17
  • karesz04
    valaki legyen szives küldje át valahol a fifa 07 magyarosítást vegyen fel msn-re [email protected] vagy e-mailba [email protected] előre is kösszfontos lenne
  • Kecső Róbert
    hy! Valaki segítsen! Hiába akarom telepíteni fifa 07 fríssítéseket sohasem sikerül azt írja ki hogy:old file not found, meg egy hosszú szöveget.Nem tudom mit csináljak létszi segítsetek. Az e-mail címem:[email protected]
    előre is kössz.
  • dvdrw111
    sziasztok
    most keztem el fifa 07-el játszani és nagyon jó a játék én most barcelonával vagyok és nagyon könyü
  • 11Lajos11
    Valaki tudja hogy lehet a Ronaldinhos cselt meg a csavarást?És az Online kódot valaki lécci..
  • tomobatyo
    Császtok!
    Nem hogy örülnétek neki hogy ilyen is van.
    Szerintem jó már maga a játék is jó de hogy van ez a kis extra benne már élvezetesebb lesz:D
  • madvi
    Na ezt én is kipróbálom. Csak a két srác miatt.
  • akyyy
    inkább vennéd meg:(
  • Tom Tom
    Hát bazz ha urbán flórit vagy a világit beraknák mint a vb meccsek alatt én kapásból le se tölteném
  • Komolytalan
    Azért Léderert ne emlegessük már 1 lapon Faragó Ricsivel meg Hajdú B.-vel...
  • Cumi
    Na ez nagyon jo!

En erre már rég vágytam, most azt hiszem újra fogok FIFA-zni egyet. :)
  • TrIp
    EZAAZ!!! viszont LÉDERERT a fifába!!!
    inkább venném az angolt....
  • edios
    A legjobb a 2001 vót sztem, azóta egyre rosszabb mind1ik rész, 2001ben WCben leggyengébb csapattal is megcsináltam a világkupát, a későbbi részekben már annak is örültem, ha nálam volt a labda..
    De ezt kipróbálom, biztos jó lehet "hivatalos" szinkronnal
  • baresz82
    Nekem a 99es volt az utolso :) De erre én is azt mondom próbáljuk ki.
  • Csokis
    Legalább 2 értelmes kommentátort kértek fel! Én már ennek is örülök! :)
  • akyyy
    húú, nagyon várom most ezt a fifát:)
  • Szefmester
    ezt ki fogom próbálni, annak ellenére is hogy a '98as rész óta semmi jó nem történt a szériával.
  • Csudri #1
    Na erre kíváncsi leszek, évek óta nem játszottam Fifa játékkal, de ez biztos állat lehet!