Guinness-rekordok könyve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
nem nagy szám a 2007-es...meg sztem csak marketingfogás...gusztustalan benne a csótányzabáló ember,meg a Holtak Hajnala.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ZilogR
😊 és a gyufákkal mi a helyzet?

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Ilyen igényes lakást még nem láttál: 😊 klikk
ZilogR
err, azt tudja-e vki, hogy "gyufás" rekordoknak hol lehet utánanézni? (GyK: legtöbb/legnagyobb/világûrbõl is látható gyufából készült makett, gyufa alapú számítógép, legtöbb gyufát ette meg reggelire, legtöbb gyufát ragasztotta a testére és magára gyujtotta, 1 perc alatt meggyújtott legtöbb gyufa, stb...)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Valakinek nincs meg a 2000?

cenobite
Passz... Nagyon régen volt és nem is néztem soha utána.

gamertag: kenobita

mennyit fejelt? 😮

... got nothin to share with you...

Pheaper
LOL 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

I.C.ram
nagyon vicces gyerek vagy. Kezdem azt hinni, hogy fogyatékos vagy.
Fülüke
én írom le a világon a legrosszabbul azt a szót, hogy pia! Akkor írom: sör 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De k*rvajó géped van istenem....

Cucmey
Alexandrába is láttam multkor...

schrank
õ is rekorder de valószínûleg nem fejelgetésben <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

cenobite
Unokatesóm is benne volt valamikor a '80-as években, úgy tudom. A labdafejelgetés rekordját tartotta. Sztem már megdöntötték, de soha nem néztem utána.

gamertag: kenobita

Azt hiszem a '98-asba volt hogy megszámoztak ugyanolyan gumikacsákat, mindenki kapott egy számot, és egy nagy konténerbõl a vízbe borították õket. Akié elõbb átsodródott a célvonalon, az nyert 😄

Dzsini
itt van 2006-os is, eszembe se jutott 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dynamic
littleNorbi
Csakhogy megyarul kéne...

littleNorbi
Megvenném, csak még nem találtam sehol...

Dzsini
http://www.guinnessworldrecords.com/
meglepetésszerû url...

Elõször is Guinness, másodszorra pedig vedd meg a könyvesboltban 😊 Bár angolul valszeg meglehet valahol a neten. Nekem megvolt 1996-tól 2001-ig könyv😊

littleNorbi
Meglehet szerezni valahogy a netrõl ?