Mortal Kombat Trilogy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
Nyitottam egy Online
Mortal Kombat
Szerepjáték Oldalt.
Viszont még nem
sokan vannak rajta.
Be kéne népesíteni.
Számíthatok rátok? A
címe:
www.mortalkombat.extra.hu Elõre is
köszi mindenkinek.
Üdv: KuKeSz!
A legfrisseb hírek, cikkek, letöltések a Grand Theft Auto világából >>> www.gtarevolution.extra.hu
Csupán annyi bajom volt vele, hogy a joystick gombjait minden indulás után be kell állítani, mert nem menti el a program, hiába a Save gomb, nincs hatása. Még annyi, hogy ha a képernyõvédõ elindul játék közben, akkor nagyon belassul, ezért célszerû kikapcsolni elõtte. Más problémám nem volt vele.
Van benne olyan opció is, hogy egyszerre 2-2 ember harcol egyszerre. Nem rossz egy gépi társsal együtt nyomni. Élvezetesebb, mint a sima harc, itt teljesen más taktika kell, már csak azért is, mert az ellenség háta mögé lehet kerülni, vagy viszont. Nem tudom, hogy ez a játékmód már az eredeti sorozat késõbbi részeiben is benne volt, vagy sem, nekem ez új.
Nem tudom, hogy ismeritek-e, ezért gondoltam arra, hogy belinkelem ezt a remake-t:
MK Project
Egyszer letöltöttem az MKT-t is, de XP alatt csak nagyon kicsi ablakban lehetett vele játszani, kinagyítva nagyon pixeles lett, és a hangot se tudtam beállítani, hogy rendesen mûködjön. Ez így nagyon körülményes, mármint ezek az emulátoros verziók. Nem vacakoltam vele tovább, inkább töröltem. Kár, hogy PC-re nem jöttek ki az MK részek, már a 3. rész sem megy XP alatt, csak DOS emulátorral.
Mindegy, ez a remake viszont egész jó! <#eljen>#eljen>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
elinditom az xp patch.exe a .bat fájl átnevezem win2000 kompatibilitásra de nem megy????
nincs vmi 1000%% crack vagy vmi tipp
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Yggdrasil
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A menübe melyik gombal lehet visszalépni?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
xy21: A régi karaktereket a "Select" gombbal hozod be...
1ébként nekem mai napig ez a kedvenc MK-m 123 szereplõi 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
MK3 + MK4 elfér ez a topik itt simán
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
bár lehet, hogy törlik, mert elférne az old game hívek topikba<#nemtudom>#nemtudom>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
attól hogy MKT attól az még MK B+ <#nezze>#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hogy lehet az egyes karaktereknél a régieket behozni?
Télleg lehet neten nyomni a MKT-t mer a kis ablakban amit elindítok kivan írva hogy Start network game.Ha lehet akkor nyomhatnánk neten egymás ellen😄
Remélem nem törlik ezt a topicot.