Google - Real - Mozilla: egységben az erő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az internet explórer nem kiváltható amikor az ember májkroszoftos oldalakat böngész."

Nekem cask a WindowsUpdate nem megy. Pl. az MSDN Online gond nélkül müxik, meg még sok más MS oldal is.

droland
Obi, te is okos vagy, hogy véleményt mondasz egy olyan OS-rõl ami hivatalosan meg sem jelent. Tesztelted te még anno az XP BETÁT? Csak megsúgom neked, hogy induláskor fél giga ramot evett be üres telepítés után. A végleges pedig 160-at.

Tehát még ne nagyon beszéljünk memória evésrõl. A mai BETA memoria éhsége ok, de még nincs kész. Ezt nem szabad elfelejteni...

Csak úgy elmondom hogy te vagy tájékozatlan.Ha megnéznéd valamelyik játéknak a gépigényét ahol íríják a Vista-t, akkor látnád hogy sokkal több ram kell hozzá.Ennyit rólad.
<#felkialtas>

a "mikro"soft is specializalhatna magat egy feladatra amiben 100%os lenne, nem mmindha a ff,goo,rp 100%osak ...

Hajrá Windows ! Vista Ownz ! <#wow2>
Ez az a realplayer ami egy nagy kalap trutyi? mert akkor nem repesek az örömtõl...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Annyira nem vészes a Vista hardverigénye, mondom én egy vérlinuxos. Vmware-be toltam be 512Mb-t adtam neki és 15G partíciót. Vígan elfutkos benne.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

vice
"4x akkora a gépkövetelménye, csak azért hogy szebben csillogjon a startmenü.Kinek kellenek átlátszó-lebegõ ablakok?"
Annak aki megteheti. Ezerszer elmondták már, hogy nem kötelezõ bekapcsolni a csili-vilit.
Játékok indításakor a Vista villámgyorsan kiüríti a memóriát amennyire tudja. Ha tájékozatlan vagy, legalább ne beszélj.

Hajrá FireFox-Google-Real!

Vessen magára az aki IE-t használ.Meg ilyeneket hogy Windows Media Player <#banplz>
A Vistaval nem fognak nagy babért aratni.4x akkora a gépkövetelménye, csak azért hogy szebben csillogjon a startmenü.Kinek kellenek átlátszó-lebegõ ablakok?
És egy ugyan olyan játék alatt sokkal nagyobb a gépigény, mert a Vista levesz 20 gb-ot a ramból.
Hát próba ki...IE alatt mégis más...eléggé.
Vice: A sütik formájában jelentkezõ kémprogikra gondoltam.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

A RealPlayert kimondottan nem kedvelem, azonban a RealMedia fájlformátum rendkívûl jó tömörítés/képminõség aránnyal rendelkezik.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

IE viszont az ACID2 teszten teljesen elvérzik (majdnem, hogy szó szerint :-) ), bármelyik veziója is legyen, mivel próbálkozunk.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Microsoft rlz!
FFgoogleRP sux.

Dj Faustus
"Ráadásul az az érdekes, hogy a Firefox jobban kezeli a Java, CSS, Flash technológiákat mint az IE."
A Flash és a Java külsõ beépülõ pluginokon keresztûl épül be, hasonlóképp mint az IE esetén. Szóval ezeket a techológiákat miért is kezelné jobban?
Talán az ActiveX-es jogi mizériából fakadó "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlõre"probléma miatt - ami egy kis Javascript trükkel megoldható?

A CSS 2.1-et pedig jobban támogatja mint az IE (6-os változata), de az ACID2 teszten még nem hajlandó átmenni az 1.5.x-es széria.

vice
Nem minden süti kémprogi, és nem minden kémprogi süti. Hülyeségeket ne beszélj.

PyRex
Na azért az túlzás, hogy FF alatt nincs gond a CSS-sel, rendesen lehet szívni sajnos FF alatt is 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Az összefogás remélhetõleg élezi a versenyt, és mindkét oldalon jobb minõségû programok és szolgáltatások születnek.
Ráadásul az az érdekes, hogy a Firefox jobban kezeli a Java, CSS, Flash technológiákat mint az IE. 😊 IE részrõl folyton kompatibilitási gondok vannak CSS részrõl, Firefox alatt nincs semmilyen gond! 😊 Ráadásul a kémprogik /sütik/ is az IE-t jobban kedvelik, hehehe! 😊)

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

egy bizonyos piaci részesedés fölött már azért "kötelezõ" támogatni a firefoxot is.

Egy magát profinak nevezõ web fejlesztõ cég (ember) már most sem engedheti meg magának az only IE lapokat.
AgentKis
Az internet explórer nem kiváltható amikor az ember májkroszoftos oldalakat böngész. Úgyhogy marad az is.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

AgentKis
A Rílpléyer szerintem az egyik leggusztustalanabb dolog a világon... Abból nem kérek köszi. Firefokszot meg góglét meg rendszeresen használok.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

[NST]Cifu
Ha kiváltható lesz az Real Player Alternative-al, akkor különösebben nem érdekel a Real részvétele. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

igen a Real a gyenge láncszem szerintem is...
Azért ez eléggé erõs hármas.
Mondjuk realp layer nekem sem kéne 😊