25
A Karib-tenger kalózai című film előzményei
  • Weewcy
    sziasztok
    wááá, tényleg van ilyen játék? úú, és nem tudjátok, hogy nem lehet-e letölteni valahonnan??
  • Papesz
    Robbantsd fel az ágyúkat, ha jól emlékszem rájuk kell dobálni a puskaporos hordókat.
  • humusz
    Sziasztok!
    Segítség kéne azon a pályán vagyok amikor a hajót kell megvédeni!És van 3 ágyú meg jön egy csomó csákó ölöm őket,de nem tudom hogy mit kell csinálni amior már csak a két fegyveres meg egy kalóz jön.Légyszí segítsetek hogy lehet ezt a pályát befejezni?
    Köszi MARIANN
  • Seth
    má lassan 2 hónapja nem szólt egy szót se :D
  • Prince of Máté
    KUSOJÁMÁ
  • dinomano
    gamefaqs.com
  • fradi
    Brühümmümbü Válaszoljatok léci!!!
  • fradi
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ válaszoljatok!!!!!!!!
  • fradi
    HELP nem tok tovább jútni amikor a piros ruhás emebrt meg kell ölni hogyan kell ???????
  • fradi
    Én is ezt kérdezem!! És ne hülyeségeket mondjatok!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    dobd a kukába gémet
  • Norbert13
    HELP nem tok tovább jútni amikor a piros ruhás emebrt meg kell ölni hogyan kell ???????[
  • dinomano
    sztem eleg gánya ez a game; baratnömmel probaltuk; a grafika sztem extrakaka; az iranyithatosag total kaosz; a fight csak primko x-nyomogatas; és neha ugy vettem eszre, h. akad a PS2-ön... Ami azért fura, mivel eleg gánya a grafika; legalabb rendes frame-rate-el mehetne... Sztem holt igénytelen az egesz game... :-|
  • Papesz
    Úgy látszik, ez a játék sokkal kevesebb embert érdekel, mint gondoltam.
  • Papesz
    Ez a topic a The Legend Of Jack Sparrow konzolos (ha úgy tetszik PS2-es) verziójáról szól.

Egyébként milyen 'jobbik' Pirates Of The Caribbean játékra gondolsz?
  • Brosnan
    CSásztok!!!!!!!! Ez a játék szerintem egy nagy trotty rossz a grafikája meg az egész!!!!!!! A Jobbik pirates of the carbbean játékot csak ps2 re adják majd ki és pc re nem!!!!!!!!!!!:::::(((((((((((((((((((((((((
  • Papesz
    Azt nem mondanám, hogy nem szórakoztató, de valóban, ellenfelek százait kell legyőzni minden pályán és ez egy idő után nekem unalmas volt.
  • dinomano
    veretes game, nekem a graf. sem tetszett...
  • zoolee
    Ja.
  • SiteDisagner
    Egész játékban csak csapkodni egy karddal? :S
  • PeeTeR
    egy rakas szar...
  • Papesz
    A Pirates Of the Caribbean: The Legend Of Jack Sparrow az első rész előzményeit mutatja be egy játék formájában. Topicindítónak itt egy teszt a játékról azoknak, akik még nem döntötték el, hogy érdemes-e beszerezni.

Jó hírem van a flamekeltőknek is, megkíméltük őket a linkelgetéstől, hiszen tudjuk, hogy van már ilyen topic a Játékosok fórumán. Ennyi erővel azonban a Holdon is lehetne, hiszen ez itt a Konzolosok fóruma.