31
Bentley Car - Limusins and luxus cars.
-
#31 -
#30 Ez az elegáns márka, nem a BMW vagy az Audi. -
#29 Nekem a vonalvezetései nagyon beválnak. Elegáns, szolíd, s számomra lenyűgöző. -
#28 -
#27 -
#26 http://www.carwps.com/images/wallpapers/bentley/black-1024x768.jpg -
#25 Akárki akármit is mond, az Azure és az Arnage nagyon jól néz ki. -
#24 ebből aztás kurva sok fut az országban -
#23 Jólvan na! Leálltam már:D:D -
#22 :D
nem genyózás:) én pl nem vágtam sose minek minden márkának saját topik:) legalábbis az ilyeneknek. átlagautó topikok még ok, mer ott esetleg elmondhatják egymásnak a júzerek a tapasztalataikat, okosságaikat. de itt meg aztán..:) jól megnézik a képeket, hümmögnek egyet és továbbállnak^^ -
#21 PF.. ne ösködjetek mar velem! -
#20 nyitni kéne-.- -
#19 Koenigsegg topik még nincs! -
#18 Koenigsegg nyerő akkor már^^:D:D:D -
#17 vegyen mindenki kedileket^^ -
#16 akkor csak csúnya, vacak,és drága -
#15 Ez kétségtelen, de nekem sokkal jobban tetszik egy prémium VW (ezesetben a Phaeton), mint mondjuk egy prémium Mercedes vagy BMW. Pont az a stílusos benne, hogy nem az embléma miatt választottad azt. -
#14 De VW.. és azer egy Bentley jel az orron nagyobb tiszteletet vállt ki:P -
#13 A letisztult a puritánt jelenti, nem?
Egyébként különösebb bajom nincs vele, de azért az én fogalomrendszeremben az elegáns autó egy Jaguar XJ (vagy akármelyik Jaguar), egy Lancia Thesis vagy említhetném a Maseratit, az Aston Martint, a Rolls-Royce-ot vagy akár a Bentley-t is, de utóbbiak talán drágábbak.
A Phaeton inkább olyan maffiózós biznisz klassz autó, persze nem rossz. -
#12 Amíg nincs pénzem rá, nekem is ez a véleményem :D -
#11 ez az elegáns, letisztult formaterv;) -
#10 mondjuk 10 évesen biztos kipróbáltad már hogy ilyen jó tapasztalatod van róla -
#9 gyenge, vacak? lol, látom lejárt a banod -
#8 Bentley GT Continental Coupe
gyenge?
6000 3cm 564 LE! -
zoolee #7 Csúnya, gyenge, vacak, drága verda.
Semmi értelme. -
#6 Hát azért azt az autót sem vetném meg, függetlenül attól, hogy nem túl fantáziadús a formaterve. -
#5 szépkocsijókocsisosemleszilyenemsajna:( -
#4 Nagy fócvágen :)
Persze ettől még jó, csak kicsit kiábrándító, hogy a Continental GTben lévő kezelőszervek/kapcsolók nagy részét a VW Phaetonból vették át. -
#3 -
#2 -
#1 A Bentley régóta luxus autókat gyártó cég, remek minőség, gyönyörő külső, és elegancia.
Galéria
Bentley Motors