Ismerd fel a képről az országot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BártfaiB
A város már stimmel.

www.bbs.hu

revizor
Rio

BártfaiB
Na akkor itt egy nagyon könnyû:

www.bbs.hu

BártfaiB
Bingó.

www.bbs.hu

meg a korlát is gyanús volt...
atlagember
Ne mondjátok, hogy nem jöttök rá. Majmok, hegy, sok hajó, kikötõ.
Szerintem Gibraltár.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

és tényleg a déli móló😊

revizor
soha nem fogjuk megtudni...

Falconer
Biztos Gibraltar.
A deli resze

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

revizor
Braziliában nem élnek macskaformájú majmok - még ezt sem tudod??

I.C.ram
Brazilía

Valami segítséget még adjál 😊
I.C.ram
Bár az tuti nem... ot nincsenek ilyen toronyházak 😊
I.C.ram
Jemen?
revizor
ja, bocs, a farka miatt néztem macskának 😄D , ...akkor Burma

Falconer
Te allat, az egy majom!!!! 😄DD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

revizor
az egyik segítség a macska? akkor perzsia<#vigyor2>

BártfaiB
Na ez nagyon könnyû lesz. (Van két segítség a képen.)

www.bbs.hu

atlagember
Szovjetúnió?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

GregSB
Ausztria? 😊

M@TriX
na ezt biztos nem tudja senki... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GregSB
Azaz. Fejbõl nem emlékeztem a nevére (csak átutaztam rajta), de így már beugrott.

Trisztin
elfogadom... különben Omis a neve a helynek...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

GregSB
Horvátország, picit délre Splittõl 😛

Trisztin

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

I.C.ram
Hát még csiszolni kell a kép a képben funkciót 😛
I.C.ram
Jó mindegy, elfogadható az Anglia is magyaroknak, szerintem, csak szõrszállhasogató akartam lenni 😄
GregSB
Ireland zászlóját nem jól linkelted, csak egy nagy pisos X-et látok 😄DDDDDD

GregSB
Igazad van, UK-t akartam írni, sry.

I.C.ram
I.C.ram
Találtam egy fasza képet is:

I.C.ram
Sokan keverik Angliát az Egyesült Királysággal...

Anglia csak a déli rész skócia alatt, sõt még a Wales-i félsziget sme anglia.

UK zászlója is azaz az union jack is Anglia + Skócia + Wales + Észak-Írország zászlóiból jön. Ha ezeket egymásra rakod, akkor ki fog jonni az union jack 😊

Szóval Észak-Írosrszág nem Anglia, max Egyesült Királyság 😊

Falconer
Koszi.

Másolást, nem szereti inkább itt a link 😊

Tessék.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Észak-Írország az Egyesült Királyság része.

Észak-Írország zászlajaÍrországot 1536-ban csatolta Anglia területéhez VIII. Henrik. Az ország továbbra is megõrizte parlamentjét és külön közigazgatása és és bírságai voltak, mégse maradt szuverén állam. Csupán törvénykezdeményezési joggal rendelkezett, törvényei csak akkor léptek hatályba, ha azokat az angol és az ír titkos tanács, elfogadta, nem módosíthatta vagy utasíthatta el az angol Privy Council által alkotott, az ír ügyekre vonatkozó törvényeket. Az angol parlament is alkotott olyan törvényeket, amelyek Írország gazdaságára hátrányosak voltak. A helyi végrehajtó hatalom szervezetében a tisztségek nagy részét angolok töltötték be (fõleg a hasznot hajtó, pénzért megvehetõ ún. szinekatúrahivatalokat). A fontos tisztségek nagy részét a protestáns angolok töltötték be. A katolikus többségû Írországban mindez igen erõs ellenállásba ütközött. 1641 októberében északon, Ulsterben fegyveres felkelés tört ki, amit rövid életû katolikus konföderáció követett Kilkennyben. Oliver Cromwell, Anglia lordprotektora 1652-re minden ellenállást letört.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Falconer
Na most akkor dontsetek el, mert nagyon nincs kedvem utananezni 😊

I.C.ram
Ha most én is szõrszálhasogató lennék, akkor azt mondanám, hogy Észak Írország soha nem volt Anglia 😄
Falconer
Na majd rakok ejjel. Addig csinaljatok amit akartok.

Falconer
Na ne szivass, komolyan?! :o
Ezt nem tudtam...

GregSB
Ha most szõrszálhasogató lennék akkor nem fogadnám el, mert Észak-írország Anlgiához tartozik, szal Anglia lett volna a helyes megfejtés 😊 Te jössz.

Egyébként sokáig azt hitték emberek csinálták, de geológusok már bebizonyították, hogy a természet formálta így a partot. Akit érdekel itt van több info

Falconer
Jajj de vag az agyam igy hajnali negyed otkor 😊

"This strange rock formation of hexagonal boulders from which this part of Ireland's north coast takes its name. Legend has it that a giant called Finn McCool used these boulders as stepping stones to walk across the sea from Scotland."

Falconer
Errol mar TV musort is lattam pedig...

Falconer
Irorszag?

GregSB
Akkor majd én:

Trisztin
tessék ám rakni is...

banok
(de baromi jó vagyok <#vigyor>)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Trisztin
megint nálad a pont 😉

banok
Dánia - Svédország?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Törökország?

Trisztin
Önkényesen átveszem a képrakó szerpét,mivel régóta nem rakott senki...

2 ország is elfogadható megoldásnak!

Qwerty4
de a puszi nem kell!!!

Qwerty4