TT: War In Columbia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UltimateGamR
játszottam a játékkal és baromi jó!!!!!! ezt megveszem még eredetibe is

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

remélem megcsináltál vagy 5 küldetést és utánna mondasz rá véleményt , ellenkezõ esetben ovodás vagy... és töltsd be a Barbie Fashion Dancet...

Meg van a game csak sajnos németul nem szeretem a német nyelvet nincs meg valakinek hozzá legalább az angol nyelv?
ha ilyen szar játék ahogy olvasom akkor Download STOP!!!!=///

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mila69en
hár ez elég gagyesz játék😊 uninstall

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nem pl a World of Warcraftot egybõl a szeméttelepre dobtam... soha nem töltöttem be és nem is fogom....

Volt "szerencsém" a német verzióhoz...

Maradjunk annyiban hogy összességében a közepesnél gyengébb minõségû fps.Mész azt lõsz.Taktikára semmi szükség.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az nekem tökéletes lenne, de inkább kihagyom, mert a TT a Terrorist Takedown-nak a rövidítése...

Egyébként ez az abonyitomz minden szart kipróbál <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

torrent-röl lehet szedni..igaz csak NÉMET-ül :-///

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

a taktikai azt jelenti, hogy van 2-20 csapattársad, akiknek tudsz parancsokat adni, hogy merre menjenek, mit csináljanak

megnéztem a trailert, hát elég egyszerû egy játék lehet... úgyhogy én inkább kihagyom

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Qwerty4
én a Delta Force-hoz hasonlítanám, nameg a Counter Strike - Condition Zero-hoz témában.
De mondom csak egy trailer-bõl gondolom ezeket, azokból a képekbõl amit láttam a játékról, szóval elsõ benyomás.

Qwerty4

semmi köze a Delta Force-hoz!!! FarCry és Soldier of Fortune 2 keverék

mész és lõsz , viszont van taktikai része is , és van lopakodós is de a legnagyobb rész a "mész és lõsz" || és itt kilehet használni a terep adta lehetõséget ha elbújsz a susnyásba akkor nem oda fognak lõni hanem keresgélnek , szóval itt nagy jelentõsége van a susnyásnak

nem min egy ATI 9600 128 Mbal , prociba min 2,4 GHz , ramba 1 G ajánlott

mila69en
nemsoká kiderûl milyen gamma😊 még bevásárláson folyamatban😄DDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ok, köszi az infot!

Qwerty4
biztos az agyatlanok közé tartozik, sztem a témája olyan Delta Force-os lehet, ami nem a legjobb téma ami létezhet.
Viszont a képek szépek, sõt láttam egy kis ajánlót(trailert) róla, a grafikája nagyon tutti, ott lehet igazán látni mit tud ez a game.

megértettük egymást...

Qwerty4

lehet hogy minden fps kamu (sõt minden játék az, hiszen ezek csak JÁTÉKOK) de azért azt megmondhatná valaki, hogy ez egy realisztikus taktikai cucc vagy egy agyatlan fps?

...megértettük egymást?

vga ?
7800 a minimum?

ki mázs snecie4 hát a bejá 43

2006-os

természetesen TÉRBELI HANGZÁSSAL!!!! és ehez társulnak a golyó süvítések pattogásot , recsegések , ropogások... egyszóval faja kis game ez , mentem is egy kokainmezõt kell megrohamoznom

amugy képek nem adják vissza de: mozog az összes falevél a fán , mozog az összes fû , mozog a bokor , fények szûrõdnek a faleveleken keresztül, hajnalban alászáll a KÖD. +++ Aki bekapcsolja az EAX hangzást fullosan dzsungelben érzi magát , csiripelnek a madarak , nyavajognak a majmok , meg ezer féle állat ad ki magából hangot

Qwerty4
elég ebbõl a szar vitából, biztos arra gondolt az ürge hogy grafikailag valósághû az erdõ, nem pedig a többi része, mint pl. a golyó általi sérülés.
Mindegyik fps játék kamu, ezt tudni kell, én tudom de úgyis tudom élvezni.
Megértettük egymást?

Qwerty4

mert a cod/cod2ben nem igy van , ott is 200000 golyót kibirsz...

mila69en
én errõl még mem is hallottam vagyis nem emlékszem rá😄DD

ez valami régi játék?

0Fritz0
Azok csak a figyelmeztetõ lövések... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tigeroo
"sõt sztem annyira valósághû hogy aki Kolumbiába készült takarékosságból jobb ha elindítja a gémet"

aha, a legalsó képen 2-en lövik a pléjört, szóval az meg is hal ugye?
pff
drogbárókkal is lehet játszani?

&#9675;&#9675; So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire &#9675;&#9675;

<#nyes>

Punker
inkább menjünk terepre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hmm, még nem is hallotam errõl, mikor jött ki? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a második képen tényleg fél méterrõl lövöldözik egymást?

Qwerty4
láttam egy trailert róla vagy 2 hónapja, nagyon tuti fps game, meg kell szerezzem<#smile>

Qwerty4

nincs... de meglehet venni a fullt ill. egyéb módon is belehet szerezni 😊

ugye demo nincs

Csodálkozva tapasztaltam hogy keresés után semmi topic nem kapcsolódik a játékhoz. Itt lehet megbeszélni a single/multi-hoz kapcsolódó élményeket.

Volt szerencsém kipróbálni a játékot és valami iszonyat kegyetlen dzsungel grafikája van a játéknak. a játékmenet is király. Kokainbárókat/telepeket kell elfoglalni, stb stb. BEJÁRHATÓ EGÉSZ KOLUMBIA VIRTUÁLISAN! ( sõt sztem annyira valósághû hogy aki Kolumbiába készült takarékosságból jobb ha elindítja a gémet.

Egyenlõre enyi várom a többi játékosok véleményét.