5
  • totya4
    Ilyen beszűkült emberek a kommunizmusban sem voltak mint te :)

Talán az normális lenne, hogy minden irodában kamera legyen, és rögzítve is legyen minden elhangzott szó? Az email ma már ugyanolyan alapvető kommunikáció mint a beszéd, és mivel sok olyan buta ember van mint te, nem tesznek semmit azért hogy az állam ne alakítson ki totális kontrollt feletted.
  • RealPhoenixx
    Nevetseges az egesz, mar vannak normalisnak nevezheto reszmegoldasok, de latom azokra xarnak, s amugy pedig primitivizmus tukrozodik igencsak biztonsagi teruleten es orba szajba mennek a probalkozasok es erolkodesek, illetve az emberekre valo eroltetesek, ahelyett hogy egy rendesen atgondolt rendszer lenne.

NB: evekkel ezelott foglalkoztam e kerdes korrel es oda jutottam, hogy rendesen meg lehetne csinalni, es akartam/akarom is, de penz hianyaban elegge nehezkes a dolog, masfelol ezen a teruleten, mint sok mas teruleten szinten lehetne feltetelezni, hogy megvan pl a penz, de ha kapcsolati toked nincs (megfelelo), akkor csak a penzet bukja el az ember.
    Ez kb ugyanazon effekt, mint a media azonositas es egyebb, amiben vannak kozelito megoldasok, etc, de nem az igazi, es ugyanez az RFID is, szval nevetseges tarsasagok siralmas probalkozasokkal, de megfelelo anyagi es kapcsolati tokevel; s ezeknek akkora a fejuk, duzzad a hulyesegtol es a magabiztos baromsagoktol, na mind1
  • Garfield
    Céges emailről van szó, nem kell ez a Tesco gazdaságos adatvédelmi duma.
  • totya4
    Mindegy, de nem tetszik a dolog, az utcán se követnek kamerával és veszik fel minden beszélgetésemet, az emailek rögzítése pedig pontosan ez. Nyilván azért lehetséges ez a rettenetes állami ellenőrzés, mert az emberek nincsenek tisztában azzal mennyire sérti ez az ember alapvető jogait.
  • HappyBoy
    Ezek az előírások kire, mire vonatkoznak?