Afterfix project

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az, hogy "nem elérhetõ" számodra???
Regisztráltál??
És miért nem ott írod meg ha problémád van?
cserre
Sziasztok!

Akkor valaki tud nekem egy linket adni a letöltéshez, mert számomra a rendes letöltése az afterfix projectnek nem elérhetõ.

Köszi

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

cserre
Sziasztok!

Nem tudná valaki belinkelné a letöltést valahonnan?

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

cserre
Sziasztok Mindenkinek!

Állitólag megjelent a 2.8-as full verzióban, de sajnos még mindig nem tudom a letöltési oldalát elérni a honlapnak.
Tudnátok adni egy linket a letöltéséhez.

Elõre is köszi

cserre
Köszi szépen

http://www.winportal.net

cserre
Sziasztok!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat és a kioktatást is.
A honlapon van egy link, ahonnan le lehet tölteni a file-t máshonnan is, de mivel nem jön be az oldal, így nem tudom honnan.
Valaki belinkelné az oldal elérhetõségét?

amit egy kb 4 kb-os dll-el ki lehet játszani... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"SP2-õ"

SP2. Nem espékettõõ, vagy espékett-õ.
Espékettõ.

<#wilting>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ellenõrzi hogy jogtiszta-e a Windows példányod, ha kalóz, akkor csak a legszükségesebbeket tölti le, a többit megtagadja

cserre
Akkor oké nálam van a hiba
Köszi

SHADOWEYES7
<#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

A hiba nálad van: most próbáltam és megy.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

spoiler: microsoft.com
az összeset le lehet ingyen tölteni és legalább tudod hogy mit töltesz...

ha az oldalt te nem tzudod megnyitni akkor mi sem fogjuk tudni de googlizd meg és kidob hasonlókat, nem hiszem el hogy nem talál.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

cserre
Sziasztok!

Nem tudom, ismeritek e ezt a programot, úgyhogy elõször gyorsan leirom hogy mire való.

Ebben a programban össze vagy gyûjtve az SP2-õ után kiadott összes hotfix biztonsági javitás, valamint a különbözõ Microsoft programok fissitése.
Továbbá természetesen arra is képes, hogy ezt rátelepiti a gépedre.
A legutolsó verziója azt hiszem a 2.7a volt.

Na, ahonnan ezt a programot le lehet tölteni, azt az oldalt nem tudom megnyitni. http://portal.msw.hu

Ha valaki tud esetleg másik letöltési helyet, az segitsen már megadni, ill. megkeresni. Google semmi.