Tematikus hétvégét kínál a Discovery

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az igaz nekem is tele van a padlás a cápákkal meg a krokodilokkal meg a repülõkatasztrófákkal.Szeretem a Discoveryt de már kicsit unalmasak a GYILKOS CÁPÁK
Sanyix
Óceánok, tengerek elõvilága a profilja ezeknek az adóknak? Hát nemhiszem, mégis ez van állandóan.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez a profilja az adónak, ne nézd ha nem teccik. Én inkább idekapcsolok ha máshol Balázs, Mónika, Gyõzike, Barátok közt, ilyen-olyan szappanopera szintû IQ mûsorokat adnak.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sanyix
Az a változatosság tengerek élõvilága, óceánok élõvilága, ultragyilkos halak, tengerek élõvilága, tavak élõvilága, szavannák élõvilága, szavannák élõvilága, kertek élõvilága, fõzzé ilyet meg olyat, óceánok élõvilága, hiperszuper autók motorok, hiperszuper motor, tengerek élõvilága, szavannák élõvilága, tudomány.

Na kábé ilyesmi a discovery és a hasonló csatornák mûsorai. Nemtom ki hogy van vele, de nekem már a tököm televan a mindenféle élõvilágos természetfilmekkel, fõleg az óceános tengeres cuccokkal, mert azokból rohadt sok van, és nagyon unalmasak már.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)