MMS-t használnak a legújabb mobil támadók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek, ez parasztvakítás.

Annyit azonban a sok szakértõ elfelejtett közölni, hogy ez nem úgy mûködik Symbian-on, ahogy pl. Windows-on, azaz egy biztonsági rést kihasználva képes elindulni a kártevõ, hanem pont ellenkezõleg. Telepíteni kell, amire az operációs rendszer legalább 3x rákérdez, mielõtt valóban hagyná feltelepülni a stuffot, majd azt még el is kell indítani a telepítés befejeztével. Aki meg hülye és meggondolatlanul cselekszik, lusta megtanulni a Symbian fortélyait, az meg is érdemli, késõbb majd lesz alkalma tanulnia a hibáiból.

De igen, így kell a népet félrevezetni, s ebbõl még pénzt is keresni.

Hmm, bõven elég, ha ismerõs lefertõzõdik, aztán küldi a DoS-nak minõsülõ mms-tömegeket. Az hogy a telefon lefertõzõdik, vagy lefagy egyaránt bosszantó.
Sziasztok!Nekem kb 2-3 éve van S60-as telcsim egy darab vírussal taliztam... ennyi de azt is én raktam fel... mert nem kíváncsi voltam rá h milyen😊
szal ennyit róla ha nem telepítesz ismerent appokat nem lesz vírusod...

Skareb

Asszem énis csinálok antivírus céget. Ilyenekkel milyen jót lehet kaszálni! 😊) Kitalálom, hogy félni kell mert a Symbianos telók SIM kari adatait jelszó nélkül is le lehet tölteni kékfogon ha be van kapcsolva aztán /télleg le lehet/ jól elhíresztelem és csinálok ellene 1 programot amit 10 dolcsiért adok mondjuk 😊 Meg, hogy a villogó MMS tönkreteheti a kijelzõt és azellen is gyártok valamit 30 napig ingyen aztán pénzért...húú van még 1-2 ötletem 😄D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

már hiányzott a havi kijáró parasztvakítás

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Megtámadnak MMS-el aztán milesz! 😄 /Bár létezik MMS szolg kikapcsolása, és átirányítás is akkor meg megszakadhat a "vírus" akkorse fog mûködni.../

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!