14
-
#14 hát nem..
Bouvi's Mage User Interface. Ja és arról ne is beszéljünk mennyi ramot zabál a csöppség. 1GB+ kell. Valamennyit fogyaszt a Windóz, egy csomót a WoW(főleg ha nagy városban vagy pl.: IF) + az AddOn-ok..
Remélem a Lotro jól optimalizált cuccos lesz és nem fogja felszabálni a létező összes memóriát. -
#13 Majd ha ehez is lesz moddolt UI-akkor az sem fog ennyire sután kinézni... mert amit linkeltél, az nem alap UI. ;) -
Morden23 #12 Nem arra reflektáltam, hogy mennyire profi vagyok PC-historyban, hanem arra, hogy végigéltem bőven már ezt a korszakot, és emlékszem, hogy először Doom-klónként beszéltek az FPS-ekről, aztán Quake-klónokról, meg HL-klónokról, és még rengeteg más dolgoról.
Pont nem érdekel, hogy milyen technikai jellegű dolgok játszódtak le a röpke 7 évben (nem vagyok hajlandó engine-licensziákkal, meg know-how-kkal foglalkozni, bocsesz). -
lazly #11 Szerintem Guild Wars a kiraly, ami itthon valamilyen oknal fogva meltatlanul nem terjedt el, amugy nyugaton nagysikeru jatek. Es meg csak nem is havidijjas.
Amugy morden23, latom nagy szekertjoe vagy a gamer tortenelemnek, de azert ennel cseppet osszetetebb dolgok jatszodtak le abba a ropke 7 evben, amit megemlitettel. :) Google vagy Wiki majd segit.
Udv! -
#10 Nem az interface elrendezésére gondoltam, mert az adja magát, hanem a kinézetére..... -
Luminas #9 Nem tudom, sztem ez az interface jobban néz ki ;) De várjuk meg a végleges verziót, hátha alakítgatnak még rajta.
Magának a játéknak egyéként nagyon nem lesz könnyű befutni, nem sokára jön a Warhammer 40K online is, stb. Erős a mezőny :/ -
Morden23 #8 Na ja. Mint régen, amikor a doom a wolfenstein-től lopott.
Aztán a Duke Nukem a Doomtól lopott.
Aztán a Quake a Doomól meg a Duke Nukemtől lopott.
Aztán már mindenki a Quake-től lopott.
Amúgy nem kiábrándításképpen, az az "interface" már az Ultima IX-ben is hasonlóképpen nézett ki. Talán azért, mert ez a legmegfelelőbb formája :) -
pedrohsi #7 De ha csak ezt ismeri:) Ezzel az erővel mindenki a Windowsról lopott:) -
Indigo #6 Minden mmorpg-nél elsüti valaki hogy lenyúlta a wow interfacet... Mintha a wow-é annyira originál ötlet lenne... -
#5 jelentkeztem a bétára, remélem bekerülök:\ -
Diocles #4 Magyar a zeneszerője. -
#3 Interfacet ahogy látom egy az egyben lenyúlták WoWból. :)
De azért kiváncsi vok mit hoznak ki belőle, bár nem vagyok túl optimista.
Aki igazi MORPGre vágyik az nézze meg ezt: http://www.3dmagicbox.com/ -
#2 nekem tetszik :)
de sajnos ha fizetni kell érte akkor nem kell :P
Wow is ilyen, úgy tudom :-/ -
ExE #1 Inkább maradok a WoW-nál azt hiszem.