szonival -
Lateralus #4 18-135-ös kitobival (képek alatti krikszkraksz linkre kell kattintani a teljes mérethez.
brutál drága objektívekkel -
#3 Hát ott úgy néz ki még nincsenek. -
G_ArchAngel #2 pl. dpreview.com -
#1 Hol találok tesztképeket a neten?