82
  • Heimdall
    Hát komolyan mondom hogy Bollnak csak ahhoz van tehetsége, hogy elcsesszen mindent... Magától adódott a jó story, de ő meg rittig el*****...
    Én legszívesebben száműzném Boll-t egy lakatlan szigetre..
    Én már csak azt sajnálom hogy a Far Cry megfilmesítési joga is az övé...
  • Viking szabi
    nagyon béna film volt,az biztos
  • vice
    Főbelőném a producereket, hogy ilyen filmre adtak pénzt.
  • scythe1992
    Nézze meg UB az Angel egy részét és próbáljon ahhoz hasonló filnmet csinálni,csak lehetőleg nem sorozatban.
  • IMYke2.0.0.0
    Segítek:

[...] a történet középkorba helyezéséhez. Az akár cyber-punkos környezetben is működtethető Rayne karaktere így a technika híján rögtön kompromisszumokra kényszerül - a koreográfia megsínyli a játék egyik legfőbb erősségét jelentő egyidejű fegyverhasználat hiányát.

[...] hatástalanított egy király sztorit és féltucat karakteres színészt, felvonultatott néhány, kb. a Vörös Szonja színvonalához mérhető effektet, és biztos kézzel varázsolt Rayne játékbeli karizmájából érdektelen fantasy-figurát.

• pitiless
    ami zavar engem 1 picit hogy a kritikából nem jön le hogy mér is szar a film - ok, gyenge csatajelenetek, meg idétlen raynejelmez(nahh az télleg fos) - de azontúl? Szentem még vannak olyanok akiket a Boll név még nem riaszt és esetleg szeretnék tudni az sg.ről hogy mé is szar a múví?
  • Piedon
    Egyedül a "döngetős" rész üde színfolt a filmben...
  • Neakardtudni
    De jó hogy ezt sem láttam
  • jefferson83
    Q
  • irkab1rka
    ez csak egy rossz B film.
  • psishock
    örülök a kritikának, uwe engen is sziven talált a filmel, mert nagy BloodRayne rajóngó vagyok. Nem is az a bajom hogy sz@rt csinál, hanem hogy rontsa a meglévő, már kialakult dolgok színvonalát, és azt bizony rendesen.
  • Lordboxi
    ennek a uwe boll gyereknek vki igazánvehetne egy vampire, vagy eg dnd alapkönyvet, hátha akkor kiélné magát a szerepjátékban és nem érezne késztetész az "alkotásra".
  • NEXUS6
    Nem láttam, de hihetetlen, hogy ennyi jó színésszel nem lehet jó filmet csinálni, meg hogy egy rendező önmagában is mi mindenre "képes".

Egy hordó pisába önts egy kanna bort: szennyvizet kapsz. Egy hordó borba önts egy kanna pisit: akkor is szennyvizet kapsz.
  • sebtapasz
    RAKAT SZAR A FILM!!! Boll tehet 1szívességet....
  • Tinman #11

Bloodrayne cikket! MÉG!
    Eddig csak 3 volt
  • winnie
    értsd: bollnál nincs értelme a negatív reklámnak. ha egy számítógépes csak annyit tudna a filmről, hogy bloodrayne-adaptáció, akkor lehet, hogy megnézné, de ekkora fújásnak köszönhetően a film mindenhol megbukott
  • winnie
    ezzel nyilván nem mondtál újat, de nem is lenne sok értelme, mert a BR így is bukott itthon.
  • qtpman
    ezt add össze
    színes feliratos amerikai-német fantasy-horror,
  • HuAn82
    Negatív "reklám" is reklám. A lényeg, hogy beszéljenek róla.
  • winnie
    lol, reklám? ember, ezt kritikának hívják, szerintem. elég durva az sg. nyomja itt a c.r.a.z.y. reklámját, a the king-ét, a karib tenger 2-ét, a superman-ét, a 24-ét.

ha pozitív lenne a kritika, még meg is érteném.

lehet, hogy akkor lenne felháborodás, ha éppen a bloodrayne-ről nem lenne kritika. (az index is miért írt négyszer a bloodrayne-ről? mert ez a népszerű téma. erre kattint a user, nem?)
  • Broafka
    Ez a film, mekkora egy... FOS!
    Uwe Boll ismét "kasszasikert" aratott, szánalmas az az ember, blahh...
  • HuAn82
    SG-n megy megint a Bloodrayne reklám.
  • wanek
    Miért kell ilyen nímandról állandóan írni, mint Uwe Boll? Gagyi a köbön.
    Michael Madsen-t kedvelem, de ebben a filmben ő is annyira gagyi, hogy az egy rettenet.
  • sajoati
    nocsak, Ben Kingsley lejjebb adta? anno volt egy sztori arrol, hogy Spielbergnek milyen nehezen sikerult meggyoznie, h jatszon a Schindler listajaban, itt meg...

egyebkent nem kotelezo ilyen szennyekrol irni -- ha dvd-k is szerepelnek a cikkek kozott, nemcsak aktualis mozislagerek -- vsz bekerulhetnenek a kevesbe ismert, de ertekesebb alkotasok a bemutatok, kritikak koze.
  • gyuri12
    az egyetlen olyan ma élő Német lény akit utálok:uwe boll