37
dzsungel FPS
-
#37 játszottam a játékkal és baromi jó!!!!!! ezt megveszem még eredetibe is -
abonyitomz #36 remélem megcsináltál vagy 5 küldetést és utánna mondasz rá véleményt , ellenkező esetben ovodás vagy... és töltsd be a Barbie Fashion Dancet... -
Tockos #35 Meg van a game csak sajnos németul nem szeretem a német nyelvet nincs meg valakinek hozzá legalább az angol nyelv? -
Hellsing47 #34 ha ilyen szar játék ahogy olvasom akkor Download STOP!!!!=/// -
#33 hár ez elég gagyesz játék:) uninstall -
abonyitomz #32 nem pl a World of Warcraftot egyből a szeméttelepre dobtam... soha nem töltöttem be és nem is fogom.... -
Gabe18 #31 Volt "szerencsém" a német verzióhoz...
Maradjunk annyiban hogy összességében a közepesnél gyengébb minőségű fps.Mész azt lősz.Taktikára semmi szükség. -
moralosan #30 Az nekem tökéletes lenne, de inkább kihagyom, mert a TT a Terrorist Takedown-nak a rövidítése...
Egyébként ez az abonyitomz minden szart kipróbál . -
Hellsing47 #29 torrent-röl lehet szedni..igaz csak NÉMET-ül :-/// -
neuro #28 a taktikai azt jelenti, hogy van 2-20 csapattársad, akiknek tudsz parancsokat adni, hogy merre menjenek, mit csináljanak
megnéztem a trailert, hát elég egyszerű egy játék lehet... úgyhogy én inkább kihagyom -
#27 én a Delta Force-hoz hasonlítanám, nameg a Counter Strike - Condition Zero-hoz témában.
De mondom csak egy trailer-ből gondolom ezeket, azokból a képekből amit láttam a játékról, szóval első benyomás. -
abonyitomz #26 semmi köze a Delta Force-hoz!!! FarCry és Soldier of Fortune 2 keverék -
abonyitomz #25 mész és lősz , viszont van taktikai része is , és van lopakodós is de a legnagyobb rész a "mész és lősz" || és itt kilehet használni a terep adta lehetőséget ha elbújsz a susnyásba akkor nem oda fognak lőni hanem keresgélnek , szóval itt nagy jelentősége van a susnyásnak -
abonyitomz #24 nem min egy ATI 9600 128 Mbal , prociba min 2,4 GHz , ramba 1 G ajánlott -
#23 nemsoká kiderűl milyen gamma:) még bevásárláson folyamatban:DDDDD -
neuro #22 ok, köszi az infot! -
#21 biztos az agyatlanok közé tartozik, sztem a témája olyan Delta Force-os lehet, ami nem a legjobb téma ami létezhet.
Viszont a képek szépek, sőt láttam egy kis ajánlót(trailert) róla, a grafikája nagyon tutti, ott lehet igazán látni mit tud ez a game.
megértettük egymást...
-
neuro #20 lehet hogy minden fps kamu (sőt minden játék az, hiszen ezek csak JÁTÉKOK) de azért azt megmondhatná valaki, hogy ez egy realisztikus taktikai cucc vagy egy agyatlan fps?
...megértettük egymást? -
Beja #19 vga ?
7800 a minimum? -
abonyitomz #18 2006-os -
abonyitomz #17 természetesen TÉRBELI HANGZÁSSAL!!!! és ehez társulnak a golyó süvítések pattogásot , recsegések , ropogások... egyszóval faja kis game ez , mentem is egy kokainmezőt kell megrohamoznom -
abonyitomz #16 amugy képek nem adják vissza de: mozog az összes falevél a fán , mozog az összes fű , mozog a bokor , fények szűrődnek a faleveleken keresztül, hajnalban alászáll a KÖD. +++ Aki bekapcsolja az EAX hangzást fullosan dzsungelben érzi magát , csiripelnek a madarak , nyavajognak a majmok , meg ezer féle állat ad ki magából hangot -
#15 elég ebből a szar vitából, biztos arra gondolt az ürge hogy grafikailag valósághű az erdő, nem pedig a többi része, mint pl. a golyó általi sérülés.
Mindegyik fps játék kamu, ezt tudni kell, én tudom de úgyis tudom élvezni.
Megértettük egymást? -
abonyitomz #14 mert a cod/cod2ben nem igy van , ott is 200000 golyót kibirsz... -
#13 én erről még mem is hallottam vagyis nem emlékszem rá:DDD
ez valami régi játék? -
#12 Azok csak a figyelmeztető lövések... :) -
#11 "sőt sztem annyira valósághű hogy aki Kolumbiába készült takarékosságból jobb ha elindítja a gémet"
aha, a legalsó képen 2-en lövik a pléjört, szóval az meg is hal ugye? [bocs..csak egy olyan játék ahol kibírsz 20 lövést, felveszel egy medpakkot és kibírsz még 10-et az minden csak nem reális] -
#10 drogbárókkal is lehet játszani? -
neuro #9 -
#8 inkább menjünk terepre :) -
Thanatos #7 hmm, még nem is hallotam erről, mikor jött ki? :D -
neuro #6 a második képen tényleg fél méterről lövöldözik egymást? -
abonyitomz #5
-
#4 láttam egy trailert róla vagy 2 hónapja, nagyon tuti fps game, meg kell szerezzem -
abonyitomz #3 nincs... de meglehet venni a fullt ill. egyéb módon is belehet szerezni :) -
blackgamer #2 ugye demo nincs -
abonyitomz #1 Csodálkozva tapasztaltam hogy keresés után semmi topic nem kapcsolódik a játékhoz. Itt lehet megbeszélni a single/multi-hoz kapcsolódó élményeket.
Volt szerencsém kipróbálni a játékot és valami iszonyat kegyetlen dzsungel grafikája van a játéknak. a játékmenet is király. Kokainbárókat/telepeket kell elfoglalni, stb stb. BEJÁRHATÓ EGÉSZ KOLUMBIA VIRTUÁLISAN! ( sőt sztem annyira valósághű hogy aki Kolumbiába készült takarékosságból jobb ha elindítja a gémet.
Egyenlőre enyi várom a többi játékosok véleményét.