9
  • rita1230
    bocs ha kétszer irok de most vagyok elöször szóval a sentinelnek semmi köze a jövöbelátáshoz ö csak észreveszi azt is amit átlagemberek nem ezért sentinel-örszem
  • rita1230
    i2k rosszul tudod a sentinel nem a jövőbe lát csak élesebbek az érzékszervei nem figyelted meg rendesen bár elég régen adták de ezt a sorozatot is imádom .
  • norti
    Úgy, hogy a sorozat központjában azok az események szerepelnek, amiket John Smith megold a képességével, amiket a könyv nem ír le (vagy csak egy részüket). És így szépen lehet nyújtani a sorozatot, ameddig a fantázia bírja. És a végén szépen le lehet zárni, úgy, ahogy a könyvben volt. Vagy máshogy :D Ez a készítőkön múlik :)
  • winnie
    úgy, hogy nem folytatás.
  • Zseblovag
    Csak azt nem értem, hogyan lehet folytatni egy olyan történetet amely alapból a főhős halálával zárult az eredeti regény(és film)ben....
  • norti
    a könyv hatalmas. az egyetlen stephen king, amit el bírtam olvasni és ráadásul tetszett is :) viszont a sorozat tényleg rátett egy lapáttal, igaz a 3. évad vége - 4. évad eleje ill. az 5. évad idáig elég vontatott volt, viszont az utóbbi 2 résszel ismét kezdenek izgalmassá válni a dolgok ;) mászt hev
  • winnie
    szerintem alap a sori, dvd-n itt figyelnek az évadok.
  • Atomreaktor
    ez nem rossz sztori, lehet beszerzem a könyvet.
  • IMYke2.0.0.0
    A könyv isten-király volt!
    Kár, hogy ebből is sorozatot készítettek.
    Egykaptafa lett - lásd True Call, Sentinel és sok más hasonló "előre látom a dolgokat és ezzel bűnügyeket oldok meg"-stílusú múvi...