56
  • Tetsuo
    Az IBM soha többet nem fog személyi számítógépeket gyártani... erre mérget vehetsz.
  • roliika
    25 év múlva nem lesz emberiség a SkyNet életre kel! :DDD Nyehhehehhee! :DD
  • fflx
    szerinted az utolso nehany evben hol gyartottak az IBM cimkekkel ellatott termekeket (is) ?
  • Macc
    bodog szulinapot:)

Mennyi olyan dolog van ma is amit hulyesegnek tartanak, aztan majd 25 ev mulva nezunk, hogy mennyire nagy hatassal volt a fejlodesre...
  • 12346
    jee, balfasz tím összeáll? nem kéne. akkor te minek vagy neten? egy gép előtt^^ ja bettos leépült függő élőhalott vagy sry.

#3-#4
    hihetetlen izgalmas-.-
  • Visor
    Én örülök ennek az évfordulónak.
    Úgy érzem, hogy eléggé beárnyékolja az a tény, hogy az IBM eladta PC-gyártó részlegét a sárgáknak. De ettől függetlenül az ő nevükhöz fűződik az első PC és nem a kínaiakhoz! És csak reménykedhetünk, hogy egyszer majd újra gyártani fog PC-ket az IBM.
  • Bohun
    Szerintem ma is nevetséges, és hogy egyesek ugyanúgy jó dolognak tartják mint pölö a netet. Pedig csak szellemi élőhalottakat, leépült függőket produkál.
  • Mike at home
    vagyis nem tudtad a lecserélt gépeidet eladni :)
  • Mike at home
    ne flejtsd el, hogy régen messze nem volt akkora hőterhelése az elkatrészeknek mint most
    messze nem voltak annyira bonyolultak
    nagyobb volt az árrés, drágábbak voltak a cuccok
  • Mike at home
    ha nem lettek volna klónok sehol nem lenne ma a PC
    pont az tette erőssé, hogy nem egy cég gyártja
  • lazly
    Es gondoljunk bele, mennyi haszontalant...
  • bertino
    "Az akkori szakértők többsége nem adott sok esélyt az első PC-nek és már magát az ötletet is nevetségesnek tartották. "

az a nevetséges dolog, amit annak idején annak tartottak, ma viszi előrébb a világot

gondljunk bele, mennyi hasnos dolgot rejt egy PC!
  • janyikzs
    Illetve egy valami még lemaradt, még pedig az áramszámla, hiszen 4 gép mellett 10 ezer forint alá nem megy a számlám, dehát ez van, ebből élünk, ez a munkánk.
  • janyikzs
    Egy ilyesmi 8086-os van nekem is a birtokomban kompletten, és a mai napig is működik. Emellett van 286, 386, 486 és egy 75 Mhz-es!!! Pentium 1 is kompletten, itt némi lemaradásom van, mert a követekző már egy P3-as 800 Mhz-es gép, és két P4-es (de persze ez utóbbi 3-mat és a laptopomat már intenzíven használjuk a családban). Nincs is jobb, mint egy otthoni LAN party 4-esben

Ui.: Persze ezekért elég komolyan meg kellett dolgozni (egyiket sem adták ingyen), hogy otthon legyen és hozzá persze egy 2 Mbites net is dukál. Pár esetben a munkámért nem pénzt, hanem komplett gépeket kaptam, vagy alkatrészeket, és ezekből eszkábáltam össze.
  • droland
    A képen látható számítógép az, ami máig annak tekinthető... és működőképesebbek ez után a 25 éve után mint a mostaniak, melyeknek valamely alkatrésze 3-5 évente valamiért vagy így vagy úgy, de beszarik...
  • jointeer
    ok, htx