Eltűnhet a ATI neve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Q4 What will the combined company operate as?
A4: The combined company will operate as AMD."
http://www.ati.com/companyinfo/about/faq.html
ÉS szerintem drágulni is fog vagy butinai fognak rajta mert tul jóh lett."
A PH-n Pegasus írta, hogy a Galaxy 50%-ot emelt a 7300GT árán. 😞
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De Nekem az ATI sokszor gyorsabbnak tûnik game közben. Pedig tesztek sokszor nvidiát jobbnak mutatják. És árban sem rossz szerintem )Gigabyte RX16P256DE-RH (ATI X1600Pro) 256MB PCI-E Silent Pipe II fõleg 2 db vagy az MSI-tõl
Amúgy elég nagy gáz lenne ha az ATI elveszteni a nevét. Azért a név jelenti a minõséget. Nem mindegy hogy Adidas vagy Adidos😊
ÉS szerintem drágulni is fog vagy butinai fognak rajta mert tul jóh lett.
Egyébbként 25ezerFt-ért inkább már 7300GT-t érdemes venni, úgytudom, hogy a figyelmesebben vett példányok (nem alulórajelezett) teljesítménye a sima 7600-as és a 7600GT között van (de a GT hez van közelebb).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
25-ért már lehet venni, és azért még birja strapát.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Fogadjunk, hogy 1000+1 Intel párti lesz aki, innentõl fogva inkább nVidia-t vásárol, csak ne kelljen az AMD márkanevet a gépében tudnia.
Az ATI név nagyon jól hangzik, lecserélése szerintem is nagy ostobaság volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Én úgy tudom felvásárlás történt.
Az AMD egyszerûen megvette az ATI-t. Sajnos 😞
A kettõ nem ugyan az. Ez 1 éven belül kiderül, hogy jó ötlet volt -e?
A cégnév (ATi Technologies Incorporated) megszûnhet, helyette megmarad az Advanced Micro Devices (AMD).
Az ismert márkaneveket ostobaság lecserélni, hiszen az emberek ismerik, és "bíznak" benne. Átneveznék a kártyákat AMDX1600-ra, akkor a vásárlónak olyan feelingje lenne, hogy a fúzió inkább azt jelenti, hogy az ATi-t kiradírozzák, és marad csak az AMD. Ilyenkor az "ATi fanatikusok" keserû szájízzel arra gondolhatnak, hogy kedvenc kártyáik már nem azok a kártyák, amik régen voltak, következésképpen nem is olyan megbízhatóak, megváltozhatott a minõség. Nem mindenki (így én sem) istenítem az AMD-t, ugyanúgy csak egy cég, mint az Intel.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amúgy meg ez egy találgatáson alapuló "hír", amit szerintem e pletykafészek The Inquirer híresztelt el.
Tehát ha az ATI ezentül "csak" AMD néven fog létezni, attól a kártyái még viselhetik az ATI meg a Radeon márkaneveket.
Szerintem.