Jön a GeForce 7900GS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom van e valakinek ilyen kártyája -> Inno3D Geforce 7900 GS
Nekem van, mostmár nemsokára csak ugy mondom hogy volt.. A kártya nálam beszart.. A képernyõm ULTRAIBOLYA Színû ..:D Majd meg vakulok tõle, ilyet még nemláttam. Azért írok hátha valaki tapasztalt már ilyet, és tudja-e hogy lehet-e az effajta problémát kiküszöbölni.. megjavítattni? Válaszokat elõre is köszönöm!!!
Nekem inno3d-m van ami nem a legjobb márkák közé tartozik és így kapok 7500 pontot!
Egy Asussal 7700 körüli pontot lehet elérni!
84.21 az tökéletes a kártyához vagy esetleg nyomd fel a legújabb 91.37et!
De ezt inkább a 3DMark05 topicba!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3Ds MAX :)
Most is ki lehet használni simán. Egy komolyabb játék 1600x1200-ban, 4xFSAA-val simán kihasználja.
És akinek telik rá, az miért ne vegyen?
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
100.000 Ft-os kártya. Mi a túrónak. Még 100 év és ki is lessz használva amit tud
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fõleg azért sincs sok értelme most venni sztem, mert elvileg januárba jön a directX 10, (bár mivel Vista-ra lesz csak directX10 vezérlõ, és azt eltolják, lehet hogy kártya se fog elõbb jönni). És akkor szerintem lefognak menni a régebbi kártyák árai valamennyivel!
De a 9600proval mostmar egyaltalan nem jonnek ki. 6600Gt-t most hasznaltan megkapod 23ezerert, szerintem nagyon jo ar, es el is kell a jatekokra, ha nem olyan grafikaval akarsz jatszani mint ket eve.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Helyette elõvettem a szekrény mélyérõl S3 Virge-emet és most ezt használom.
Kifogástalanul megy rajta minden 2D-s alkalmazás :-)
t, esetleg egy 7600GST-t. Majd kiderül mi lesz elérhetõ számomra.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Mostantól ATI (amig annál is ki nem bukik, hogy dzsunkán rakják össze kalapáccsal) :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Hogy még is miért kell, miért nem jó egy sima kliens egy konzol?
Csak azért amiért az emberek az irreálisan magas benzinárak ellenére is autóznak, ahelyett hogy tömegközlekednének.
A teljesítmány birtoklásának vágya, ez áll az otthoni számítógépek, jelen esetben PC-k mögött. Ez az irracionális törekvés mindíg is az ember sajátja lesz."
Nexus6
http://www.sg.hu/cikkek/46510/mi_lesz_a_pc_jovoje
1-2 hónap és jön a PS3 150 körül na az játékra jó. Monitorra is köthetõ, vagy amire akarjátok.
És az nem csak fél évet bír ki az új játékok körében.
De komolyan...mire jó 1 150ezres videókari ami csak játékra jó? /Tudom...játékra :D/
" a 7900GT változatok még mindig 75-90 ezer forint körül mozognak"
Ha normális nyugateurópai árakat nézzük (vagy kevésbé vastagbörû magyar kereskedõkét), akkor 61-67.000Ft között kapni itthon is 7900GT-t vagy 7800GTX-et. Ami érthetõ mivel a fent említett X1900GT ára is (kint legalább is) ilyesmi szintre esett.
"Ugyanilyen - meglehetõsen kellemetlen - hatása lesz a megjelenésnek a riválisra, amely minden bizonnyal kénytelen lesz leszállítani az X1800 GTO és X1650 árait is, ha versenyben akar maradni."
Ez vicces, hiszen pont az X1650 és az X1950 szériák miatt kénytelen az NVidia kiadni a 7900GS-t, olcsósítani a 7600GT-t, és kidobni a 7950GT kártyáját. (Lásd HKEPC cikk.)
Na meg persze a G80 kijövetele miatt is csökkenteni kell az árakat.
Ráadásul az X1800GTO csak egy átmeneti kártya volt, nem sokára kijön az árban hasonló, tudásában meg az X1900GT-re hajazó X1950pro.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Eddig mindnhez volt benne elég kraft, de most az oblivion fehér alapon fehérrel jelent meg :((( jaj.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money