Bloodrayne - Elő a dhampírfogakkal!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psishock
örülök a kritikának, uwe engen is sziven talált a filmel, mert nagy BloodRayne rajóngó vagyok. Nem is az a bajom hogy sz@rt csinál, hanem hogy rontsa a meglévô, már kialakult dolgok színvonalát, és azt bizony rendesen.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

ennek a uwe boll gyereknek vki igazánvehetne egy vampire, vagy eg dnd alapkönyvet, hátha akkor kiélné magát a szerepjátékban és nem érezne késztetész az "alkotásra".
NEXUS6
Nem láttam, de hihetetlen, hogy ennyi jó színésszel nem lehet jó filmet csinálni, meg hogy egy rendezõ önmagában is mi mindenre "képes".

Egy hordó pisába önts egy kanna bort: szennyvizet kapsz. Egy hordó borba önts egy kanna pisit: akkor is szennyvizet kapsz.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

RAKAT SZAR A FILM!!! Boll tehet 1szívességet....<#violent>
Tinman

Bloodrayne cikket! MÉG!
Eddig csak 3 volt

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

értsd: bollnál nincs értelme a negatív reklámnak. ha egy számítógépes csak annyit tudna a filmrõl, hogy bloodrayne-adaptáció, akkor lehet, hogy megnézné, de ekkora fújásnak köszönhetõen a film mindenhol megbukott
ezzel nyilván nem mondtál újat, de nem is lenne sok értelme, mert a BR így is bukott itthon.
ezt add össze <#beka3><#beka3>
színes feliratos amerikai-német fantasy-horror,
HuAn82
Negatív "reklám" is reklám. A lényeg, hogy beszéljenek róla.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

lol, reklám? ember, ezt kritikának hívják, szerintem. elég durva az sg. nyomja itt a c.r.a.z.y. reklámját, a the king-ét, a karib tenger 2-ét, a superman-ét, a 24-ét.

ha pozitív lenne a kritika, még meg is érteném.

lehet, hogy akkor lenne felháborodás, ha éppen a bloodrayne-rõl nem lenne kritika. (az index is miért írt négyszer a bloodrayne-rõl? mert ez a népszerû téma. erre kattint a user, nem?)
Broafka
Ez a film, mekkora egy... FOS!
Uwe Boll ismét "kasszasikert" aratott, szánalmas az az ember, blahh...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HuAn82
SG-n megy megint a Bloodrayne reklám.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Miért kell ilyen nímandról állandóan írni, mint Uwe Boll? Gagyi a köbön.
Michael Madsen-t kedvelem, de ebben a filmben õ is annyira gagyi, hogy az egy rettenet.
sajoati
nocsak, Ben Kingsley lejjebb adta? anno volt egy sztori arrol, hogy Spielbergnek milyen nehezen sikerult meggyoznie, h jatszon a Schindler listajaban, itt meg...

egyebkent nem kotelezo ilyen szennyekrol irni -- ha dvd-k is szerepelnek a cikkek kozott, nemcsak aktualis mozislagerek -- vsz bekerulhetnenek a kevesbe ismert, de ertekesebb alkotasok a bemutatok, kritikak koze.

Endure, in enduring grows strong...

az egyetlen olyan ma élõ Német lény akit utálok:uwe boll <#mf1> <#violent> <#boxer>

← ElőzőOldal 2 / 2