33
A Mad TV eddig megjelent összes része!
-
#33 Azt hiszem Retrozom egy kicsit. -
#32 Wow, kosz az infot, kiprobalom :) -
#31 játék url: http://www.mud-tv.com/
-
#30 Egy felújított változat, hasonló nem olyan rossz viszont ebe csak TV-zés van nem kell meghódítani egy lány szívét! :) -
#29 van újabb verziója:) meg más tv-s játékok.
infók a TV Manager játékok topikban. -
#28 utánanéztem, és a www.the-underdogs.info oldalon keress rá a madtv-re és ott találsz a 2höz crackot. -
#27 Szerény német tudásom arra enged következtetni, hogy a cdt keresi, azért nem indul (Madtv2-cdrom nicht gefunden). Kellene hozzá valami crack vagy egyéb... nem volt hozzá valami alkalmatosság ami ezt kiküszöböli? (crack vagy egyéb útmutató) -
#26 Segítsetek!
NEm tudom felrakni a MAD TV 2-t!
-
#25 Én már gondolkodtam azonis ,hogy megtanulok egy kicsit németül, hogy étsem!! :D
Kül. nem lenne rossz... Jó kis nyelvtanulás! ;) -
#24 Évek óta keresek angol nyelvűt a második részből, de semmi... -
#23 Hát igen, gonosz volt! :P :)
próbáltam DosBox-al hátha abba van Mouse Driver Doshoz, de fagyott.
Szal lehete maradok a nyilakkal vvaló egér irányításhoz!! :) -
#22 jaja, a show-k jók arra is.
Szerintem szerezz be egy egeret, sokat segít :) (tudom, gonosz volt :)) -
#21 Arra mi a megoldás, hogy ne billentyűzettel kelljen irányítanom a kurzort? -
#20 A Show-k inkább csak közvéelmény kutatásra jók, nem? :S -
#19 Hát a showkból annyira nem jön a lóvé, általában elég magas a nézettségük (asszem olyan 40% körül), de szerintem amennyibe kerülnek, nem nagyon éri meg őket, nem tudsz olyan reklámot adni hosszá ami fedezné. Viszont a saját készítésű sorozatok az már jobb dolog, de aztis csak később éri meg csinálni amikor már sok a lóvé, meg sok a néző.
maximus: Nem teljesen fogom hogy mi a gáz, ha a forgatókönyvet kiraktad, és a sráctól kértél shopping listet, akkor a boltban ott kell lennie a leendő produkciónak. Kicsit bővebben lécci :) -
maxius #18 Hmm...a listát sikerült megjelenítenem a stúdióban, de nem sikerül elvinnem a boltba :S Csak simán rá kell kattyintani? -
#17 Aztán a saját showkból jön több pénz? -
#16 Hali!
Nagyon kira játék volt ez anno, kár hogy a 2 csak németül jelent meg :( Nem egyszer végig is vittem az egészet, jó volt nézni ahogy kirugják a többieket...
A saját show forgatás téma emlékezetből: megveszed a forgatókönyvet, elviszed a studióba, majd ott kirakod az asztalra, beszélsz a sráccal, és valami shopping listet kell kérni, lemész a 2.ra, a boltba, és ott be tucc vásárolni hozzá, aztán visszamész a studióba és már lehet is kezdeni a forgatást. -
maxius #15 Addig stimmel, hogy el kell vinni a stúdióba, de ott a fószer ad vmi listát, amivel nem lehet mit kezdeni, és ott meg is áll a tudomány :S -
Cat #14 pedig nem olyan nehéz, fel kell vinni a 3. vagy 4ik emeletre, és már csinálják is. -
#13 Nah az nekem se megy! :S
megvettem a sriptet és nem tom, hogy kell leforgatni! :( -
maxius #12 Nekem az a gondom a játékkal, hogy valamiért nem tudtam saját showkat forgatni :S -
#11 A 2. részt én is eddig csak németben láttam! :( -
#10 Jól tudom, hogy a Mad TV 2 csak német nyelven található meg itt-ott? Mert azzal szívesen játszanék, ha értető lenne - mondjuk angol. Az 1 is jó, azzal játszottam is régebben elég sokat. -
#9 Hát jah a Fallout is raj!! :)
Azért ott van TTD, Doom, Settlers! -
#8 bestoldgames oldal = fail
nincs rajta fallout tehát nincsenek ott a legjobb old gamek :) -
#7 én személyszerint a tv2-őt jobban szeretem, de a diszkrimináció bűn... -
#6 Sztem tök mind1! :)
Személyszeriunt jobban szeretm az RTL-t, de azért raktam zárójelbe, hgogy ki-ki melyikre gondol! :) -
#5 az RTL Klub miért került zárójelbe? -
#4 ismerős
mondjuk nekem nem tetszett -
#3 Letöltés, Képek:
http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/mad-tv.php -
#2 Pontosítok!
A játék 1991ben jelent meg! :) -
#1 Üdv!
Gondolom 1-2tőtöknek ismerős a játék neve!
Min. 10 éves lehet az első része, de nagyon jó!
Képzeld el, hogy a TV2 (vagy RTL Klub ) főnöke vagy... Te csinálsz mindent te szerkeszted a műsort, te veszed a filmeket, dől a cash, újságírók hada, stbstb.