Audiojack (net zene - mp3)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tud adni egy linket h honnan tudom etölteni az audiojack-et?
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Sziasztok!
Nekem az audiojack 2 van és nem tud egyszerre két rádió állomásról felvenni. Ez mér van? Kiírja, h program bezárása v. mégse.. ha mégsére kattintok akkor is bezárja!😞
Nekem az audiojack 2 van és nem tud egyszerre két rádió állomásról felvenni. Ez mér van? Kiírja, h program bezárása v. mégse.. ha mégsére kattintok akkor is bezárja!😞
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tulajdonképpen mi a gond vele.?
Én most raktam fel (ez is tört verzió) és alapból mindent számonként ment mp3-ba vagy ogg-ba. Egy Wombat nevû rádiót próbáltam és a három felvételt külön mp3 fájlba mentette Judas Priest - Turbo Lover.mp3 illetve Santana - I`m Winning.mp3 és Boston - Smokin`.mp3 néven.
Esetleg a settings - general - internet radio - path naming beállításokat variáld, ott be lehet pl. úgy is állítani, hogy az azonos elõadóhoz tartozó zenéket egy "elõadónév" mappába mentse.
Én most raktam fel (ez is tört verzió) és alapból mindent számonként ment mp3-ba vagy ogg-ba. Egy Wombat nevû rádiót próbáltam és a három felvételt külön mp3 fájlba mentette Judas Priest - Turbo Lover.mp3 illetve Santana - I`m Winning.mp3 és Boston - Smokin`.mp3 néven.
Esetleg a settings - general - internet radio - path naming beállításokat variáld, ott be lehet pl. úgy is állítani, hogy az azonos elõadóhoz tartozó zenéket egy "elõadónév" mappába mentse.
streamripper plugint - sorry nem tudom mit jelent
Ja, de ez egy tök jó program. Elõadó - címet ír a fájlba és szerintem lehet egy ezeket szétválasztja és menti. Csak jobb ha csak bekapcsolod és számonként megkapod a zenét... nem?
nem értem a problémádat,de vmi olyasmit akarsz,h ami pl netrádióban megy,azt felveszed?
olyat is lehet csinálni(amihez elég egy mp3vágó,vagy vmi ilyesmi progi),h elindítod a zenét,felírod a címeket,és te meg közben veszed fel,mondjuk a nero wave editorral.csak be kell állítani a hangbeállítás\felvételnél be kell kacsolni a stereo mixet,és jelöld ki azt.ha túl zajosan veszi fel,vegyél le a hangerõbõl.szóval veszed fel a dolgokat,utána szétvágod,és átnevezed õket a szám címére.ennyi.
olyat is lehet csinálni(amihez elég egy mp3vágó,vagy vmi ilyesmi progi),h elindítod a zenét,felírod a címeket,és te meg közben veszed fel,mondjuk a nero wave editorral.csak be kell állítani a hangbeállítás\felvételnél be kell kacsolni a stereo mixet,és jelöld ki azt.ha túl zajosan veszi fel,vegyél le a hangerõbõl.szóval veszed fel a dolgokat,utána szétvágod,és átnevezed õket a szám címére.ennyi.
ReaL MaDRid x siempre
értelmetlen válaszokkal mit kezdjek ?
Helló ! Ismeri valaki ezt a programot ? Nekem a tört változat van meg és nem tudom hogy kell beállítani, hogy számonként mentse le a zenéket, de most még úgy se, hogy egybe, mert minden számot újra kezd... plzzz
Laci
Laci