25
A Karib-tenger kalózai című film előzményei
-
Weewcy #25 sziasztok
wááá, tényleg van ilyen játék? úú, és nem tudjátok, hogy nem lehet-e letölteni valahonnan?? -
Papesz #24 Robbantsd fel az ágyúkat, ha jól emlékszem rájuk kell dobálni a puskaporos hordókat. -
humusz #23 Sziasztok!
Segítség kéne azon a pályán vagyok amikor a hajót kell megvédeni!És van 3 ágyú meg jön egy csomó csákó ölöm őket,de nem tudom hogy mit kell csinálni amior már csak a két fegyveres meg egy kalóz jön.Légyszí segítsetek hogy lehet ezt a pályát befejezni?
Köszi MARIANN -
#22 má lassan 2 hónapja nem szólt egy szót se :D -
#21 KUSOJÁMÁ -
#20 gamefaqs.com -
fradi #19 Brühümmümbü Válaszoljatok léci!!! -
fradi #18 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ válaszoljatok!!!!!!!! -
fradi #17 HELP nem tok tovább jútni amikor a piros ruhás emebrt meg kell ölni hogyan kell ??????? -
fradi #16 Én is ezt kérdezem!! És ne hülyeségeket mondjatok!!!!!!!! -
#15 dobd a kukába gémet -
Norbert13 #14 HELP nem tok tovább jútni amikor a piros ruhás emebrt meg kell ölni hogyan kell ???????[ -
#13 sztem eleg gánya ez a game; baratnömmel probaltuk; a grafika sztem extrakaka; az iranyithatosag total kaosz; a fight csak primko x-nyomogatas; és neha ugy vettem eszre, h. akad a PS2-ön... Ami azért fura, mivel eleg gánya a grafika; legalabb rendes frame-rate-el mehetne... Sztem holt igénytelen az egesz game... :-| -
Papesz #12 Úgy látszik, ez a játék sokkal kevesebb embert érdekel, mint gondoltam. -
Papesz #11 Ez a topic a The Legend Of Jack Sparrow konzolos (ha úgy tetszik PS2-es) verziójáról szól.
Egyébként milyen 'jobbik' Pirates Of The Caribbean játékra gondolsz? -
Brosnan #10 CSásztok!!!!!!!! Ez a játék szerintem egy nagy trotty rossz a grafikája meg az egész!!!!!!! A Jobbik pirates of the carbbean játékot csak ps2 re adják majd ki és pc re nem!!!!!!!!!!!:::::((((((((((((((((((((((((( -
Papesz #9 Azt nem mondanám, hogy nem szórakoztató, de valóban, ellenfelek százait kell legyőzni minden pályán és ez egy idő után nekem unalmas volt. -
#8 veretes game, nekem a graf. sem tetszett... -
zoolee #7 Ja. -
#6 Egész játékban csak csapkodni egy karddal? :S -
#2 egy rakas szar... -
Papesz #1 A Pirates Of the Caribbean: The Legend Of Jack Sparrow az első rész előzményeit mutatja be egy játék formájában. Topicindítónak itt egy teszt a játékról azoknak, akik még nem döntötték el, hogy érdemes-e beszerezni.
Jó hírem van a flamekeltőknek is, megkíméltük őket a linkelgetéstől, hiszen tudjuk, hogy van már ilyen topic a Játékosok fórumán. Ennyi erővel azonban a Holdon is lehetne, hiszen ez itt a Konzolosok fóruma.