Miért rossz az sg közösség?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-2 kisgyerek vitás ügye miatt felesleges ilyen topikot nyitni.
kulabácsi
de mi haladna jól egy ilyen topikon?, vagy most nem errõl beszélsz???

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gnar killer
ezek a mai fiatalok már csak ilyenek :3

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

tényleg, ha más nyitotta volna a topicot, lehet, hogy jól haladna 😮
na igen... ugyanígy, tulajdonképpen engem piszkálnak, nem Zooey-t.
DJ Skyline
bemásolhatnál egy két hülyeséget

mert sok fax láma újrek van 😛

hát igen... õ is színésznõ, nem??? mégse megy oda a bunkó népség
kulabácsi
😊))

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
dobj meg egy csgj - magyar szótárral

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

gameplusz
NC. LoL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

kulabácsi
????

hö... akkor ennyibõl mehettek volna baromkodni a Jessica Alba topicba vagy mibe is
kulabácsi
ja azt vágom, nem is magamra értettem!!! én tisztában vok h új vagyok még itt, de eddig nem is csináltam olyat ami bárkit is zavart volna....

Matthewpamer
mert tele van olyan öntelt fasszal mint Breki33

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

kulabácsi
legalább ha ilyet nyitsz, legyél tisztában azzal h mi hogy megy!!!

kulabácsi
figy te nyitottál ilyen topikot vazze!!!

Miatattok. :-@@@@@@vv

ja, kösz, hogy mondod, mostantól még jobban fognak szekálni, mert eszükbe jut, hogy én is vmennyire újreg vok
gameplusz
Soká lesz még az kulabácsi újrekk.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

kulabácsi
máskülönben!! ha jól tudom 1 évig az sg-n újregnek számítassz!! mikor is regeltél????

nem sztem, ha felvágnak az emberek. borzasztóan rossz tulajdonság sztem
gameplusz
Rá kell szólni, folyamodj házigazda jogokért, szólj moderátornak. A lehetõség adott.

NeoMaN
Az SG közösség nem rossz szvsz.

A húszon aluliak teszik azzá esetleg, az idióta topikjaikkal.
:F

Aki meg magára veszi, ha neten keresztül beszólnak neki, az húzzon pszihiáterhez.

kulabácsi
pontosan!!!

desigo
A rossz neveltetés kibukik...
kulabácsi
hát aki ilyen topikot nyit:S

gameplusz
Személy szerint - ahogy leveszem a dolgokat - ez egy lázadás akar lenni minden és mindenki ellen. Fújj.

nekem van feltûnési viszketekségem? nem annak, aki szétcseszi hülyeségekkel a topicomat??
tigeroo
az már legyen az õ bajuk. õket minõsíti, miért foglalkozol velük?
DJ Skyline
annyit írtam,hogy szerintem is pirosas a szeme,erre mit csináltál!? kitörölted...véleményt nyilvánítottam,te meg rögtön törlöd...

kulabácsi
volt amikor nem!! de sztem sem kellene álltalánosítani, mert nem minden újreg hülye!!!

bazs1
😄

bazs1
õ mit vitt túlzásba?

NEOreg3
mert használtad a topikkeresõt<#gonosz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ehhem... nem igaz, hogy nem bírod felfogni, hogy túlzásba viszitek!!!
gameplusz
Nem szeretem ezt az általánosítást. Szerintem ha valami bajod van, akkor azt máshogy kell elrendezni.

Feltûnési viszketekség SUXX.<#boxer>

ja, chaten is mindig beír vmit egy újreg, és már szidják is egyesek
DJ Skyline
ezt gondolom a Zoés' topik miatt nyitottad! nem tudom miért törölted ki a kommentemet amit írtam,pedig abban aztán semmi bunkóság nem volt,egyszerûen nem tudod elviselni ha valaki negatív véleménnyel van arról,amit te szeretsz,vagy nem igazán a te véleményeden van! rögtön bunkóságnak,piszkálódásnak veszed,és törlöd a kommentjét az illetõnek!

az most tabu... egyébként meg tudja szinte mindenki
kulabácsi
hmm azért nem kéne mindenkit leoltani csak azért mert újreg, vannak valszeg normálisak is, akik csak most jutottak el oda h regisztrálnak!!! pl én is újreg vok, és eddig nem sokan cseszegettek!!!

Serpa
mér ne?
nyugodtan személyeskedjünk.

bazs1
meik topikról van szó?

nem csak rád. de nem akarom leírni a nevüket...
Pheaper
<#zavart1>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

joebacsi
jobb esetben majd kinövöd a vérpistiséget...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
bizony bizony, van sok láma emberke is, nem csak fórumozók között, hanem felsõházban is...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

negatív vélemény??? negatív vélemény??!! hát nem is tudom, inkább azt mondanám rá, hogy bunkóskodás, és folyamatos szekálás
bazs1
rám célzol?

ha megkérem õket vmire, nem hajlandóak abbahagyni, sõt, tovább szekálnak. ezáltal persze könnyen szerzek büntipontot, mert kiakadok rajtuk, és, hát akkor....
Oldal 1 / 2Következő →