9
-
rita1230 #9 bocs ha kétszer irok de most vagyok elöször szóval a sentinelnek semmi köze a jövöbelátáshoz ö csak észreveszi azt is amit átlagemberek nem ezért sentinel-örszem -
rita1230 #8 i2k rosszul tudod a sentinel nem a jövőbe lát csak élesebbek az érzékszervei nem figyelted meg rendesen bár elég régen adták de ezt a sorozatot is imádom . -
norti #7 Úgy, hogy a sorozat központjában azok az események szerepelnek, amiket John Smith megold a képességével, amiket a könyv nem ír le (vagy csak egy részüket). És így szépen lehet nyújtani a sorozatot, ameddig a fantázia bírja. És a végén szépen le lehet zárni, úgy, ahogy a könyvben volt. Vagy máshogy :D Ez a készítőkön múlik :) -
winnie #6 úgy, hogy nem folytatás. -
Zseblovag #5 Csak azt nem értem, hogyan lehet folytatni egy olyan történetet amely alapból a főhős halálával zárult az eredeti regény(és film)ben.... -
norti #4 a könyv hatalmas. az egyetlen stephen king, amit el bírtam olvasni és ráadásul tetszett is :) viszont a sorozat tényleg rátett egy lapáttal, igaz a 3. évad vége - 4. évad eleje ill. az 5. évad idáig elég vontatott volt, viszont az utóbbi 2 résszel ismét kezdenek izgalmassá válni a dolgok ;) mászt hev -
winnie #3 szerintem alap a sori, dvd-n itt figyelnek az évadok. -
#2 ez nem rossz sztori, lehet beszerzem a könyvet. -
#1 A könyv isten-király volt!
Kár, hogy ebből is sorozatot készítettek.
Egykaptafa lett - lásd True Call, Sentinel és sok más hasonló "előre látom a dolgokat és ezzel bűnügyeket oldok meg"-stílusú múvi...