30
A Suzuki Swiftes mindig kijön eléd
-
Cat 02 #30 vagy nő ... -
#29 Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy nem az autó a hülye, hanem aki vezeti... és olyant láttam már 1200-as Ladában és Polákban is, de még Opelban is... :| -
#28 Nem mondhatnám, de akármekkora ménes is van a seggem alatt ennyit már nem kockáztatnék. Tudod ebben az a szörnyű hogyha balesetet csinálsz még lehet, hogy nem is te maradsz ott hanem a vétlen :\ -
#27 és csak bámul ki a fejéből... az ilyet annyira jó nézni :)
mondjuk akinek ennyi esze van, még azt is bemondták, hogy direkt lezárt utca volt... -
#26 nemtom melyik jobb, amikor víz alatt gázt ad, vagy amikor utána úszik -.- -
#25 hajjaj, akkor közlekedj gyakrabban ;) -
#24 Bazz és még uszik is a vizbe anyámm.. Ettől a videotol mind fetrengek.. Ilyet bazz.... -
#23 Majd leestem a székről!!! :DDDDDDDD -
#22 és olyat láttál már, amikor telefonál a nő, lóg a cigaretta a szájából és közben tükörbl tolat? Én már igen... Meg az autóm sárvédője is... És pont az autóban ültem, az a baj, hogy olvastam. Még néztem is hogy a hülye liba hogy tolat aztán visszanéztem a könyvre és nemsokkal később éreztem hogy nekemjön... áhhh komolyan az ilyen hány libáért vette a jogsit? De ilyet látni férfiból is... Hogy miért írtam ide? Mert a csaj Suzuki IGNIS-szel volt -
#21 de tudod mit!
ha látok egyet, nem fogom kímélni, esküszöm -
#20 Ja mert te mindig szabályosan mész minden hol mi? -
#19 Én 2 hete az M3-ason jöttem végig Budapesttől Miskolcig és utána vissza, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Voltak lassú vezetők, de ők nem a belső sávban töketlenkedtek hanem a külsőben és/vagy a kapaszkodóban.
Ezek már valami szájhagyomány útján terjedő mondák, hogy 70-nel megy valaki belsőben mert én még soha nem láttam ilyet pedig már jópár ezer kilómétert levezettem. -
#18 Oké rendben csak vicc volt.. Ha valaki tud azzal is lehet nyomulni..
Igaz én nem szeretem a Suzkit mint autó viszont a Suzuki mint motor nyami....
-
Zséé #17 Ugye-ugye? :DD -
#16 csak 130ig mehetsz az álomgéppel is -
#15 Az van, de az új swift ami megy nagyon-nagyon... -
#14 álltalánosítsunk már!:DDD
BMW-s nem egyenlő tar kopasz bunkó kigyúrt majmokkal... -
#13 sminkelő suzukis csaj a legjobb :D
egyébként tényleg nagyonsok suzukis csíra... -
#12 Fogadjunk Suzukid van?? -
#11 nem is akarok, és ezt most halálosan komolyan mondom! -
#10 kivétel erősíti a szabályt... a pályán én se sok embert látok, aki betartaná... -
Vlala #9 Olyat láttál már, hogy a csaj egyik kézzel telefonál, másik kézzel bocsit integet, miközben kijön eléd? -
#8 Mond barátom, te Magyarországon hol mehetsz 170-nel szabályosan? Jah sehol? Akkor meg csönd a neved... -
#7 1. Suzukisokat nem szeressem. Pályán a belső sávban 70-nel amikor a BMW-s 170-nel jön és padlóféket kell nyomnia hogy ne menjen bele a suzukiba, nah az kész A BMW-s villog, dudál cikázik mögötte, de a suzukis észre sem veszi... Amikor utána a bmw-s meglőzi a suzukit a suzukis csak annyit mond hogy hülye buzi bmw-sek és hogy milyen szemét hogy gyorsan megy.
Olyat láttam multkor, hogy Suzuki a mi autónk, a többi szar a tiétek!"
2. BMW-seket nem bántani, őket szeressem :P -
#6 az ilyeneket agyon kéne lőni, főleg, aki ok nélkül csinálja
1 héttel ezelőtt Volán busszal téptem melóból haza, mikoris a 35esre a busz elé kihajtott egy uj Seat Cordoba-s sszzzőőőkkkee liba.
Mondanom se kell, mi tempóval haladtunk és kikerülni is alig tudtuk, mert jöttek szembe, a busz meg tele volt tehát olyan hirtelen kikerülő manővert hajtott végre a sofőr, hogy a busz majdnem felborult (Ikarus-Scania volt, méretes fajta)
mondjuk nem teljesen a témához tartozik, de az ilyeneket komolyan mondom... ^^
szét kéne taposni az arcukat -
Monoton #5 mieza sok auto topic mostanában :) -
#4 Nézd meg ez tapasztalat. Ha lassan halad a sor tutti Suzuki van elől... -
Vlala #3 vagy a mazsolavezetős topicban, vagy a közlekedés napjainkbanban, vagy a... mittomén.
A témához:
Nem mind. Elém legalábbis nem szoktak kijönni. (Bár lehet, hogy nem kellene minden egyes kereszteződés előtt voisszatolnom hármasba és adni egy padlógázt... )
A probléma okát talán a Swift-vásárlók körében kell keresni. Sok közöttük a nyugdíjas, a tapasztalatlan kezdő. -
#2 Elfért volna a Suzuki topikjában is szvsz! -
karegab #1 Évek óta mutatom kollégáknak, feleségemnek stb., hogy érdemes külön figyelni a régi Suzuki Swiftesekre! Külön állatfaj. Nem tudom,mit képzelnek az autójuk fürgeségéről, de mellékútról símán kikanyarodnak eléd húsz méteres féktávon belül. Akkor is, ha mögötted már nincs forgalom. Aztán kényelmesen 40-nel kezdenek döcögni. Ez a viselkedés náluk törvényszerű, szinte garantálható. Miééééért!?
Másik kedvencem a BMW-s, csak hátulról... Na egy ilyen szendvicsben nem nagyon érzem biztonságban magam.