1092
Esztergom Connection
-
És neked rendesen stabil? Vagy neked is ingadozik rendesen? Nekem kb 1-2 hete emeltek, eleinte csak a feltöltési sebességen érződött, s 1 hete a letöltési is megnőtt. Ha szerencsém van, akkor jpár percig 500 kb/s körül is jön, de általában csak 250-nel, mint régen, de remélem hamar helyreáll.... -
már nekm is emeltek :)))) -
kösszi -
nekem még nem :( -
Olvassátok el légyszi a 195-ös hozzászólásomat és ha tudtok segíteni, akkor írjatok! -
Nagyon jól néz ki az új design, rég jártam erre, de baromi jól néz ki :D -
Neked már emeltek? Nekem igen, mert már tudok 840 kb/s-cel tölteni, igaz csak 10-20 másodpercig, mert utána elkezd csökkenni egészen 200 kb/s-ig és akkor válik stabillá. Szóval végre emeltek, de nem sok értelme van így :( -
nem tudom de sztem lessz vmi tuti -
Hi! Mi lesz a hosszú hétvégén a városban? Vásár, stb...? -
Htx :) -
azt éreztem én is :S nem tudod honnan jön? -
Cat 02 #481 azta qva ma volt tesi és oan iszonyat büdös van ott fent a Dobonál meg a vársoban is =\ -
Szép a háttér nagyon! Grat!
-
kicsit más -.- :D -
Cat 02 #478 XD
http://hu.wikipedia.org/wiki/Esztergom -
Mikor kezdik el ? -
itt a másik topikom szint ugy design én :D -
köszönet Amse nak ;) -
;) pill és meg lesz az is :) -
Cat 02 #473 nem rossz :P
de sztem ki kéne venni a fehéret :D
külön dícséret h nem userbaros ;) -
Bartók, csak a bazilikától nemlátok 
-
nájsz:)
Hogy legyen téma... elvileg fel fogják újítani az utcának ( Bartük Béla ) csak valami pereskedés megy az áram szolgáltatüó és a város közt... a munka meg elsem kezdődik... az ucában fél méterenként akkora gödrök vannak hogy élvezet őket autóval kerülgetni, amikor meg esik az eső ember legyen a talpán, hogy kikerülja azokat, a kocsikat meg haza vágja ha valaki nem óvatos... -
new design :D -
:P -
Cat 02 #468 30k >.< -
roszat mondtam ?:P -
\o/ -
na hányan vagyunk eszterogmiak ? -
soha -.- -
egész hangulatos kis város mér tmondod ?
tán egomi vagy te is? -
jah, kb. akkora itt az elet mint magaban a varosban...
-
Cat 02 #461 rip ? ^^ -
igen tudom hol van az a hely -
Arra, ahol ha Egom felöl mész, a körforgalom után rögtön az első helyen kell balra kanyarodni, ahol végül a benzinkútnál kötsz ki.... -
amit most lebontottak ? vagy az új cuccokra gondolsz? -
Valaki szokott járni Kertvárosban a régi laktanya környékén rendszeresen? -
Cat 02 #456 most lesz emelés márciusban -
hát kb.. -
Igen énis megnéztem... hát ennek utána járok, pofátlanul b@sszák át az ember agyát... 4 éve vagy ennél a szarnál, és fizess ugyan annyit mint anno... elmennek a búsba... -
Cat 02 #453 hát nem tom Invitel emel-e :S
btw 9.8k ért veszünk 1 megás netet és most nézem Invitelnél 7.7k ért vna 4 megás :D