Flight Simulator X - dombok felett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én csak olynaról hallottam, ami látott már olyat, aki ismer egy embert,akinek van ismerõse azok közül akik már láttak repülõt.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
FSX topik
http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorx/downloads.html
http://www.gamespot.com/promos/2006/flightsimulatorx-demo/index.html?tag=flightsimx_csbox_home
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ehhh
Nah jólvan nem írok töbebt, de ezt nem hagyhattam ki<#guluszem1>#guluszem1>
szerintem hacsak megnéznéd az fs'04-nek a billentyü beállításait.. :D nézdmár meg kérlek hánymillió kombináció meg kutyafasza van ... :) meg hány olyan játék van ami olyan hardware-eket támogat mint az fs... tetszik tudni a faroklapát-ot hogy nem támogatta az nem az FS hibája szokás mondani " az ön készülékében van a gond" ....
mind1, nem fecsérlem többet a szót, érted amit értened kell
u dont have to listen anybody else but me
akkor idõkhöz képest az is eszméletlen jó volt de hát fejlõdünk össze sem lehet hasonlítani...
és ugye a megosztott égbolt mód.. mindent visz nálam
persze kösz a biztosítást :D
Fizika. Na az sose volt benne.
Nem más mint az X-plane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
másrészt eddigis pontosan lemodelezett repterek voltak csak kissebb részletességgel, harmadrészt eddigis jó fizika stb. na mind1, meglátjuk mi ujat hozhat egy 200e-s konfigon kivül
harmadrészt nemhiszem hogy a sok gép is nagy szám lenne, eddigis ezeregymilliárd addon volt :D
lényeg semmi info-t nem ir a cikk
És Vista kell neki? Álljon a polcomon jövõ februárig vagy még tovább???
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.