29
All American Rejects(USA)
-
#29 És milyen jó ez a 3. :D Nagyon dallamos lett az összes szám. -
#28 már 3 -
#27 Csak 2 albumuk van legjobb tudomásom szerint... -
Goth #26 az fos :c Downfall rulz -
#25 rock the casbah -
#24 Trust Companynek egyetlen jó száma van, de az nagyon odatesz (crossing the line).
Na meg talán a Stronger. -
#23 igazad van -
#22 nem érzem annyira felszabadultnak a zenéjüket, az all american rejects kicsit lazábbnak tűnik, ez tetszik is benne, meg sokszínűbb (szerintem) -
#21 belehallgattam pár számba, kicsit keményebbnek tűnik, annyira nem nyerte el a tetszésem, de nem rossz -
#20 rendben -
#19 szedd le a Trust Company - True Parallels albumát, tetszeni fog -
#18 ha tudtok még ilyen stilusban játszó zenekart, akkor szóljatok, mert nekem ez most nagyon "bejön" -
#17 szvsz nem is hasonlít egymásra a kettő -
#16 egyik kedvenc együttesem ^^ csak a Move Along albumuk van meg de az nagyon király :) -
#15 nem baj, lényeg hogy én megismertem :)[egoista :D]
mióta van a topik azóta szinte csak ezeket a számokat hallgatom, néha mást is, de nagy részben ezt
csak ez a két album van? -
#14 Amerikába olyan híresek mint a Green Day vagy a Blink itt csakhát Európát még nem hódították meg :) -
#13 jah, pedig jó kis banda, letöltöttem a másik albumot is, egész jó
-
#12 Jó most az a the, jó igazad van... de légyengtelen :D ha van admin akkor írja át pls...
Kár h csak te írsz ide :D -
#11 ja egyébként nem The All-American Rejects a rendes neve az együttesnek
amugy mindegy :D
nekem azért tetszenek ezek a számok, mert még csak ezt az albumot töltöttem le
majd letöltöm a másikat is, biztos jó az is
mire nem jó az sg :D, valaki nyit egy topikot, és ezzel elindít egy folyamatot :)
tetszik a zenéjük nagyon -
#10 Hm nekem a Dirty Little Secret Move Along Night Drive one more sad song my paper heart(fav) teccik főleg de azé többi se rossz -
#9 eddig ezek "jöttek be" nekem : Your Star, Swing Swing, One More Sad Song, Don't Leave Me, Too Far Gone, The Last Song -
#8 Vagy fordítva :D -
Verseghy #7 Ezeknek is sum41 a példakép:) -
#6 ja, én is most így hallgatgatom a számokat, nem rossz, letöltöm én is az albumot -
#5 Nekem is nagyon teccet letöltöttem 1x a Dirty Little Secretet , nem ismertem elsőre nem teccet annyirra de aztán mégis meghallgattam 4x-5x még és megteccet aztán jött a többi szám meg az album -
#4 nem rossz -
#3 Dirty Little Secret videóklip -
#2 -
#1 Az Amerikai eggyüttes 1999-ben alakult 2 albumot adtak ki(Move Along, AAR).Nekem nagyon bejött a zenéjük hallgassatok bele ti is:
Tessék
Honlap
Myspace