130

The Nanny (1993)
  • Harly18
    Picit vicces vagy a sors fintora, hogy a sorozatban mindig azt mondták, hogy olyan lesz majd mint az anyja, olyan kövér, s lám kicsit elhizott, persze megvolt az oka. Mondjuk nem sok nádszál karcsú nő van az ő korában. Elvégre nem lehet olyan, mint 30 évesen, hisz jövőre lesz 50 :)
  • The Nanny
    Lainie Kazan a bazi nagy görög lagzis anyuka, és egyben itt Frieda néni.
    És ott volt még Chevy Chase, Michael Bolton, a korábbi részekben meg Roger Clinton.
  • Lizzy Sheffield
    [IMG]http://[/IMG]
  • Lizzy Sheffield
    Barbara Streisand
  • Harly18
    Ja, meg a Ray Charles (ha minden igaz, akkor ő is, még a mostani részekben is szerepel), Liz Taylor, Bette Midler...
  • Lizzy Sheffield
    jaja,pl.: Celin Dion, Whoopi Goldberg, Coolio, Frida(nevét nem tom,de azt igen,hogy a Bazi nagy görög lagziban volt az anyuka), Rosie O Donnel, Elton John, és még sorolhatnám!
  • Harly18
    Akkor nincs gond. Különben most jövök rá, hogy ez akkoriban egy nagyon sikeres sorozat lehetett, mert nagy hírességek szerepeltek benne.
  • Harly18
    Thx :)
  • Lizzy Sheffield
    Sajna nem fogom látni mert épp tesi órán leszek,de szerencsére apám felveszi otthon!!!
  • Lizzy Sheffield
    Hétfőn (okt.16.) 5.20 -as rész lesz! Most itt tartunk.
  • Harly18
    Ok, köszi. De mire megtalálom, hogy most hol tart a sorozat :) Ha lesz szabad pár órám, akkor nekilátok :D
  • Lizzy Sheffield
    mindenképp nézd meg ezt az oldalt: Dadus

Itt megtudhatod képekben (ha nem tudsz angolul) h mikről maradtál le!!
  • Harly18
    :D Én sajnos az utóbbi részzekről pont lemaradtam vagy csak a végét csíptem el, de azért képben vagyok :)
  • Lizzy Sheffield
    Sikerül minden nap megnéznem,pedig koleszban vagyok. Mindig elzavarom azt aki ekkor tv-t akar nézni :D:D Tök gonosz vagyok,de a Dadusért mindent :D:D
  • Lizzy Sheffield
    tök jó volt a végén ez a csókos összeállítás!!!
  • Lizzy Sheffield
    Alig várom már,hogy megkérje a kezét! Hétfői rész marha jó lesz! Még a volt felesége is meg fog jelenni neki. az a bizonyos Sara!! De szerencsére egyet ért Maxwell-el!
  • Lizzy Sheffield
    Fogalmam sincs :D Csak valami ilyesmire gondoltam!!
  • Harly18
    Szerintem az Emmy a sorozatokat szokta dijazni, s a Golden globe pedig rendes filmeket, de fene tudja :)
  • Lizzy Sheffield
    Golden Glob díjról hallottam,de leht h rosszul!
  • Harly18
    Arról nem tud valaki, hogy nyert e valami dijat a sorozat? Mert mintha valami Emmy jelölésről hallottam volna, de sehol nem láttam leirva, hogy nyert-e valaha...
  • Harly18
    Thx, emlékeztem erre az oldalra, hogy van, csak a cimét nem tudtam.....
  • Lizzy Sheffield
    Nanny
  • Lizzy Sheffield
    akarjátok?? :D:D
  • Harly18
    És megosztod velünk azt az oldalt? :)
  • Lizzy Sheffield
    Sziasztok!!!

Én is szoktam nézni a Dadus-t. Imádom!! Főleg Maxwell és Fran szerelmi légyottjait!! De Niles és C.C. se rossz! Találtam egy tök jó angol honlapot amin képekben illusztrállja az egész öszes évadot, tök jó!!
  • The Nanny
    Aha, a nagy fekete táska, a zöld növény meg a BABY feliratú tábla! :-DDDD
  • Harly18
    Az előző részben jó volt, mikor a C.C poénkodott a terhességével, amit nem vettek bele a sorozatba :)
  • The Nanny
    Ez egyértelmű és nyilvánvaló! :-)))
  • Harly18
    Vagy talán csak Fran tűnik fiatalabbnak a koránál :)
  • The Nanny
    Egy érdekesség. Tudtátok, hogy a C.C.-t alakító színésznő a való életben négy évvel fiatalabb Frannél? A sorozatban, ugye, középkorú hölgyet játszik, és a viselkedése, öltözködése, a stílusa alapján hihető is, hogy egy jó pár évvel tényleg idősebb a dadusnál. De egyéb képek alapján is idősebbnek tűnik.
  • The Nanny
    Igen, a C.C.-t alakító színésznő, Lauren Lane terhes volt az 5. szezon részeinek forgatásán. A terhességét azonban nem építették bele a sorozatba, hanem bő ruhákat adtak rá, és a történet szerint meghízott, azért néz így ki. A hétfői részben volt is egy beszólása, hogy már öt napja csak folyadékot iszik, mégsem fogyott semmit. A 6. szezonban a Valt alakító színésznő is terhes lesz, de az ő terhességét sem építik bele a történetbe.
  • bestyen
    DE.Én a SMALLVILLE.hus bestyen vok
  • Harly18
    C.C (nem tudom így írják-e) nem terhes a mostani részekben? Bő göncökben van mindig, s mintha nagyobb darab lenne... :)
  • The Nanny
    Ez egy csúcs sorozat! Összesen 6 évada van. Magyar rajongói oldalt nem tudok, de külföldit igen: www.fran-drescher.com, és ezen találsz több más külföldi Nanny-oldalhoz linket.

(Egyébként te a smallville.hu-s bestyen vagy?)
  • bestyen
    Ez nagyon jó sorozat.Összesen hány évada van?Tud valaki egy jó kis rajongói oldalt?
  • Harly18
    Hát igen, elég durva, nem is nagyon tudnám megszokni, de a magyar hangja nem annyira durva hála istennek......
  • Seten

Én Fran eredeti hangját hallva kaptam majdnem szívrohamot. :)

• Harly18
    Már ugyanúgy tetszik, mint korábban :) A Jetta nagyit bírom, mert egy nagyon nagy arc, lassan már könyörgök, hogy feltűnjön. A múltkori részben is marha jó volt....Nem lett rosszabb a sorozat, bár a szinkronnal még így is nehéz kicsit megbarátkozni.... :(
  • The Nanny
    Valami Balogh Mix stúdió készítette a szinkront, kicsit elkapkodottnak tűnik. Számomra egy-két jelenet idézte csak fel a korábbi részek hangulatát. De bízzunk a jobb folytatásban!
  • Harly18
    Tényleg másabb igy, valahogy a poénok is másak, a hangokról meg nem is beszélve....kicsit furcsa, de szokható.....