16
Újabb animációs film.
-
Beni521 #16 en feligmeddig remenykedtem h vegig olyan cuki kispingvn marad, kisse fura a felefeher feleszurke. na mind1, attol jo kis mese volt =) -
#15 Faja kis film!
Igaz az elején azt ittem elalszok de aztán egy kicsit felpörögtek az események és akkor már érdekelt a film! :) Azthittem az elején hogy valami hülye dedós filmre ültem be, igaz barátnőmmel voltam ő meg odáig volt ezzel a filmel... na mind1 szóval az eleje az a sok éneklés+ az elejtett tojás meg minden az nagyon gyenge volt szerintem!
Aztán amikor megkergette a fóka a kis pingvint és kiugrott a vizből és találkozott a másikfajta pingvinekkel onnantól szerintem nagyon jó a film! :)
Szóval ajánlom mindenkinek hogy nézze meg moziban, mert a letöltött videó nem adja vissza szerintem a filmet! -
#14 igen énis láttam már, leszedtem a soundtracket is , eszméletlen jó dalok vannak benne énis ajánlom mindenkinek :)
ja és Boldog Karácsonyt! -
#13 Volt szerencsém tegnap látni a filmet :) és nagyon imádni való!! :)
Mindenkinek ajánlom! -
Vlala #12 A linkből kihagytad a http:// előtagot, így a rendszer az SG-n kezdte keresni... -
#11 jajj, ebben túl sok lesz az éneklés:C
de legalább a kicsiknek tetszeni fog -
Darkoo #10 Akkor bocsi -
#9 aha régi cikk -
#8 Biztos régi cikket kopizott. :D -
#7 Csak szerintem van túl sok mostanában az ehez hasonló állatságokból? :c -
Darkoo #6 ha 2006 november 17-én lesz a premier ,akkor miért 1 évet kell várni a bemutatóra???
Szerinted most milyen évet írunk?:DDDD -
#5 Happy Feet
nem tom mér kell vérszomjas fenevadnak beállítani egy oroszlánfókát. -
#4 Nem jó a link. :s -
#3 szeritnem aranyos lesz :) -
#2 képek,trailerek -
#1 A Happy Feet animációs film munkálatai már 2003-ban megkezdődtek (talán épp a másik jeges film, a Jégkorszak hatására). A főbb szinkronszerepekre olyan sztárok vállalkoztak, mint Elijah Wood, Brittany Murphy, Nicole Kidman és Hugh Jackman, az ezerarcú Robin Williams pedig az Aladdin után újra bebizonyítja, hogy hangok terén is utolérhetetlen.
A táncolós-dalolós-meghatós-családbarát animációs film legelső előzetese a napokban került fel a netre - a kis pingvinre klikkelve találjátok meg. Magára a filmre még közel egy évet kell várnunk, hisz a premier csak 2006. november 17-én lesz.