25 éves a PC
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es gondoljunk bele, mennyi haszontalant...
"Az akkori szakértõk többsége nem adott sok esélyt az elsõ PC-nek és már magát az ötletet is nevetségesnek tartották. "
az a nevetséges dolog, amit annak idején annak tartottak, ma viszi elõrébb a világot
gondljunk bele, mennyi hasnos dolgot rejt egy PC!
az a nevetséges dolog, amit annak idején annak tartottak, ma viszi elõrébb a világot
gondljunk bele, mennyi hasnos dolgot rejt egy PC!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Illetve egy valami még lemaradt, még pedig az áramszámla, hiszen 4 gép mellett 10 ezer forint alá nem megy a számlám, dehát ez van, ebbõl élünk, ez a munkánk.
Egy ilyesmi 8086-os van nekem is a birtokomban kompletten, és a mai napig is mûködik. Emellett van 286, 386, 486 és egy 75 Mhz-es!!! Pentium 1 is kompletten, itt némi lemaradásom van, mert a követekzõ már egy P3-as 800 Mhz-es gép, és két P4-es (de persze ez utóbbi 3-mat és a laptopomat már intenzíven használjuk a családban). Nincs is jobb, mint egy otthoni LAN party 4-esben <#law>#law>
Ui.: Persze ezekért elég komolyan meg kellett dolgozni (egyiket sem adták ingyen), hogy otthon legyen és hozzá persze egy 2 Mbites net is dukál. Pár esetben a munkámért nem pénzt, hanem komplett gépeket kaptam, vagy alkatrészeket, és ezekbõl eszkábáltam össze.
Ui.: Persze ezekért elég komolyan meg kellett dolgozni (egyiket sem adták ingyen), hogy otthon legyen és hozzá persze egy 2 Mbites net is dukál. Pár esetben a munkámért nem pénzt, hanem komplett gépeket kaptam, vagy alkatrészeket, és ezekbõl eszkábáltam össze.
A képen látható számítógép az, ami máig annak tekinthetõ... és mûködõképesebbek ez után a 25 éve után mint a mostaniak, melyeknek valamely alkatrésze 3-5 évente valamiért vagy így vagy úgy, de beszarik...
← ElőzőOldal 2 / 2