Eltűnhet a ATI neve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

droland
Szerintem tök mindegy mi a neve a dolognak, a nagy közönség úgy is mindíg "ráérez" a jó dolgokra, zsír mindegy, hogy mi a neve...

RoD
Rajzold át AMD-re 😄😄😄
Az is csak 3 betû 😄

Helló, mi? ;-)

Apokrif
ATI oldalán:

"Q4 What will the combined company operate as?
A4: The combined company will operate as AMD."

http://www.ati.com/companyinfo/about/faq.html

janos666
Ne már, akkor több év után lógot kell cserélnem. Pedig már úgy megszoktam. <#szomoru1><#idiota>
"jah jóh a 7300gt ,de a ddr3 változatábol sehol se kapni 😞

ÉS szerintem drágulni is fog vagy butinai fognak rajta mert tul jóh lett."

A PH-n Pegasus írta, hogy a Galaxy 50%-ot emelt a 7300GT árán. 😞

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ezt hányszor fogod még beírni? Nekem pl. semmi gondom a sajátommal. Talán kifogtál egy hibásat, vagy ilyesmi, de most akkor az összes rossz szerinted? Egyébként Inno3D?

MSI GF NX7600GT-T2D EZ 256MB PCI-E , NX76T256D-RH (nVidia 7600GT) Silent Pipe II 256MB PCI-E mindkettõ SLI-s kb 10k+áfa a különbség az sli-nélkülihez képpest.
MSI NX7300GS-TD 256MB DDR3 PCI-E nem rossz, de a MSI GF NX7300GT-TD EH 256MB DDR2 PCI-E SLI kompatibilis és szerintem így jobb vásár.

De Nekem az ATI sokszor gyorsabbnak tûnik game közben. Pedig tesztek sokszor nvidiát jobbnak mutatják. És árban sem rossz szerintem )Gigabyte RX16P256DE-RH (ATI X1600Pro) 256MB PCI-E Silent Pipe II fõleg 2 db vagy az MSI-tõl
Randal
Én is most a 7600GT-ben filózom. remélem lehet SLI-be kötni😊

Amúgy elég nagy gáz lenne ha az ATI elveszteni a nevét. Azért a név jelenti a minõséget. Nem mindegy hogy Adidas vagy Adidos😊

nem fog hiányozni...
jah jóh a 7300gt ,de a ddr3 változatábol sehol se kapni 😞

ÉS szerintem drágulni is fog vagy butinai fognak rajta mert tul jóh lett.

Ez tetszik, ilyen procit, és VGA-t akarok 😊

Egyébbként 25ezerFt-ért inkább már 7300GT-t érdemes venni, úgytudom, hogy a figyelmesebben vett példányok (nem alulórajelezett) teljesítménye a sima 7600-as és a 7600GT között van (de a GT hez van közelebb).

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Sanyix
Hát egy videokártyáért 30k is sok, figyelembe véve, hogy mennyiért állítják elõ, és hogy mennyi ideig használható...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Alone in The Dark? 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Rohadt drága kategória VGA esetén szerintem a 100-250.000 közötti kategória. Ha nagyon sóher vagyok, akkor 60.000 fölött.

rohadt drága?
25-ért már lehet venni, és azért még birja strapát.

Sanyix
Mert rohadt drága, és mégse tud sokat? 😊 bár ez az ati-nál is így van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mégis miért utálod a 6600 gt-d?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Az új cég neve ATD lesz, majd meglássátok 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Tinman
<#eljen>
Fogadjunk, hogy 1000+1 Intel párti lesz aki, innentõl fogva inkább nVidia-t vásárol, csak ne kelljen az AMD márkanevet a gépében tudnia.

Az ATI név nagyon jól hangzik, lecserélése szerintem is nagy ostobaság volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vanegy nvidia 6600gt-m. Rühellem, pedig soha nem volt másom, csak nvidia-m. Következõre ATI-t veszek (vagy akkor AMD-ATI-t) 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ez most hogy jön ide? Az ATI nem forgalmaz Európában hivatalosan saját cuccokat. Attól gyártani még gyártják, sõt kapni is lehet sok helyen.

Engem jobban érdekel, hogy melyik "baráti" cég volt a kezes a 3 milliárd kölcsönhöz az AMD oldalán 😊

Hi
Én úgy tudom felvásárlás történt.
Az AMD egyszerûen megvette az ATI-t. Sajnos 😞
El vagy tévedve.

vice
Hmmm... ha fúzionáltak, miért fizetett az AMD 5,4 MRD dolcsit érte?...

fenyegethet, csak kell egy sokkal nagyobb cég aki megveszi...
Magnetic
Nem felvásárolták, hanem fúzionáltak.
A kettõ nem ugyan az. Ez 1 éven belül kiderül, hogy jó ötlet volt -e?

Evogordon
😞 sajnálom de mondjuk nekem egyedûl a 9700pro-m volt ATI-s ezek már sapphire, HIS neveken futnak...

droland
Egy tényleg jó, minõségi márkanevet nem fenyeget a felvásárlás...

Bejáratott márkanevet nem érdemes lecserélni, kivéve, ha globális és mindenre kiterjedõ kampányt folytatnak a cégek.
A cégnév (ATi Technologies Incorporated) megszûnhet, helyette megmarad az Advanced Micro Devices (AMD).

Az ismert márkaneveket ostobaság lecserélni, hiszen az emberek ismerik, és "bíznak" benne. Átneveznék a kártyákat AMDX1600-ra, akkor a vásárlónak olyan feelingje lenne, hogy a fúzió inkább azt jelenti, hogy az ATi-t kiradírozzák, és marad csak az AMD. Ilyenkor az "ATi fanatikusok" keserû szájízzel arra gondolhatnak, hogy kedvenc kártyáik már nem azok a kártyák, amik régen voltak, következésképpen nem is olyan megbízhatóak, megváltozhatott a minõség. Nem mindenki (így én sem) istenítem az AMD-t, ugyanúgy csak egy cég, mint az Intel.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Cobra.
A videókártyáknál véleményem szerint gazdasági öngyilkosság lenne lecseréln az Ati nevet AMD-re, de az alaplapoknál akár pozitív eredménye is lehet az AMD márkájú lapoknak (persze nem tudom mi lesz az Intel chipkészletekkel, ha még gyártani fognak, akkor biztos nem AMD néven).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Volt régen Rage is, lehet az R600 már nem Radeon lesz 😊
Amúgy meg ez egy találgatáson alapuló "hír", amit szerintem e pletykafészek The Inquirer híresztelt el.

Pharaoh
Az ATI a cégnév nem márkanév szerintem, a radeon természetesen maradhat, így lesz AMD Radeon a vga.

Szerintem elég értelmetlen a téma, mert a cégnevet kevergetjük itt a márkanévvel. Ha a Matshusitát holnaptól Gipsz Jakab névre keresztelik, attól még lehet, hogy kapni fogunk utána is Panasonic vagy Technics márkájú cuccokat.
Tehát ha az ATI ezentül "csak" AMD néven fog létezni, attól a kártyái még viselhetik az ATI meg a Radeon márkaneveket.
Szerintem.