The Ant Bully
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
vagyis ez micsoda, nah? 😊
benne van hogy ant, és az azt jelenti hogy hangya, és én szeretem a hangyákat 😄
fõleg ha olyanok mint a Freedom Force-ban 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
BUDA > miskolc.
erre jönnek újra a megszokott hozzászólásaid
hamar bannra rakod magad <#whatever>#whatever>
mielõtt elküldenél egy post-ot számolj 10-ig, talán segít
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy mi a pék ez? 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN