Hullámvasút szimulátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pigo
V.ki nem tudná leírni hogy mivel mit csinálok(nem tudok sehogyse csinálni coaster-t)<#lama><#lama>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

tigeroo
kell hozzá egy program (bitlord, bitcomet) azzal megnyitod és csorog lefele a cucc
zsolesz92
má megvan

zsolesz92
a torrent filet mivel tom megnyitni/lejáccani?

Elolvastad a #1-et? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Akit érdekli honnan lehet letölteni a teljes verziót az irjon privit

csinálok egy mapot 😊

biomage
lol ja +fav

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

+fav

nem +fav? 😄

biomage
+fax nekem 3 ilyes fajta játékom van a roller coaster tycoon 2 + 3 és a roller coaster world

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Na már csak azt kéne tudnom hogyan kell megemelni a sínt <#wow2>

Ennek a NoLimits-nek az editorjához kéne egy leírás... Please HELP

Köszi, de már megtaláltam rapidon 😊

Duddits
meglepõdnék ha 40MB lenne a full NoLimits..

Más oldalt nem tudtok?

ngcsnet
rapidon nincs fenn

Duddits
Csak 40 mega, annyit te is letudsz tölteni, nem?

Duddits
Torrentet tudok.

Ennek a full verzioját honnan lehet megszerezni? (NE torrent ne DC)

alert
El is felejtettem, hogy van benne ilyen 😊 de nekem ezzel az volt a bajom hogy sík a terep, nincs "kiépítve" egy táj. Ha cheatelsz, akkor meg van egy szép domborzat növényekkel stb, nem kell vele órákig tökölni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Duddits
Olyat kell indítani ahol nem számolja a pénzt, azt építesz amit akarsz.

alert
Rollercoaster Tycoon 3 nagyon jó csak ott egy egész vidámparkot kell építeni 😊 de van tömérdek hullámvasút is, azt csinálsz gyakorlatilag amit akarsz. Csak ajánlani tudom, de szerezz cheat-et is ha csak hullámvasutazni szeretnél, mert az elsõ napokban amíg megszeded magad pénzzel, addig nem igen fogsz 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Most így a képekrõl az egyrõl a kettõre jutott az eszembe 😄

bertino
ilyesmit bazi nagy plazma TVn jó nézni, tuti beleszédül az ember 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Ezeket Te csináltad? Nem is rossz!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

12346
fúú, egy idõben én is rá voltam zsibbadva ezekre eléggé😊)) asszem pont ezt próbáltam ki én is, és annyira bejött, hogy elkezdtem gyûjtõgetni az ilyen témájú játékokat^^ csak már egy sincs meg.. lehet, hogy majd nosztalgiázok egyet.

Saddalim
jójáték. nekem is megvan, csak az ilye komolyabbakkal sokat kell szórakozni, de király :-)
(még domborzat is vaaaaan 😛)

Gerzson
Sziasztok!

Imádom a hullámvasútakat, ezért kedvelem a hullámvasútas játékokat, szimulátorokat is.
Több is van belõlük, de elférnek egy témában, várok mindenkit akit megérint a dolog és ismer jó programokat.
Hallottam a Rollercoaster Tycoon 3-ról, sajnos még nem próbáltam.

NoLimits programmal szórakozok sokat. Van editor is benne, de azzal még csak ismerkedek.
Demo egyébként az oldalról tölthetõ
néhány kép