31
Vidámparkok száguldó gépeinek élménye lakásunkban (Roller Coaster Simulator)
-
blackgamer #31 offline cucc, de nagyon jó -
#30 V.ki nem tudná leírni hogy mivel mit csinálok(nem tudok sehogyse csinálni coaster-t) -
#29 kell hozzá egy program (bitlord, bitcomet) azzal megnyitod és csorog lefele a cucc -
#28 má megvan -
#27 a torrent filet mivel tom megnyitni/lejáccani? -
moralosan #26 Elolvastad a #1-et? -
Neoncsoves #25 Akit érdekli honnan lehet letölteni a teljes verziót az irjon privit -
Neoncsoves #24 csinálok egy mapot :) -
#23 lol ja +fav -
Neoncsoves #22 +fav -
Neoncsoves #21 nem +fav? :D -
#20 +fax nekem 3 ilyes fajta játékom van a roller coaster tycoon 2 + 3 és a roller coaster world
-
Neoncsoves #19 Na már csak azt kéne tudnom hogyan kell megemelni a sínt -
Neoncsoves #18 Ennek a NoLimits-nek az editorjához kéne egy leírás... Please HELP -
Neoncsoves #17 Köszi, de már megtaláltam rapidon :) -
#16 Nézd meg! -
Neoncsoves #15 meglepődnék ha 40MB lenne a full NoLimits.. -
Neoncsoves #14 Más oldalt nem tudtok? -
#13 rapidon nincs fenn -
#12 Csak 40 mega, annyit te is letudsz tölteni, nem? -
#11 Torrentet tudok. -
Neoncsoves #10 Ennek a full verzioját honnan lehet megszerezni? (NE torrent ne DC) -
#9 El is felejtettem, hogy van benne ilyen :) de nekem ezzel az volt a bajom hogy sík a terep, nincs "kiépítve" egy táj. Ha cheatelsz, akkor meg van egy szép domborzat növényekkel stb, nem kell vele órákig tökölni. -
#8 Olyat kell indítani ahol nem számolja a pénzt, azt építesz amit akarsz. -
#7 Rollercoaster Tycoon 3 nagyon jó csak ott egy egész vidámparkot kell építeni :) de van tömérdek hullámvasút is, azt csinálsz gyakorlatilag amit akarsz. Csak ajánlani tudom, de szerezz cheat-et is ha csak hullámvasutazni szeretnél, mert az első napokban amíg megszeded magad pénzzel, addig nem igen fogsz :) -
Bankrupt #6 Most így a képekről az egyről a kettőre jutott az eszembe :D -
#5 ilyesmit bazi nagy plazma TVn jó nézni, tuti beleszédül az ember :) -
#4 Ezeket Te csináltad? Nem is rossz! -
#3 fúú, egy időben én is rá voltam zsibbadva ezekre eléggé:))) asszem pont ezt próbáltam ki én is, és annyira bejött, hogy elkezdtem gyűjtőgetni az ilyen témájú játékokat^^ csak már egy sincs meg.. lehet, hogy majd nosztalgiázok egyet. -
#2 jójáték. nekem is megvan, csak az ilye komolyabbakkal sokat kell szórakozni, de király :-)
(még domborzat is vaaaaan :P) -
#1 Sziasztok!
Imádom a hullámvasútakat, ezért kedvelem a hullámvasútas játékokat, szimulátorokat is.
Több is van belőlük, de elférnek egy témában, várok mindenkit akit megérint a dolog és ismer jó programokat.
Hallottam a Rollercoaster Tycoon 3-ról, sajnos még nem próbáltam.
NoLimits programmal szórakozok sokat. Van editor is benne, de azzal még csak ismerkedek.
Demo egyébként az oldalról tölthető
néhány kép