42
Minden az MKT-ről!
-
xido #42 kapj le inkább egy MAME emulátort és told pc-n nagy képernyőben:) -
#41 Üdv mindenkinek. Szereztem egy sega megadrive gépet és szeretném megszerezni nosztalgiából a mortal kombat 3 játékot. Segítsetek. -
KuKeSz #40 Helló Mindenki!
Nyitottam egy Online
Mortal Kombat
Szerepjáték Oldalt.
Viszont még nem
sokan vannak rajta.
Be kéne népesíteni.
Számíthatok rátok? A
címe:
www.mortalkombat.extra.hu Előre is
köszi mindenkinek.
Üdv: KuKeSz!
-
#39 Én már régen játszottam az MK-val, utoljára a 486-os gépemen volt fent az 1-3. rész. De nemrég a neten belebotlottam egy spanyol remake-be, amit már egy ideje fejlesztenek, és kipróbáltam. Szerintem egész jóra sikeredett: jó nehéz (legalábbis nekem ), a klasszikus karakterek mind benne vannak és egész jó a grafikája.
Csupán annyi bajom volt vele, hogy a joystick gombjait minden indulás után be kell állítani, mert nem menti el a program, hiába a Save gomb, nincs hatása. Még annyi, hogy ha a képernyővédő elindul játék közben, akkor nagyon belassul, ezért célszerű kikapcsolni előtte. Más problémám nem volt vele.
Van benne olyan opció is, hogy egyszerre 2-2 ember harcol egyszerre. Nem rossz egy gépi társsal együtt nyomni. Élvezetesebb, mint a sima harc, itt teljesen más taktika kell, már csak azért is, mert az ellenség háta mögé lehet kerülni, vagy viszont. Nem tudom, hogy ez a játékmód már az eredeti sorozat későbbi részeiben is benne volt, vagy sem, nekem ez új.
Nem tudom, hogy ismeritek-e, ezért gondoltam arra, hogy belinkelem ezt a remake-t:
MK Project
Egyszer letöltöttem az MKT-t is, de XP alatt csak nagyon kicsi ablakban lehetett vele játszani, kinagyítva nagyon pixeles lett, és a hangot se tudtam beállítani, hogy rendesen működjön. Ez így nagyon körülményes, mármint ezek az emulátoros verziók. Nem vacakoltam vele tovább, inkább töröltem. Kár, hogy PC-re nem jöttek ki az MK részek, már a 3. rész sem megy XP alatt, csak DOS emulátorral.
Mindegy, ez a remake viszont egész jó! -
akf #38 Hali ha még vlk olvassa ezt a fórumot elárulná h megy neten az mkt ? -
bcrics #37 leszedtem ezt az mk trilogy-t de xpn csak nem akar elindulni!!!!
elinditom az xp patch.exe a .bat fájl átnevezem win2000 kompatibilitásra de nem megy????
nincs vmi 1000%% crack vagy vmi tipp -
#36 A kivégzések teknikai okok miatt nem lettek felrakva,viszont dokumentum formában le lehet tölteni a képregények közt található teljes MK sztorit. Megéri. -
Szabi DEMON #35 Hol van ezen a honlapona kerettörténet és a kivégzések? -
#34 Ezen az oldalon hamarosan kivégzések is láthatóak lesznek,ezenkívül az egész Mortal Kombat kerettörtének elolvasható,karakterbemutatók kíséretében,és ami unikumnak számít,hogy 1-2 MK képregény is honosítva van. Jó szórakozást a Mortal fanoknak!
Yggdrasil -
#33 Én csak Very Hard-on játszom... ;) -
#32 -
#31 jaja, anno Meg Drive-on, az Ultimate-el nagyon sokáig elvoltam.. Ettől a Very Easy-től pedig elámultam, Mediumon könnyebb volt... -
#30 Ja én régen nagy profi voltam a mortálban volthogy haverrral 2 évig nyomtuk a második részt.Most meg very easyn az első ellenség kiüt lazán:( -
#29 Nah majd ha enged a játék játszani is, megpróbálom :) -
#28 Valaki már meg tudta verni Shao geenyát ? -
#27 Baraka: hátra, előre, le, előre, kis ütés, mindezt közelről... :) -
#26 ? Egy szóval se mondtam hogy nem menne e normálisan, csak valami értelmesebb, kevésbé idiótább kivégzésre vagyok kiváncsi... -
#25 Én torrenteset töltöttem le az volt 130 mega +xp peccs.Nekem megy minden normálisan. -
#24 Van valami értelmes kivégzése valakinek, is ha igen kiaz ? -
jefferson83 #23 Nálam van hang. Én sem tudom melyikkel kell: ctr+alt+del -
bgabor #22 Kár hogy hangja nincs! :-(
A menübe melyik gombal lehet visszalépni? -
#21 kösz -
jefferson83 #20 Tessék -
#19 honnan szetted le ? -
#18 Szívesen -
jefferson83 #17 Sikerült, köszönöm :) -
jefferson83 #16 Huha, ez nem hangzik valami egyszerűnek, de kipróbálom :DDD köcce -
#15 bemész az opsönbe és lenyomod a 'fel+védekezés+futás'-t majd várd meg a képernyőrezgést ezután a kérdőjelre bemész és otvan az autómata kivégzés vagyis nem kell kombót nyomni hanem csak egy gombot:D
-
jefferson83 #14 Valaki hozzámvághatna kivégzéskombinációkat, meg varázslatokat...stb. :) -
#13 Télleg:D
LOL -
#12 Szerintem az nem 123 szereplő hanem az MK1 MK2 MK3 szereplői. -
#11 123 szereplő?Hol van ebben 123 szereplő?Én csak 34 karaktert látok a karakter választó képernyőn. -
#10 Na és akkor mivan?:D
-
moralosan #9 Mondjuk az jó, hogy xy21 most szedett le egy játékot, játszott vele 5 percet, majd nyit egy topicot, miközben lehet, hogy holnap már le sem szarja :]. -
#8 A Mortal 3-at is lehet LAN-on nyomni... :)
xy21: A régi karaktereket a "Select" gombbal hozod be... -
Cat 02 #7 hamachi.cc vagy sg-n a hamachi topic :) neten lehet lanon tolni
1ébként nekem mai napig ez a kedvenc MK-m 123 szereplői :P -
#6 Mit takar a hamachi?
-
#5 nem is tudtam hogy van olyan MK játék amiben van hálozati játék egy hamachi és ellehet szórakozni több nappig -
#4 elnézést hogy beleszólok de csak 2 mortal kombat topikot találtam
MK3 + MK4 elfér ez a topik itt simán -
#3 mutass egy nem konzolos, általánosan a Mortal Kombat játékokról szóló témát!
bár lehet, hogy törlik, mert elférne az old game hívek topikba