37
-
#37 Szerintem tök mindegy mi a neve a dolognak, a nagy közönség úgy is mindíg "ráérez" a jó dolgokra, zsír mindegy, hogy mi a neve... -
#36 Rajzold át AMD-re :D:D:D
Az is csak 3 betű :D -
#35 ATI oldalán:
"Q4 What will the combined company operate as?
A4: The combined company will operate as AMD."
http://www.ati.com/companyinfo/about/faq.html -
#34 Ne már, akkor több év után lógot kell cserélnem. Pedig már úgy megszoktam. -
Inquisitor #33 "jah jóh a 7300gt ,de a ddr3 változatábol sehol se kapni :(
ÉS szerintem drágulni is fog vagy butinai fognak rajta mert tul jóh lett."
A PH-n Pegasus írta, hogy a Galaxy 50%-ot emelt a 7300GT árán. :( -
#32 mégse tűnik el.. hehe. -
dez #31 Ezt hányszor fogod még beírni? Nekem pl. semmi gondom a sajátommal. Talán kifogtál egy hibásat, vagy ilyesmi, de most akkor az összes rossz szerinted? Egyébként Inno3D? -
sathinel #30 MSI GF NX7600GT-T2D EZ 256MB PCI-E , NX76T256D-RH (nVidia 7600GT) Silent Pipe II 256MB PCI-E mindkettő SLI-s kb 10k+áfa a különbség az sli-nélkülihez képpest.
-
sathinel #29 MSI NX7300GS-TD 256MB DDR3 PCI-E nem rossz, de a MSI GF NX7300GT-TD EH 256MB DDR2 PCI-E SLI kompatibilis és szerintem így jobb vásár.
De Nekem az ATI sokszor gyorsabbnak tűnik game közben. Pedig tesztek sokszor nvidiát jobbnak mutatják. És árban sem rossz szerintem )Gigabyte RX16P256DE-RH (ATI X1600Pro) 256MB PCI-E Silent Pipe II főleg 2 db vagy az MSI-től -
#28 Én is most a 7600GT-ben filózom. remélem lehet SLI-be kötni:)
Amúgy elég nagy gáz lenne ha az ATI elveszteni a nevét. Azért a név jelenti a minőséget. Nem mindegy hogy Adidas vagy Adidos:) -
Deffyant #27 nem fog hiányozni... -
Zenty #26 jah jóh a 7300gt ,de a ddr3 változatábol sehol se kapni :(
ÉS szerintem drágulni is fog vagy butinai fognak rajta mert tul jóh lett. -
GABOR16 #25 Ez tetszik, ilyen procit, és VGA-t akarok :)
Egyébbként 25ezerFt-ért inkább már 7300GT-t érdemes venni, úgytudom, hogy a figyelmesebben vett példányok (nem alulórajelezett) teljesítménye a sima 7600-as és a 7600GT között van (de a GT hez van közelebb). -
#24 Hát egy videokártyáért 30k is sok, figyelembe véve, hogy mennyiért állítják elő, és hogy mennyi ideig használható... -
virs lee #23 Alone in The Dark? :D -
Inquisitor #22 Rohadt drága kategória VGA esetén szerintem a 100-250.000 közötti kategória. Ha nagyon sóher vagyok, akkor 60.000 fölött. -
Zenty #21 rohadt drága?
25-ért már lehet venni, és azért még birja strapát. -
#20 Mert rohadt drága, és mégse tud sokat? :) bár ez az ati-nál is így van. -
retek683 #19 mégis miért utálod a 6600 gt-d? -
HUmanEmber41st #18 Az új cég neve ATD lesz, majd meglássátok :) -
Fogadjunk, hogy 1000+1 Intel párti lesz aki, innentől fogva inkább nVidia-t vásárol, csak ne kelljen az AMD márkanevet a gépében tudnia.
Az ATI név nagyon jól hangzik, lecserélése szerintem is nagy ostobaság volna. -
irkab1rka #16 vanegy nvidia 6600gt-m. Rühellem, pedig soha nem volt másom, csak nvidia-m. Következőre ATI-t veszek (vagy akkor AMD-ATI-t) :) -
Inquisitor #15 Ez most hogy jön ide? Az ATI nem forgalmaz Európában hivatalosan saját cuccokat. Attól gyártani még gyártják, sőt kapni is lehet sok helyen. -
Inquisitor #14 Engem jobban érdekel, hogy melyik "baráti" cég volt a kezes a 3 milliárd kölcsönhöz az AMD oldalán :) -
Legendary #13 Hi
Én úgy tudom felvásárlás történt.
Az AMD egyszerűen megvette az ATI-t. Sajnos :(
-
Zedas #12 El vagy tévedve. -
#11 Hmmm... ha fúzionáltak, miért fizetett az AMD 5,4 MRD dolcsit érte?... -
Szefmester #10 fenyegethet, csak kell egy sokkal nagyobb cég aki megveszi... -
#9 Nem felvásárolták, hanem fúzionáltak.
A kettő nem ugyan az. Ez 1 éven belül kiderül, hogy jó ötlet volt -e? -
#8 :( sajnálom de mondjuk nekem egyedűl a 9700pro-m volt ATI-s ezek már sapphire, HIS neveken futnak... -
#7 Egy tényleg jó, minőségi márkanevet nem fenyeget a felvásárlás... -
Morden23 #6 Bejáratott márkanevet nem érdemes lecserélni, kivéve, ha globális és mindenre kiterjedő kampányt folytatnak a cégek.
A cégnév (ATi Technologies Incorporated) megszűnhet, helyette megmarad az Advanced Micro Devices (AMD).
Az ismert márkaneveket ostobaság lecserélni, hiszen az emberek ismerik, és "bíznak" benne. Átneveznék a kártyákat AMDX1600-ra, akkor a vásárlónak olyan feelingje lenne, hogy a fúzió inkább azt jelenti, hogy az ATi-t kiradírozzák, és marad csak az AMD. Ilyenkor az "ATi fanatikusok" keserű szájízzel arra gondolhatnak, hogy kedvenc kártyáik már nem azok a kártyák, amik régen voltak, következésképpen nem is olyan megbízhatóak, megváltozhatott a minőség. Nem mindenki (így én sem) istenítem az AMD-t, ugyanúgy csak egy cég, mint az Intel. -
#5 A videókártyáknál véleményem szerint gazdasági öngyilkosság lenne lecseréln az Ati nevet AMD-re, de az alaplapoknál akár pozitív eredménye is lehet az AMD márkájú lapoknak (persze nem tudom mi lesz az Intel chipkészletekkel, ha még gyártani fognak, akkor biztos nem AMD néven). -
Inquisitor #4 Volt régen Rage is, lehet az R600 már nem Radeon lesz :)
Amúgy meg ez egy találgatáson alapuló "hír", amit szerintem e pletykafészek The Inquirer híresztelt el. -
#3 Az ATI a cégnév nem márkanév szerintem, a radeon természetesen maradhat, így lesz AMD Radeon a vga. -
Inquisitor #2 Szerintem elég értelmetlen a téma, mert a cégnevet kevergetjük itt a márkanévvel. Ha a Matshusitát holnaptól Gipsz Jakab névre keresztelik, attól még lehet, hogy kapni fogunk utána is Panasonic vagy Technics márkájú cuccokat.
Tehát ha az ATI ezentül "csak" AMD néven fog létezni, attól a kártyái még viselhetik az ATI meg a Radeon márkaneveket.
Szerintem.