57
Van itt sok rendes ember is, de úgy látom, vannak, akik nem bírnak magukkal.
-
Borg #57 1-2 kisgyerek vitás ügye miatt felesleges ilyen topikot nyitni. -
#56 de mi haladna jól egy ilyen topikon?, vagy most nem erről beszélsz??? -
#55 ezek a mai fiatalok már csak ilyenek :3 -
csgj #54 tényleg, ha más nyitotta volna a topicot, lehet, hogy jól haladna :O -
csgj #53 na igen... ugyanígy, tulajdonképpen engem piszkálnak, nem Zooey-t. -
#52 bemásolhatnál egy két hülyeséget -
donoki #51 mert sok fax láma újrek van :P -
csgj #50 hát igen... ő is színésznő, nem??? mégse megy oda a bunkó népség -
#49 :))) -
#48 dobj meg egy csgj - magyar szótárral -
#47 NC. LoL. -
#46 ???? -
csgj #45 hö... akkor ennyiből mehettek volna baromkodni a Jessica Alba topicba vagy mibe is -
#44 ja azt vágom, nem is magamra értettem!!! én tisztában vok h új vagyok még itt, de eddig nem is csináltam olyat ami bárkit is zavart volna.... -
#43 mert tele van olyan öntelt fasszal mint Breki33 -
#42 legalább ha ilyet nyitsz, legyél tisztában azzal h mi hogy megy!!! -
#41 figy te nyitottál ilyen topikot vazze!!! -
mod #40 Miatattok. :-@@@@@@vv -
csgj #39 ja, kösz, hogy mondod, mostantól még jobban fognak szekálni, mert eszükbe jut, hogy én is vmennyire újreg vok -
#38 Soká lesz még az kulabácsi újrekk. -
#37 máskülönben!! ha jól tudom 1 évig az sg-n újregnek számítassz!! mikor is regeltél???? -
csgj #36 nem sztem, ha felvágnak az emberek. borzasztóan rossz tulajdonság sztem -
#35 Rá kell szólni, folyamodj házigazda jogokért, szólj moderátornak. A lehetőség adott. -
#34 Az SG közösség nem rossz szvsz.
A húszon aluliak teszik azzá esetleg, az idióta topikjaikkal.
:F
Aki meg magára veszi, ha neten keresztül beszólnak neki, az húzzon pszihiáterhez. -
#33 pontosan!!! -
#32 A rossz neveltetés kibukik... -
#31 hát aki ilyen topikot nyit:S -
#30 Személy szerint - ahogy leveszem a dolgokat - ez egy lázadás akar lenni minden és mindenki ellen. Fújj. -
csgj #29 nekem van feltűnési viszketekségem? nem annak, aki szétcseszi hülyeségekkel a topicomat?? -
#28 az már legyen az ő bajuk. őket minősíti, miért foglalkozol velük? -
#27 annyit írtam,hogy szerintem is pirosas a szeme,erre mit csináltál!? kitörölted...véleményt nyilvánítottam,te meg rögtön törlöd... -
#26 volt amikor nem!! de sztem sem kellene álltalánosítani, mert nem minden újreg hülye!!! -
#25 :D -
#23 ő mit vitt túlzásba? -
#22 mert használtad a topikkeresőt -
csgj #21 ehhem... nem igaz, hogy nem bírod felfogni, hogy túlzásba viszitek!!! -
#20 Nem szeretem ezt az általánosítást. Szerintem ha valami bajod van, akkor azt máshogy kell elrendezni.
Feltűnési viszketekség SUXX. -
csgj #19 ja, chaten is mindig beír vmit egy újreg, és már szidják is egyesek -
#18 ezt gondolom a Zoés' topik miatt nyitottad! nem tudom miért törölted ki a kommentemet amit írtam,pedig abban aztán semmi bunkóság nem volt,egyszerűen nem tudod elviselni ha valaki negatív véleménnyel van arról,amit te szeretsz,vagy nem igazán a te véleményeden van! rögtön bunkóságnak,piszkálódásnak veszed,és törlöd a kommentjét az illetőnek! -
csgj #17 az most tabu... egyébként meg tudja szinte mindenki