44
Mi a f*sz ez?!
-
#44 Még most is látom a lehető legrandomabb helyeken az országban. Kitartó fickó lehetett, aki terjesztette a papírokat. -
abacs40 #43 Nnnaaaa... ez besült.Lehet,hogy télen kellett volna indítani? -
abacs40 #42 Megnéztem a CSODA HÓLÁNCOT és az lenne a csoda ha elterjedne,ugyenis 59 900ft!! -
#41 na mostmár van #41-ik hsz, aminek a lényege, hogy ostoba vagy :D -
#40 fúha, kemény 28 hozzászólást kellett volna átböngészned. grat. -
#39 "...Nyáron, 35 fokC melletti hóesésben..."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#38 60k -
#37 egész jól megél abból a filctollas papírból. -
#36 micsa baromság -
#35 köszönöm -
Vlala #34 Csoda hólánc: csak csoda hóban hatásos. Ha tehát nem csodálod, hogy esik a hó, elég a hagyományos. Nyáron, 35 fokC melletti hóesésben viszont ajánlott a használata, különben a kartergáz bele fog verni az indexbe, és zseblámpává változik az autód. -
#33 lál -
#32 micsoda jó helyzetfelismerő készség!! -
#31 az nem létezik velem nem ba****l ki. -
#30 #41 -
#29 nincs kedvem visszaolvasni hogy mi lehet ez, esetleg ha vki elmagyarázná vagy elmondaná melyik hsz.-ban van a lényeg annak örülnék. -
#28 szten ez egy iykab "párt" mint a kétfarkú kutyapárt ..:)
ugyis jönnke a választások, itt is sorozatosan tele van aszuperinfo meg egyéb apróhirdetéses szórólap a jelöltek életrajzaival:CCC -
#27 Loálmán!
Hiánypótló topig -.-
Elismerésem a faszkalapnak aki kirakta ezeket, hasonló kaliber lehet, mint a Klapka a filccel írt papírtáblájával. -
#26 Aham valami ilyensmi a szám 06205505050 -
#25 Onann tudom, hogy most egy hétig Harkányban voltunk és onnan amikor jöttünk haza feltűnt, hogy még ott is vannak ilyenek. Szerintem ez a csodahóláncos bejárta az országot egy teherautóval és teleragasztott mindent :)) -
#24 Én láttam már és baromi sok helyen, nemcsak BP-n, hanem Pécsről visszafele BP felé végig kivolt rakva. Sárga papír, csodahólánc felirattal és egy telszámmal. -
#23 van olyan is, hogy SEX, meg ilyenek -
Cat 02 #22 hogyleheccilynebal*fasz ? -
#21 Meszolalt az ész -.- -
#20 Azt h delban -
#19 Mit mondjak erre? -
blackgamer #18 van téma ahol az ilyen rejtélyekre keressük a választ: Kis képecskék mindenhol!? -
#17 -
#16 Mind1ik ugyan ott van miaket láttam eddig. -
#15 nem, a tél végével leszedik az összes ilyen hirdetést, csak biztos kintfelejetettek párat -
#14 http://www.hokengyel.com/
Erről van szó... ez 99% biztos. -
#13 Nyáron is? -
#12 Me nem díjazzák az ilyesfajta topikokat. A "Mi a f*sz ez?!" meg kifejezetten csodás.
Ha annyira érdekel hívd fel a számot, nyilván egy sima hóláncot reklámoznak "hatásosan" ... -
#11 Jah nálunk is a Tesconál van. -
Cat 02 #10 teszkó mellet van 1ik táblán :)
de ezt is jóko nyitod :) -
#9 Én látta már ezer helyen... fura, hogy nem büntetik meg érte. Elvileg tilos a reklámanyag kiragasztása a közlekedési táblákra, villanypóznára.
Egyébként ez már egyfajta negatív reklám... nekem már akkor sem kellene a túlhypeolt szaros hólánca mégha egy ezrest is adna mellé. -
#8 Mé? -
#7 Egy szar kis sárga papír amire rávan irva CSODA HÓLÁNC és utána van egy szám ... -
#6 én láttam -.- -
#5 ez mi?