673
Rayman: Raving Rabbids
-
#33 ps2-re már kinnt van.
Lejött már vkinek hogy ez milyen játék is lesz? Úgyértem nem a jól bevált mászkálós rayman, hanem csupa blőd minijáték??? -
Szuperkaraj #32 IGN szerint kijött, torrent formájában mégsem találkoztam vele ( nem mintha más letöltési lehetőségnél másképp lett volna )...de blackgamer mondta hogy dec. 8-at olvasott, valószínű hogy akkor jön ki, mivel most még sehol sincs :S -
hitch #31 Mikor Jönn ki a gamma??? -
#30 Sőt még megvan a régi 8bites nintendóm is azt is még mindig néha előveszem egy kis lövöldözés erejéig ezek után ki nem hagynám a wiit. Azok a játékok amik már az új modell alapján jönnek (át kellett a karakter animációt dolgozni az új irányító miatt) csak jövőre jönnek. A kezdőjátékokban meg lespórolták a grafikát is(red steel? Akkor inkább metroid3 de ez a rayman is jó lesz meg a mario galaxy de a legjobb a zelda.) ja bocs az offolásért. -
Szuperkaraj #29 hol olvastad? lehet hogy igaz, mert az IGN-en nincs Box Image még fent, meg semmi iromány a gémről...viszont a dátum változatlan :S -
csoola #28 lesz wii-d? az tök you red steel (asszem ez a neve) jött be naon nekem! -
#27 Hát asszem a wiimhez a zelda mellett még ezt fogom az elején beszerezni. -
blackgamer #26 most én december 8-at olvastam -
Crazy Mate #25 Tök jó lesz,és azt olvastam hogy ilyen free-roam-os lesz a játék,tehát szabadon bejárható területek.Ez igaz? -
Szuperkaraj #24 Rayman : Raving Rabbids E3 Trailer [Wii] -
Szuperkaraj #23 IGN szerint Európai megjelenési dátum : 2006, November 17 -
csoola #22 sry *2 -
csoola #21 nah, mikor lesz uj raymanünk? én már nagyon várom, remélem hamar lesz! -
csoola #20 nah, mikor lesz uj raymanünk? én már nagyon várom, remélem hamar lesz! -
#19 Boldog szülinapot Gamerboy! -
#18 miéé hippi réjmen? -
Szuperkaraj #17 és ilyen hajas lesz réjmen? -
és a faq:
-
#15 BTW,nem tom néztétek-e már a hivatalos oldalt,ott van még 2 vid. -
#14 Tényleg,már látom.Csak olyan hülye formája volt,nem láttam mi az,de így közelebbről tényleg slozikefe. -
#13 minnyá -
#12 az inkább egy wc kefe, és nagy csatakiálltások közepette bizony ki fogja súrolni, esetleg betámadja a wc-t:D(mert nekem úgy tűnik, hogy ezek a nyuszik nagyon be vannak pörögve és mindenre támadnak amit csak meghallanak-látnak) , utána meg azt írja hogy ebből az a tanulság, hogy nyitva hadják a klotyóajtót -
#11 Hmm,ezt a klotyósat nem értem.Mit akar az ásóval?Elásni a káját v mit? -
#10 ahogy a nyulak csatakiáltanak az zseniális :D -
csoola #9 1 "hiba": raymannek a lába sem kapcsolodik a testéhez!! de ez télleg elég barom(i) játéknak igérkezik -
FFX #8 a videókon hatalmasakat röhögtem -
#7 Valaki csínyna egy jó kis bannert? -
#6 jó kis game volt a rayman
N-gagere 100%osan végig tudtam vinni egy délután alatt :C (fitti)
ezek a nyulak meg rohadt jól néznek ki :D -
jupa #5 Ez lesz még beteg játék:) -
#4 En csak a PS-es Rayment nem vittem vegig...soha sem birtam. -
#3 Ja, énse. PS-en sem. De most találtam egy verzsönt ami megy XP alatt, és pár napja újra nekiálltam...
:))) -
#2 az első résszel mennyit játszottam,de sosem tudtam végig vinni! :D -
#1 Ubisoftunk Szófiában, Bulgáriában új fejlesztőstúdiót indít, amely jelenleg 21 főből áll. Ez a szám az év végére 40-re gyarapodik. A csapatnak legfőbb feladata az a projekt lesz, mely szerint a Nintendo Wii-re eddig exkluzívként számon tartott Rayman Raving Rabbids című játékot elhozzák PC-re is.
A nagy sikerű Rayman-sorozat negyedik része minden platformra! A játék a Raving Rabbids alcímet viseli és nagyon ütősnek igérkezik!
Ifjúkorunk egyik kedvenc karaktere, Rayman visszatér a képernyőkre és egy semmi eddigihez nem fogható őrült kalandba kezd. Tudtátok, hogy a nyulak nem tudnak tehenet fejni és, hogy sosem csukják be az ajtót vécézés közben?