Jade Empire - a döntések RPG-je
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ehhh
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Na de minek? Egy 50-100 oras jatekot ugysem jatszok ujra.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És tudod: az ital kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság - ezt az elvet kövesd ^^
Byebye
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ezek szerint biztosan nem voltam józan. A társadalom érdekében kasztráltasd magad, mert remek dolog lenne, ha nem mérgeznéd az emberi génállományt esetleges utódok létrehozásával.
Abból látszik a "munkahelyed" szánalmas mivolta, hogy engedik egy ilyen gyökérnek, hogy nyilvánosan verje magát.
Takarodj vissza a rajongóid közé, akik bõszen fikázzák egymás konzoljait a parancsszavaidra.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ja, kell hozzá egy 250 ezer forintos konfig, hogy ne rángasson be. :) Pécések -> <#lama>#lama> <#lama>#lama> <#lama>#lama> <#lama>#lama> <#lama>#lama> <#lama>#lama>
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
és irtóra unom, hogy egy játékról elkezdenek áradozni, hogy "döntéseid befolyásolják a világot, kihatnak az emberekre" jada jada jada...
- megütöd az embert, fél tõled, nem beszél veled.
- megtalálod a kecskéjét, segít neked, megmutatja a titkos kincs helyét.
ennyibõl áll az ilyen rendszerek 90%-a.
Mert mivel fogok játszani miután végigtoltam a gothic hármat? :D
Bizonyíték itt.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.