24
-
#24 ja hogy az nem is kavics... :D
bocsesz - a kinagyitott kepet nem neztem - picibe meg annak veltem felfedezni.
a v3 noiesebb :) -
#23 a strasszkoven nelkul egyikotok sem mondana meg hogy ferfi vagy noi telcsi. szoval totalisan unisex ha kivered a kamera korul a kavicsokat. ha meg 50cent -nek vagy bekemnek erzed meg magad akkor idalis lesz :) -
#22 ilyet minek kell csinalni?
ott van a tobbi telefon.. valasszanak azok kozul, ott is van egy ket nekik valo. -
Alec #21 a cikkben szereplőket -
#20 a verut mondod? -
Alec #19 jól néz ki, főleg a barna -
#18 nézzétek meg a Vertu telefonokat! bőr és nagyon szép... nagyon jó fogása van pont a bőr borítás miatt! -
brueni #17 olvasd el az aprobetus reszt is.
ezeket az adatokat csak optimalis esetben tudja teljesíteni.
pl leteszed az adotorony elé és senki nem hívja a telefont, nincs hattervilagitas, nincs toronykeresgeles, roomingolas, nincs hívaskezdemenyezes.
tehat minimalis aramfelvetel mellett teljesulhetnek ezek az ertekek.
de nem szabad oket keszpenznek venni. -
#16 vazzz :DDDDDDDDD -
#15 hát ez az :)
p**ci-fon -
Picivizipaci #14 6 óra beszélgetési idő ! és ez 1 női telefon? Volt a tervezőknek valaha is csaja? -
el bruja #13 hát ha van olyan nő akinek ez tetszik... -
#12 fasz formáju mobilt a nőknek -
lazly #11 Akkor nem tudsz rendessen aksit formazni. Egyaltalan tudod hogy mi az? :) (Nem baszogatasbol)
En PDA-Telokat szeretem, P910i azokhoz kepest egy zsebbarat kis gombostuhegynek tunik. :) Ha jol emlekszek 100g alatt volt a sulya, pl... ;)
Udv! -
#10 Haverom apjának van olyan. De már az ablakon akarta kibaszni mert könnyen tönkre megy az a lehajlítható billentyűnek az érintkezője...ráadásúl fél tégla! -
aaaaa #9 Jó is a bőrborítás... kb. 1-2 hónap használat alatt lekopik, baromi ocsmányul fog kinézni, és már lehet is venni az újat. :) -
Anteris #8 "273 óra készenléti és 6 óra beszélgetési..."
én még soha a büdös életben nem találkoztam olyan telefonnal ami akár megközelítette volna is ezeket a csudálatos értékeket. -
Neerpelt #7 "...kamerával felvett képeket módosítani lehessen. Ennek köszönhetően perceken belül kiderül a portréfotók alapján, hogy valakinek a barna, a szőke vagy éppen a vörös haj és melyik frizura áll jól."
Az én telefonomban is van ilyen funkció, mégsem erre találták ki. Vagy de? -
#6 Férfi változatban nem lesz ez a telo ? -
#5 Nőnek érzed magad? -
#4 ez egy hányadék telefon. SE P910i rulz! :) -
Cat #3 fetisisztáknak tökéletes. -
#2 Abból indultak ki, hoyg a nők szeretnek bőrborítást érezni a markukban (is)?! :D -