XP Winter Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello nekem winter editionom van és fel szeretném rakni a GTK+2.4.14.-et de azt irja ki hogy már föl van téve de nem találom sehol mit csináljak segitsetek!!!!!légyszí
JoeFromHun
A Winterrel semmi gond nincs... Ismerem a készítõjét... én is azt használom jó pár gépen... Nyílván ha valaki nem ért hozzá... akkor vannak problémák.

Üdv:JOE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Én még nem raktam fel,mert Vista-m van,de szerintem egy olyan XP SP2,ami sok progival,új szolgáltatással és enyhén megváltozott kinézetel.

sziasztok. szeretném elkészíteni a saját telepítõlemezem a saját programjaimmal (kodekek, office, mplayer, stb, stb, stb.). van olyan progi, amivel ezt egyszerûen meg tudom csinálni? vagy valahol valamilyen leírás?
dobjatok már egy e-mailt légyszives: [email protected]

köszönöm!
regisztráljatok ezen az oldalon itt letölthetõ:
http://independence.fake.hu/
bye

ehhh

Duddits
Ez a Vista Edition egy Vistás kinézettel megáldott XP.
De most jött az 5., a legújabb TinyXP! Nézz be a topikjába, le van írva mit tud.

PESK
Én ezt használom sztem prostituált jó<#hehe><#hehe><#hehe>
Meg vagyok vele elégedve

ArtlessDesign!!!

Rage47
te jó ég!😄
Me0w
Ha te is egy nokkel teli irodaban dolgoznal, nem lepodnel meg ilyeneken, hogy õ, û, í, # vagy ! van a filenevekben, persze spacekkel meg kotojelekkel tarkitva 😉

Together we'll fly someday...

LOL.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mármint a Simplicityt

Hi!
Én épp ma raktam fel és 2 óráig volt rajta a gépen...

Calver
kezeli az, fájlneveknél lehet max probléma. (de elég beteges ember az aki õ-t használ fájlnévben)

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Winter Edition? jobban fagy? <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Attól tartok, hogy ez a Vista Edition nem a Vista lebutított változata, hanem az XP lebutított változata a Vista témájával megfejelve.

A Tiny Xp Vista Edition-ról mi a véleményetek?

Én már próbálkoztam a beállítással, csak olyan rossz, hogy mitõl szabduljak meg. Az elsõ ISO-m 350 megás lett. 😊

Schwarz
kell neki "eredeti" 😉 telepítõ lemez, azt lemásolja és abból gazdálkodik, ki lehet hagyni ami nemkell, lehet plusz drivereket, meg program telepítõket integrálni magába a windows telepítõbe, a linken amit adtál a népszerûbbekbõl van néhány. aztán gyárt egy .iso-t amit cdre kiírva ehet bootolni és akár szûz winyóra is telepíteni.
természetesen miután felment az xp ugyanúgy használható, mint a sima, csak persze "okosabb" 😊 simán lehet telepíteni rá bármit, mint nekem a P1en 😊

Mi az a windows?

Duddits
Én TinyXP-t használom, nagyon frankó, nem rég jött ki a legújabb, a Vista Edition!

NEOreg3
az összes tört szal neked semmit se kell csinálnod, max updatelni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mint olvashatod én is csak most hallottam errõl az egészrõl. De egyre jobban aznLite felé húzok.

svani
Ami még érdekelne a winterrel kapcsolatban,hogy a progik,amiket fel lehet rakni vele shareware verziók,vagy tört,teljesértéküek?

tigeroo
és te mit használsz? vagy melyik a legjobb? :}
Ezeknek a programoknak a lényege, hogy minél kisebb legyen a memóriazabálás, ugyanis eltávolíthatjuk xp-nknek azokat a bõvétményeit, amelyekre nincs szükségünk.

tigeroo
az ilyen programok csinálnak valamit a memóriazabáláson kívül?..<#sniffles>
És erre az nLite-tal módosított xp-re bármilyen programot, játékot nyugodt szívvel fel tudok telepíteni?

Ezért kérdem.

Ez az Nlite pontosan hogy mûködik? Tud boot xp cd-t csinálni?

Schwarz
nLite
sokminden testreszabható, kihagyható... xp telepítõ cd-t csinál, mint anno a 98lite

p1 48Mb EDO RAMmal xp, itten 😊

Mi az a windows?

Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani olyan xp-t, ahol a megkötések száma minimális (TinyXp asszem nem megfelelõen kezeli az õ,û betûket, és a Windows Fundamentals-ra állítólag nem lehet Office 2003-at felrakni), és ami a legfontosabb, hogy a memóriából nagyon kevés területet emésszen fel. Hajlandó vagyok lemondani a hálózati szolgáltatásokról (De azért internet jöjjön be.)

bertino

príma ez is <#sniffles>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NEOreg3
azt használom, meg vagyok vele elégedve

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TrIp
én tinyxp-t használok... nem rakok fel dvds xpket, minek?? ígyis van rajta elég program ami összebassza az egészet, nem még ha felteszem azokat is amik a dvd-n vannak

Qwerty4
most nyáron miért jösz téli windows-al?

Qwerty4

jelenleg Xp Simplycityt használok..kemény 20 perces rendszer..
eddig 7/10bõl...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

svani
Ha valaki használ(t) ilyet,írja le véleményét.<#email>
Kiváncsi vagyok érdemes-e kipróbálni.<#confused>
Hát tessék...<#eljen>