TT: War In Columbia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Maradjunk annyiban hogy összességében a közepesnél gyengébb minõségû fps.Mész azt lõsz.Taktikára semmi szükség.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként ez az abonyitomz minden szart kipróbál <#idiota>#idiota>.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
megnéztem a trailert, hát elég egyszerû egy játék lehet... úgyhogy én inkább kihagyom
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
De mondom csak egy trailer-bõl gondolom ezeket, azokból a képekbõl amit láttam a játékról, szóval elsõ benyomás.
Qwerty4
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Viszont a képek szépek, sõt láttam egy kis ajánlót(trailert) róla, a grafikája nagyon tutti, ott lehet igazán látni mit tud ez a game.
megértettük egymást...
Qwerty4
...megértettük egymást?
7800 a minimum?
ki mázs snecie4 hát a bejá 43
Mindegyik fps játék kamu, ezt tudni kell, én tudom de úgyis tudom élvezni.
Megértettük egymást?
Qwerty4
ez valami régi játék?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
aha, a legalsó képen 2-en lövik a pléjört, szóval az meg is hal ugye?
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Qwerty4
Volt szerencsém kipróbálni a játékot és valami iszonyat kegyetlen dzsungel grafikája van a játéknak. a játékmenet is király. Kokainbárókat/telepeket kell elfoglalni, stb stb. BEJÁRHATÓ EGÉSZ KOLUMBIA VIRTUÁLISAN! ( sõt sztem annyira valósághû hogy aki Kolumbiába készült takarékosságból jobb ha elindítja a gémet.
Egyenlõre enyi várom a többi játékosok véleményét.