13
-
gyuri12 #13 oké akkor mostantól nem fikázom a ruszkikat
de a kardos dolog tényleg elég izé... -
Morden23 #12 Ne spekulálj már a képek alapján. Lehet, hogy ők a "főhőst" nem kedvelő lázadók, esetleg az ufók kémei, vagy klónozott ügynökök, esetleg embernek álcázott robotok, de az is lehet, hogy alakváltó idegenek.
Sőt, az is lehet, hogy az ufók egy óriási emp bombával kisütötték az egész világot, és csak kardokkal lehet hadakozni.
Viccet félretéve: NE SPEKULÁLJ. Majd nézd meg. A ruszkikat meg ne rühelld. Vagy legalább bökd oda, hogy miért. -
gyuri12 #11 én csak azt nem értem hogy az ellenségnek(akik biztos az ufokkal vannak) miért vannak kardjaik,és nem ufo fegyverük? mert ha a kardok azok ufo fegyverek,akkor meg azt nem értem hogy egy kardos ufoka hogy vág szét egy tankot,vagy repülőt... -
Morden23 #10 Szerinted a mai modern világban mit keresnek kések a katonáknál?
Egyébként valamilyen szinten benne van a sztoriban: leigázott, szétbarmolt Föld bolygó, emberek szolgasoban tengődnek. Elég logikusnak tűnik, hogy nincsen lehetőségük BFG9000-eseket, meg plazmaágyúkat csinálni, TEHÁT maradnak a régi, bevált módszerek.
Ja, és hovatovább: azért, mert ezerszer feelingesebb egy kard, mint egy "lézerpisztoly". A csúcsszuper űrruhák engem meg inkább egyfajta mondern félvértezetre emlékeztetnek.
Egyszer megmagyarázhatnád, hogy mi a bajod a "büdös ruszkik"-kal, mert ez így elég ócska megjegyzés. A büdös ruszkik az utóbbi időben sokezerszer igényesebb és eredetibb játékötletekkel rukkolnak elő, mint a bejáratott PCgame-piac. -
gyuri12 #9 hát sztem meg elég baromság...pl:mit keresnek kardok a jövőben? és azt sem értem,hogy ha már kardal harcolnak,akkor miért vannak ilyen "csúcs szuper" űr ruhában? utálom a büdös ruszkikat -
Morden23 #8 Ezek a ruszki cuccok általában fantasztikusan jók, és a látványvilág meg a szöveg mindenért kárpótol.
Night Watch-ban voltak olyan megjegyzések, hogy az valami félelmetes..."Oké, összeszedem a pénzt, majd eladom a vesémet" és még sok más. Ilyet nem lehet hallani a büszke, emelt fővel harcoló, és az alienek rabigája alatt sem megtörő amerikai freedom-fighterektől.
Az oroszok is giccset csinálnak, de bizarr és valóságos giccset. És néha még érdekes sztorik is az eszükbe jutnak.
Erre a game-re oda fogok figyelni. -
irkab1rka #7 A cimben az a logika, hogy kattints ide lyól. -
Sidewinder #6 Hiányolod a vért? Ne hiányold mert lehet,hogy a képek a német piacra készülő vér nélküli vagy opciósan bekapcsolható zöld véres verzióból kerültek ki -
Sidewinder #5 Ja szerintem is jó dobás ez az oroszoktól.Én szeretem az orosz PC játékokat.Valszeg igazad van a címmel.Én a Buka kiadó másik játékát a DUSK-12-őt is nagyon várom már.Szerintem amúgy nem Stalker utánzat.Az is lehet,hogy előbb elkészül mint az:P De mondjuk a Stakert is várom már.Ezt a ne tiltsatok kilécci szöveget meg azért nyomtam mert egy haveromat állítólag kitiltották az SG-fórumról mert beszólt a cikkírónak(nemtom hogy télleg igaz-e de jobbnak láttam vigyázni).Ennyi. -
#4 "SORRY.Ne tiltsatok ki lécci." , "Kegyelmezzetek meg lécci!"
na ne mááár......xD, hagyd az ilyen szöveget.
szerintem símán arra akartak poénosan célozni, hogy "ismét egy jó orosz dobás" mivel mostanába elég sok jó elgondolásuk volt és ez is annak igérkezik.
Viking szabi: nem hiszem hogy stalker utánzat lenne. nincs sok közük egymáshoz, még story szinten se. a graf valóban hasonlóan néz ki de ez amolyan "kaszálós" játéknak tûnik első látásra és nem FPS RPG elemensekkel mint a stalker.
Nem tudom elképzelni miért kell sajnálni a vért ezekből a játékokból, az első képen amikor torkon vágta azt a csákót ömleni kellene belőle (plusz a szikrák + egyéb darabkák), a halott ember alatt meg legalább tócsának kellene lennie. Ezek az apróságok hiánya annyira szárazzá teszi a játékot. Leszámítva, hogy nem igen figyeltek a "details"-re (de biztos vagyok benne, hogy még fejlesztés alatt van), a grafika nagyon tetszetős. Sajnos a többiről semmit sem tudok, de majd utánna olvasok, lehetne egy jó dolgot is kihozni belőle, csak minnél komplexabbá kell tenni a harcot/mozdulatokat, kellenek a "specials" támadások, vásárolható, található és upgradelhető fegyverek/armor/misc, figyelni az apróságokra és ok lesz szerintem.
-
Viking szabi #3 Ez valami Stalker utánzat? -
bendeguz23 #2 Miért lennének a szereplői? Azért az oroszok szerintem, mert a kiadó OROSZ (Buka). A link: azt meg egyszerűen elírták. Azért azt nem nehéz összekeverni:D -
Sidewinder #1 Kiváncsi vagyok rá remélem jó játék lesz.A beszólás minden szándéka nélkül,de a címben mi a logika?"már megint ezek az oroszok" Igen a járékot ők fejlesztik de nem ők a szereplői tudomásom szerint.Vagy az idegeneket gondolod oroszoknak? Vagy mi? Inkább a megint ezek az idegenek cím lett volna a jó mert egy újabb játék ami a FÖLDÖNKÍVÜLI idegenek henteléséről fog szólni.De télleg nem akartam beszólni SORRY.Ne tiltsatok ki lécci.A kapcsolódó linkeknél a második pedig rosz.Ugyanis nem a CREOteam orosz fejlesztőcég oldalára vezet akik ugye a Collapse-t fejlesztik, hanem a CROteam horvát fejlesztőcéghez ami ugye a Serious Sam sorozatot csinálja.De most már tényleg abbahagyom.Kegyelmezzetek meg lécci!