XP Winter Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv:JOE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
dobjatok már egy e-mailt légyszives: [email protected]
köszönöm!
http://independence.fake.hu/
bye
ehhh
De most jött az 5., a legújabb TinyXP! Nézz be a topikjába, le van írva mit tud.
Meg vagyok vele elégedve
ArtlessDesign!!!
Together we'll fly someday...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én épp ma raktam fel és 2 óráig volt rajta a gépen...
"The trees move. Do you not see it?"
természetesen miután felment az xp ugyanúgy használható, mint a sima, csak persze "okosabb" 😊 simán lehet telepíteni rá bármit, mint nekem a P1en 😊
Mi az a windows?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezért kérdem.
Tudnátok nekem ajánlani olyan xp-t, ahol a megkötések száma minimális (TinyXp asszem nem megfelelõen kezeli az õ,û betûket, és a Windows Fundamentals-ra állítólag nem lehet Office 2003-at felrakni), és ami a legfontosabb, hogy a memóriából nagyon kevés területet emésszen fel. Hajlandó vagyok lemondani a hálózati szolgáltatásokról (De azért internet jöjjön be.)
príma ez is <#sniffles>#sniffles>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
eddig 7/10bõl...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!