35
Vélemények XP Winter Edition-ről
-
ledó #35 hello nekem winter editionom van és fel szeretném rakni a GTK+2.4.14.-et de azt irja ki hogy már föl van téve de nem találom sehol mit csináljak segitsetek!!!!!légyszí
-
#34 A Winterrel semmi gond nincs... Ismerem a készítőjét... én is azt használom jó pár gépen... Nyílván ha valaki nem ért hozzá... akkor vannak problémák.
Üdv:JOE! -
balee0 #33 Én még nem raktam fel,mert Vista-m van,de szerintem egy olyan XP SP2,ami sok progival,új szolgáltatással és enyhén megváltozott kinézetel.
-
taciboy #32 sziasztok. szeretném elkészíteni a saját telepítőlemezem a saját programjaimmal (kodekek, office, mplayer, stb, stb, stb.). van olyan progi, amivel ezt egyszerűen meg tudom csinálni? vagy valahol valamilyen leírás?
dobjatok már egy e-mailt légyszives: [email protected]
köszönöm! -
pusztito15 #31 regisztráljatok ezen az oldalon itt letölthető:
http://independence.fake.hu/
bye -
#30 Ez a Vista Edition egy Vistás kinézettel megáldott XP.
De most jött az 5., a legújabb TinyXP! Nézz be a topikjába, le van írva mit tud. -
#29 Én ezt használom sztem prostituált jó
Meg vagyok vele elégedve -
#28 te jó ég!:D -
#27 Ha te is egy nokkel teli irodaban dolgoznal, nem lepodnel meg ilyeneken, hogy ő, ű, í, # vagy ! van a filenevekben, persze spacekkel meg kotojelekkel tarkitva ;) -
Aspyrin #26 LOL. -
jupa #25 Mármint a Simplicityt -
jupa #24 Hi!
Én épp ma raktam fel és 2 óráig volt rajta a gépen... -
#23 kezeli az, fájlneveknél lehet max probléma. (de elég beteges ember az aki ő-t használ fájlnévben) -
#22 Winter Edition? jobban fagy? -
DJviolin #21 Attól tartok, hogy ez a Vista Edition nem a Vista lebutított változata, hanem az XP lebutított változata a Vista témájával megfejelve. -
DJviolin #20 A Tiny Xp Vista Edition-ról mi a véleményetek? -
DJviolin #19 Én már próbálkoztam a beállítással, csak olyan rossz, hogy mitől szabduljak meg. Az első ISO-m 350 megás lett. :) -
#18 kell neki "eredeti" ;) telepítő lemez, azt lemásolja és abból gazdálkodik, ki lehet hagyni ami nemkell, lehet plusz drivereket, meg program telepítőket integrálni magába a windows telepítőbe, a linken amit adtál a népszerűbbekből van néhány. aztán gyárt egy .iso-t amit cdre kiírva ehet bootolni és akár szűz winyóra is telepíteni.
természetesen miután felment az xp ugyanúgy használható, mint a sima, csak persze "okosabb" :) simán lehet telepíteni rá bármit, mint nekem a P1en :) -
#17 Én TinyXP-t használom, nagyon frankó, nem rég jött ki a legújabb, a Vista Edition! -
#16 az összes tört szal neked semmit se kell csinálnod, max updatelni -
DJviolin #15 Mint olvashatod én is csak most hallottam erről az egészről. De egyre jobban aznLite felé húzok. -
#14 Ami még érdekelne a winterrel kapcsolatban,hogy a progik,amiket fel lehet rakni vele shareware verziók,vagy tört,teljesértéküek? -
#13 és te mit használsz? vagy melyik a legjobb? :} -
DJviolin #12 Ezeknek a programoknak a lényege, hogy minél kisebb legyen a memóriazabálás, ugyanis eltávolíthatjuk xp-nknek azokat a bővétményeit, amelyekre nincs szükségünk. -
#11 az ilyen programok csinálnak valamit a memóriazabáláson kívül?.. -
DJviolin #10 És erre az nLite-tal módosított xp-re bármilyen programot, játékot nyugodt szívvel fel tudok telepíteni?
Ezért kérdem. -
DJviolin #9 Ez az Nlite pontosan hogy működik? Tud boot xp cd-t csinálni? -
#8 nLite
sokminden testreszabható, kihagyható... xp telepítő cd-t csinál, mint anno a 98lite
p1 48Mb EDO RAMmal xp, itten :) -
DJviolin #7 Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan xp-t, ahol a megkötések száma minimális (TinyXp asszem nem megfelelően kezeli az ő,ű betűket, és a Windows Fundamentals-ra állítólag nem lehet Office 2003-at felrakni), és ami a legfontosabb, hogy a memóriából nagyon kevés területet emésszen fel. Hajlandó vagyok lemondani a hálózati szolgáltatásokról (De azért internet jöjjön be.) -
#6 [Winfos XP Prof ENG SP2t használ]
príma ez is -
#5 azt használom, meg vagyok vele elégedve -
#4 én tinyxp-t használok... nem rakok fel dvds xpket, minek?? ígyis van rajta elég program ami összebassza az egészet, nem még ha felteszem azokat is amik a dvd-n vannak -
#3 most nyáron miért jösz téli windows-al? -
LeePí17 #2 jelenleg Xp Simplycityt használok..kemény 20 perces rendszer..
eddig 7/10ből... -
#1 Ha valaki használ(t) ilyet,írja le véleményét.
Kiváncsi vagyok érdemes-e kipróbálni.
Hát tessék...