Flash 8 hibaüzenet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Feltettem a kérdést és amikor eltelt egy kis idõ kaptam egy üzenetet: az user nem használt keresõt, ezért leáll...
Feltettem a kérdést és amikor eltelt egy kis idõ kaptam egy üzenetet: az user nem használt keresõt, ezért leáll...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
uninstall, ha neten nemtudsz keresni, akkor inkább told fel a flasht a popidba, mindenkinek jobblesz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sziasztok!
Feltettem a Flash Pro 8.0-át és amikor el akarom indítani ezt a hibaüzenetet írja ki: A Flash 8 hibát észlelt, ezért leáll...
Ezt akkor írja ki amikor be akarja tölteni a fontokat. Megnéztem az adobe oldalán a troubleshooting-ot de nem találtam ilyen hibát. Vagy az angol tudásom nem elég jó. <#vigyor2>#vigyor2> Help pls.
Feltettem a Flash Pro 8.0-át és amikor el akarom indítani ezt a hibaüzenetet írja ki: A Flash 8 hibát észlelt, ezért leáll...
Ezt akkor írja ki amikor be akarja tölteni a fontokat. Megnéztem az adobe oldalán a troubleshooting-ot de nem találtam ilyen hibát. Vagy az angol tudásom nem elég jó. <#vigyor2>#vigyor2> Help pls.