4
  • Psyho06
    az igaz nekem is tele van a padlás a cápákkal meg a krokodilokkal meg a repülőkatasztrófákkal.Szeretem a Discoveryt de már kicsit unalmasak a GYILKOS CÁPÁK
  • Sanyix
    Óceánok, tengerek elővilága a profilja ezeknek az adóknak? Hát nemhiszem, mégis ez van állandóan.
  • jefferson83
    Ez a profilja az adónak, ne nézd ha nem teccik. Én inkább idekapcsolok ha máshol Balázs, Mónika, Győzike, Barátok közt, ilyen-olyan szappanopera szintű IQ műsorokat adnak.
  • Sanyix
    Az a változatosság tengerek élővilága, óceánok élővilága, ultragyilkos halak, tengerek élővilága, tavak élővilága, szavannák élővilága, szavannák élővilága, kertek élővilága, főzzé ilyet meg olyat, óceánok élővilága, hiperszuper autók motorok, hiperszuper motor, tengerek élővilága, szavannák élővilága, tudomány.

Na kábé ilyesmi a discovery és a hasonló csatornák műsorai. Nemtom ki hogy van vele, de nekem már a tököm televan a mindenféle élővilágos természetfilmekkel, főleg az óceános tengeres cuccokkal, mert azokból rohadt sok van, és nagyon unalmasak már.