20
Lostprophets
-
#20 mert már nagyfiú vagy! -
#19 hogy lehet kinőni belőle?:S ha szeretek egy zenekart akk hogy lehet abbol kinőni?-.- -
Narusco #18 tipikus divatszutyok, régen szerettem én is de kinőttem :) -
#17 omg -
#16 én imádom ezt a zenekart:D -
Losprophets #15 ez egy nagyon kira együttes igaz a nevemből ki maradt a t betű mert olyan felhasználó már van :S mikor jön ki az új album? -
#14 valaki megtudná mondani a Wake up c. szám fordítását honnan szedhetem le? -
#13 az -
#12 igaza van faszikám -
#11 faszvagy :|
(finoman szólva) -
#10 nemjó együttes:|
(finoman szólva) -
gaspy #9 Szerintem király most épp Lostprophetset hallgatok:) -
#8 metal loál -
#7 számomra ez olyan vanegykétjószáma együttes :§ -
#6 szerezz be még párat mer fasza :) -
#5 Én többet is jó zenét nyomnak -
SeLFisCH #4 egy számukat ismerem , a jerk it out-ot :D -
#3 Y -
#2 -
#1 A Lostprophets 1997-ben alakult egy Dél-walesi kisvárosban, Pontypriddben. A srácok csupán kedvtelésböl kezdtek zenélni, majd néhány demot követöen felfigyeltek rájuk és pozitív visszajelzéseket kaptak a szakmától.
Elsö albumuk, a Fake Sound Of Progress nagy sikereket ért el Nagy-Britanniában, bár ez még egy kisebb kiadónál készüle el 2000-ben.Ezután a Sonyhoz kerültek, ahol újrakeverték a lemez anyagát New York-i és walesi stúdiókban. A kisvárosi hatos elindult a siker útján. 2001-ben megnyerték a Kerrang Awards díját a legjobb brit újonc kategóriában, 2002-ben az NME legjobb új metal bandája kategóriában. Még ebben az évben zsebelték meg a Welsh Music Awards legjobb albumáért és kislemezéért járó díjat.
2003-ban kisebb hallgatás következett, ez idö alatt vették fel 2. albumukat, a Start Something-ot. Az album 2004-ben jelent meg, mely elödjénél is nagyobb sikereket és áttörést hozott a walesi rockereknek.
Hivatalos oldal
Klippek:
Rooftops
Wake Up