34
  • moRtiZ
    Csak legyen olyan jo mint a fable, akkor mar kurvajo lesz. En imadtam Fable: Lost Chapterst
  • gameplusz
    Keleti kultúra és RPG, egy próbát megér
  • Atisz #32
    Nem azért, de ez a játék eléggé leszerepelt xboxon, nem?
  • [Jakuza]
    Max neked. Ket kulon kategoria, eg es fold a kulonbseg es nem a Kotor javara.
  • Rise Against
    hazugság
  • mennnon13
    A FABLENÁL JOBB LESZ?
  • pusztito15
    http://independence.fake.hu/
  • [Jakuza]
    NWN jobb mint Kotor.
  • Atisz #26
    Sajnos BG 2 óta nem villantott igazán a Bioware, talán a KOTOR...
  • Pluskast
    Akkor minek irogatsz ide a pc-el ha annyira utálod?? Próbáld meg esetleg konzolon. Ja, hogy nem lehet? TE
  • Loverman
    dzson, te olyan hülye vagy mint a seggem. mellesleg a sok konzolost megnézném hogy gamepadon hogy szerkeszt egy excel táblázatot! ennyit erről! ja és amíg WoW nincs PS-re vagy XBox-ra addig szintén csak másodikok lehetnek. mellesleg az okosok tudják hogy nem érdemes összehasonlítani PC-t meg konzolokat mert teljesen más dolog, de nem baj, maradj birka!
  • hdo
    Ehm, hát nem tudom ez a "te döntöd el hogy mecsenyász" dolog nekem eléggé Fable gyanús. És azt is Xboxra írták meg először még úgy tudom hogy ezelőtt a játék előtt. Mindegy majd kiderül hogy Fable 2 vagy tudtak-e azért valami újat is belevinni. És az újnál nem arra gondolok hogy végre oda mehetek ahova akarok. :P
  • Rise Against
    Arcanum, nah az olzan is volt... unalmas, okádék ^^
    fallout2 viszont fasza.
  • BlackVoid
    Jaj, hanyszor hallotuk ezt mar, hogy a donteseid hatassal lesznek az eredmenyre.....
    Na de minek? Egy 50-100 oras jatekot ugysem jatszok ujra.
  • Sanyix
    Hát neked lehet hogy szükséged lesz rá, de az epilepsziás görcs akkor is rángatni fog, ha 250ezer forintos konfigod van. Szerencsére a legtöbb embernek nincs ilyen gondja.
  • Indigo
    Hát hogy mennyire lesz napfényes az az 5 nap - majd kiderül :)

És tudod: az ital kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság - ezt az elvet kövesd ^^
  • Morden23
    Ja, esetleges kitörően intelligens válaszaidat privátbn kérem, mert ezennel Morden23 lehúzza a rolót, és 5 napfényes szabadnapra eltolja a bringát. RISZPEKT minden dolgozó kommentelőnek, iszom egyet az egészségetekre. :)

Byebye
  • Morden23
    Dzson. A múltkori "kommunikációnk" során azt hittem, hogy a végére felcsillantottál valami apró intelligenciát.

Ezek szerint biztosan nem voltam józan. A társadalom érdekében kasztráltasd magad, mert remek dolog lenne, ha nem mérgeznéd az emberi génállományt esetleges utódok létrehozásával.

Abból látszik a "munkahelyed" szánalmas mivolta, hogy engedik egy ilyen gyökérnek, hogy nyilvánosan verje magát.
    Takarodj vissza a rajongóid közé, akik bőszen fikázzák egymás konzoljait a parancsszavaidra.
  • Beyond silence
    MÉg egy értelmes hozzászólás...
  • Indigo
    Már megint itt vered magad te újságírók szégyene!?
  • Dzson
    "Az Xbox-on több millió hívet szerzett játék az ígéretek szerint nem egyszerű átirat lesz, hanem az utolsó porcikájáig átdolgozzák, hogy az igényeknek maximálisan megfeleljen."

Ja, kell hozzá egy 250 ezer forintos konfig, hogy ne rángasson be. :) Pécések ->
  • TrIp
    ez jó játék!! játszottam vele xboxon :D
  • Yv@n
    Diablo
  • Basic
    Milyen az a hackslash rpg?
  • Szefmester
    azért a Fallout 2 ben nem így volt...
  • PoisonBorz #9
    ...gameplay videókat láttam róla...
    és irtóra unom, hogy egy játékról elkezdenek áradozni, hogy "döntéseid befolyásolják a világot, kihatnak az emberekre" jada jada jada...

- megütöd az embert, fél tőled, nem beszél veled.
    - megtalálod a kecskéjét, segít neked, megmutatja a titkos kincs helyét.

ennyiből áll az ilyen rendszerek 90%-a.
  • Szefmester
    számítógépre az utolsó nem hackslash rpg az Arcanum volt, ami pedig pusztán egy fantasysített Fallout 2 volt... a feladarok megoldásával majdnem annyi xpt lehetett szerezni mint az öléssel, és a képzettségek használatáért kaptál még XP-t
  • alibá a mezőrűl
    remélem tényleg ősz lesz az.
    Mert mivel fogok játszani miután végigtoltam a gothic hármat? :D
  • Inquisitor
    Persze a KOTOR is hack and slash volt, meg a Mass Effect is az lesz? Lol. :)
  • GrimReaper78
    Nem igazán értem, hogy honnan veszed (ismételten!) az őszi megjelenést, ugyanis pont a hivatalos oldalon nincs erről semmilyen infó. És akkor meg bármilyen ellenkező értesülést kacsaként kell kezelnünk.

Bizonyíték itt.
  • Indigo
    Hmm? Akartál mondani valamit?
  • irkab1rka
    jada, jada, jada... történes semmi, játék: hack'n slash.
  • InvisibleWings
    Nagyon yo lesz!! Manapság egyre több az rpg... muszály lesz döntenem, hogy melyikkel játszok majd
  • endiboy
    jónak hangzik, tuti meglesem majd :)