Intelligens böngészővel a termékhamisítók ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ami digitális azt lehet másolni is"
Másolni lehet persze, csak a vízjelet leszedni nem.
nahh mind1, az a téma a zösszesben nem lesz sok értelme az egésznek, hiszen mint hogy elõttem is mondotta valaki, ami digitális azt lehet másolni is ...<#papakacsint>#papakacsint>
De igen, vizuálisan van benne, de csk olyan picit módosítja a képet, hogy az ember nem látja.
"De szerintem biztos nem kompatibilis minden kép file formátummal"
Nem függ fájlformátumtól. Még a nyomtatott képen is meg marad.
Az algoritmus visszafejthetõ, de ettõl még nincs rá garancia, hogy a vízjelet is le lehet szedni. A titkosításnál is hiába ismered az algoritmust, kulcs is kell hozzá.
Nem. Ez nem olyan vízjel, hogy ráraknak egy halvány feliratot, hanem sokkal komplikáltabb (bár fogalmam sincs, hogy hogy mûködik).
A vízjel a képen van. Akkor is rajta lesz, ha kinyomtatod.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Sztem egy jobb programozó észreveszi a cuccot pár óra alatt.
jja szvsz
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
1. eredeti
2. vízjellel ellátott.
Így bármire ráfoghatják, hogy abban pedig ott van a vízjel. De egyelõre errõl mi a túróval lehet meggyõzõdni?
Ha jolemléxem akkor a Fraunhofer intézet fejlesztette ki az mp3at,sztem egész jó munka volt,és már van annyi tapasztalatuk hogy kivédjék a resize\resample vizjel takarítást.
Apropó: ha elterjed ez a kód ,akkor operám kiszûri majd az hogy hamis Nike cipõt nézegetek az ebayen?
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Majd ezt is jól feltörik 1 nap alatt mint a Vistát a hekkerkonferencián. 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Es ha mar a bongeszokben is benne lesz a felismeresi eljaras, akkor annak alapjan minden bizonnyal onnantol halott lesz a dolog, plane ha nyilt forras kodu cuccba is beteszik rendesen siman kodolva, ha meg dll-kent akkor pedig csak kicsit tobbet kell varni, de nem sokkal, szval a Fraunhoffer intezet ezen iranyba tevekenykedo szemelyei kisse nagy arcuak, ill. bekepzeltek, es primitivek ahoz, hogy belassak hogy soxor suletlensegeket allitanak.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
imádjuk az ilyen köpcis szofvereket...
Annak idején a mikrofos állt elõ valami agyament dologgal, hogy volt valami digitális vízjellel ellátott zene, amit lejátszottak, azt mikrofonnal rögzítték, és a rögzített zenében ott volt a vízjel. Legalábbis ezt az állatságot állították. Ennek már jópár éve, de persze gondolom õk is rájöttek, hogy ezt a humbugot még a leghülyébb sem eszi meg, így többet nem is volt hír róla...
Gracie Barra
Pl. volt az a kínai csóka aki procit "fejlesztett". A fejlesztés abból állt, hogy Motoroláról levakarták a címkét és ráraktak egy másikat. Mi köze ennek a róla készült fotóhoz? Ha ez az algoritmus megmondja egy fotó alapján, hogy az a proci egy átcímkézett Motorola, akkor én megemelem a süvegem és kettõt kérek belõle 😊.
Vajon meddig tarthat 10 hekkernek visszafejteni meglévõ programkód alapján az algoritmust? 2 nap? 3?
A 2 kép nem azonos!!!!