7
  • avman
    heti két jó film? maradjunk a nézhetőnél :)
  • Akkush
    Számomra a without trace 100x jobb, mint bármelyik helyszínelők sorozat. Nem azon múlik az ügy felderítése, hogy milyen új bizonyítékot találnak, hanem azon dől el, hogy a karakterek hogyan viselkednek, az egyes szituációkban hogyan cselekszenek. Sokkal emberközelibb és sokkal valóságosabb, néha már-már át lehet érezni a döntések valódi súlyát. Már nagyon vártam ezt az évadot...
  • Tibmanus
    Hajrá winnie imádunk!!!! Csak így tovább!
  • winnie
    ez ízlés kérdése, ki mit szeret. mindenki azt néz, amit akar (gondolom azért több a tévés cikk, mert most indul a tévés idény itthon) valaki a filmeket tartja bugyutának.

azonban abban szerintem többen egyetértenek velem, hogy míg mozifilmek közül meglehetősen magas a szenny és a közepesek aránya, addig sorozatoknál ez viszonylag alacsony, hiszen a gyenge sorozatok zömét - a filmekkel ellentében, a csatorna meg sem rendeli, műsorra se teszi.

ami ennek ellenére gagyi, azt meg a nézők buktatják meg azzal, hogy nem nézik. ami a képernyőn marad, ezért jó eséllyel színvonalas (vagy csak kommersz:), de ha a heti 100 sorozat csak 10%-a jó, akkor is előrébb tartunk, mert filmek esetében már az is csoda, ha hetente 2 jó film kijön:)

ráadásul egy sorozat heti fix szórakozás, amivel biztosra megy az ember - a film meg vagy jó, vagy nem jó. ott nem lehet biztosra menni:)

mindegy. ha csak a nyomtalanult nem szereted (mert meg sem fordul a fejemben, hogy látatlanban modtál véleményt a sorozatról), akkor ez van, de bőőőven van sorozat. és tuti tudna bárki mondani 10 címet, amiből 2-3-ra azt mondanád, hogy "ez igen":)

több elismerést a műfajnak, na. erős lenne azt mondani, hogy a filmek buyuták:)
  • akyyy
    én meg pont örülök a sorozatos cikkeknek:)
  • Shadeee
    Szomorúan veszem észre, hogy a filmes cikkek az utóbbi időben semmi másról nem szólnak csak az általam zömében bugyutának tartott sorozatokról.
    (Jól mutatuják ezt a cikk alján megjelenő kapcsolódó cikkek dátuma....)
    Remélem egyéb hírek is megjelennek itt hamarosan.
  • akyyy
    már annyi ilyen eltüntes sorozat van h áhh... a Lost is axn-en eltüntek-ként van kiirva..