Olcsó lesz az Xbox 360 HD DVD meghajtója

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na majd jön ide is a sok idióta hozzászólása hogy fhúúú a sony azért jó mert 0.00001 decibellel nagyobb a hangereje és ez már milyen überf@sza majd a másik rákontráz hogy nem is igaz mert az ms-é meg 0.00001 wattal kevesebbet fogyaszt és ez milyen überf@sza és hogy az egyikben 1 kgmot nyom a hddvd a másikban meg 1.0001 kg és akkor az már milyen nyomi...
csak sajnálni tudom azokat akiknek ez a szempont

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Azt hittem a konzolban az a jó, hogy megveszem és pár évig nem kell fejlesztenem, hogy lépést tartsak az új játékok igényeivel, hanem a fejlesztõk erõltetik az agyukat, hogy ugyanabból a cuccból egyre többet hozzanak ki.
Még el sem kezdõdött a verseny a MS már hozza is ki a fejlesztéseket. Ha esetleg a PS3-nak jobb lesz a grafikája majd kiadnak egy kiegészítõ videokártyát hozzá?
A microsoft ezzel rábaszott, hogy kihagyta anextgen lejátszót...
Nézd a jó oldalát... ha valamelyik meghajtó tönkremegy, még mindig tudod használni a gépet.
Macc
"Szerintük a Blu-ray nagyobb kapacitása nem pótolja ezt a rugalmasságot"

Konyorgom, milyen rugalmassagot? Hogy az egyiket allitva a masikat fektetve tarolhatom egyszerre, vagy hogy ket polcra rakhatom egyszerre? Viccesek ezek a Microsoft-ek:) En inkabb ugy latom, hogy jobb felallasnak tunik egy egybe gep mint egy 2 reszbol allo osszedrotozott valami. Bar kitudja. Es onnantol kezdve, hogy ezzel egyutt egy arban lesz a nagyobb PS3-mal, sztem egy vicc az egesz.

← ElőzőOldal 2 / 2