17
-
#17 valaki legyen szives küldje át valahol a fifa 07 magyarosítást vegyen fel msn-re [email protected] vagy e-mailba [email protected] előre is kösszfontos lenne -
Kecső Róbert #16 hy! Valaki segítsen! Hiába akarom telepíteni fifa 07 fríssítéseket sohasem sikerül azt írja ki hogy:old file not found, meg egy hosszú szöveget.Nem tudom mit csináljak létszi segítsetek. Az e-mail címem:[email protected]
előre is kössz. -
dvdrw111 #15 sziasztok
most keztem el fifa 07-el játszani és nagyon jó a játék én most barcelonával vagyok és nagyon könyü -
11Lajos11 #14 Valaki tudja hogy lehet a Ronaldinhos cselt meg a csavarást?És az Online kódot valaki lécci.. -
tomobatyo #13 Császtok!
Nem hogy örülnétek neki hogy ilyen is van.
Szerintem jó már maga a játék is jó de hogy van ez a kis extra benne már élvezetesebb lesz:D -
madvi #12 Na ezt én is kipróbálom. Csak a két srác miatt. -
#11 inkább vennéd meg:( -
Tom Tom #10 Hát bazz ha urbán flórit vagy a világit beraknák mint a vb meccsek alatt én kapásból le se tölteném -
Komolytalan #9 Azért Léderert ne emlegessük már 1 lapon Faragó Ricsivel meg Hajdú B.-vel... -
Cumi #8 Na ez nagyon jo!
En erre már rég vágytam, most azt hiszem újra fogok FIFA-zni egyet. :) -
#7 EZAAZ!!! viszont LÉDERERT a fifába!!!
inkább venném az angolt.... -
#6 A legjobb a 2001 vót sztem, azóta egyre rosszabb mind1ik rész, 2001ben WCben leggyengébb csapattal is megcsináltam a világkupát, a későbbi részekben már annak is örültem, ha nálam volt a labda..
De ezt kipróbálom, biztos jó lehet "hivatalos" szinkronnal -
baresz82 #5 Nekem a 99es volt az utolso :) De erre én is azt mondom próbáljuk ki. -
Csokis #4 Legalább 2 értelmes kommentátort kértek fel! Én már ennek is örülök! :) -
#3 húú, nagyon várom most ezt a fifát:) -
Szefmester #2 ezt ki fogom próbálni, annak ellenére is hogy a '98as rész óta semmi jó nem történt a szériával. -
#1 Na erre kíváncsi leszek, évek óta nem játszottam Fifa játékkal, de ez biztos állat lehet!