virtuális metro PC-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ikarusfan
Itt se most volt az útsó hsz...

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Az openBVE-ben van kismillió nézet<#wow3><#idiota><#idiota>
Amúgy király a BVE <#idiota>
longhaul
csak belsõ nézete van. Nincs külsö nézete??

OMSI FOREVER!!!

Úgy hogy feltelepíted az Ubutchu vagy mittudomén milyen nevû pályát és kiválasztod a gyökérben a route/pálya/start.cvs-t és START GAME
Scottt
BMV(busz mertó villanyos)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Web mester
Bocsi Bus Driver.

Web mester
Busszal nem lehet menni, ha busozni akarsz akkor játsz a Bud Driver-el.

shevsenko7
valaki HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
nekem csak a M1-es metro megy a többi nem se a villamos,M2,M3.Valaki tud a buszokhoz pályát??????<#confused><#szomoru1><#guluszem1><#conf>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Web mester
Nyagyon jó szimulátor!Kár hogy a 2 villamos nincs végig.

Ebben is el tud romlani a Combino, vagy ennyire nem realisztikus? 😊

(Bocs, ha ez övön aluli volt)

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

zoliii
hogy kell el inditani ezt a rohadt játékot

300Dani
voáv :o
a magyar is ilyen jó? hangok, minden van?

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zoliii
valak segitene.A játék elindult csak éppenségel nincs se fa se háttér se semmi de villamos az van mit kell be másolni légyszi segitsetek.<#falbav><#email>

ti a japáb networkot vagy mit raktátok fel ? _.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Duddits
Meg villamossal lenne a gyorsulási verseny.. <#nevetes2> Mint egyszer Debrecenben.

12346
na jóvan, mennyé má innen^^

eörgs
na ne butáskodj

erö

báttyó02
SAD?M_😄SA_:?ASD:_?_:?SDA

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nah az télleg komoly lenne

Avanti Crociati!

Ja, meg ha driftelnének a buszok...

Atkamon
Ez a játék tök jó lenne mongyuk most wanted-es grafikával😛

Tarajos Sül
lám még a magyarokra is gondoltak 😊)))))
van ugyan a játék pályájárol screenshot "nézési" lehetõség,de vmelyiknél nincs,amelyiknél meg lenne,azt meg nem tudja megjeleniteni nagyon cool 😄DDDDDDD
ezt kell leszedni ? :S

leslieboy
Ez jó kiindulási pont BVE pályakereséshez!

BVE pályák

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

megint le kell tölteni vmit vmi net es

Tarajos Sül
vannak videok a játékrol az #1 hsz-ben lévõ linken

amugy mindenért rajongók,amin csak vasutat lehet vezetni,ugyhogy ez is megy a vinyóra
persze azért mindent meg lehet unni,ha az ember sokáig játszik vmivel
akyyy
vki tegyen be képeket

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az az!
Na, megyek is buszni. 😊

zoliii
én föl raktam a játékot el is indul.Bejön egy menü rendszer de nem tudom hogy mit kell csinálni ott

eza letöltés ?

gabber_saviola
köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

leslieboy
2 és 4es verziók

Tessék! De a magyar oldal olvass el ben ott a link 😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

gabber_saviola
linkelje már vki a gém letöltését, mert nem jó a link

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

akyyy
van már iylen topik, sbus, bus driver, stb....igen ezek buszok ésnem villamos, meg metro, de ez csak egy cikk

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

0ppika
Ezek Commodore-os játékok? <#idiota>

http://epica.nl

ColdFire
nyem is szar...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Truck Driver001
Mármint a letöltési.<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Szar a link.<#szomoru1>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

bepe79
"Ugye ön is szeretett volna metrót, villamost vagy autóbuszt vezetni? Két remek, ingyenes szoftverrel most összes gyerekkori vágyát kiélheti: csöngethet és nyithatja-zárhatja Ikarusok ajtajait, de akár a kisföldalatti vagy a kék és piros metró megállóiból is felveheti az utasokat."

http://origo.hu/techbazis/szoftver/20060814letoltes.html

<#worship>

Üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3