Jamie Winchester-Hrutka Róbert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ment privbe!
tabok érdekel vkit?
kijött egy maxi
Jamie Winchester & Hrutka Róbert: The Trouble You're In EP
Az ír-magyar szerzõpáros legújabb lemeze! A 2007. február 27-én megjelent korong érdekessége az új forma, az EP, melyen 4 új dal mellett egy multimédiás cd-rom rész található, melyben 3 eddig sehol nem publikált videóhoz jut hozzá az eredeti korongot választó hallgató. Az elsõ videoklip a Murder címû dalból készült, majd 2007 késõ-tavaszán várható a második klip a címadó dalból. Idén még újabb meglepetések várhatók a zenekar körül!

Jamie Winchester & Hrutka Róbert: The Trouble You're In EP
Az ír-magyar szerzõpáros legújabb lemeze! A 2007. február 27-én megjelent korong érdekessége az új forma, az EP, melyen 4 új dal mellett egy multimédiás cd-rom rész található, melyben 3 eddig sehol nem publikált videóhoz jut hozzá az eredeti korongot választó hallgató. Az elsõ videoklip a Murder címû dalból készült, majd 2007 késõ-tavaszán várható a második klip a címadó dalból. Idén még újabb meglepetések várhatók a zenekar körül!

Jamie Winchester és Hrutka Róbert - It's Your Life
MM-ban 1490 Ft
MM-ban 1490 Ft
megújult a weblapjuk, angolul sajnos még mindig nem érhetõ el
Ha nem voltál még koncerten feltétlen menj el egyre, mert mindig nagyon-nagyon jó a hangulat, és a zenekar tagjairól is lejön, hogy mennyire élvezik az együtt zenélést!! :-)
Másrészt, mert akkor véleményt alkothatsz arról hogy a srácok mennyire szimpatikusak (vagy éppen nem). Ezt csak azért írtam le, mert akyyyval ellentétben én jófejnek tartom õket, és úgy gondolom kifejezetten odafigyelnek a rajongóikra. Mondom ezt 3 évnyi koncertre járással a hátam mögött. 😊
Végül itt egy rajongói oldal címe (http://www.tar.hu/jamie-robi), ahol a dalszövegek mellett találhattok linkeket több másik, velük kapcsolatos weboldalra:
pl. gitártabokhoz, mp3ban feltett tv-s, rádiós interjúkhoz, koncertképekhez, vagy éppen cikkekhez. Jó böngészést!
Másrészt, mert akkor véleményt alkothatsz arról hogy a srácok mennyire szimpatikusak (vagy éppen nem). Ezt csak azért írtam le, mert akyyyval ellentétben én jófejnek tartom õket, és úgy gondolom kifejezetten odafigyelnek a rajongóikra. Mondom ezt 3 évnyi koncertre járással a hátam mögött. 😊
Végül itt egy rajongói oldal címe (http://www.tar.hu/jamie-robi), ahol a dalszövegek mellett találhattok linkeket több másik, velük kapcsolatos weboldalra:
pl. gitártabokhoz, mp3ban feltett tv-s, rádiós interjúkhoz, koncertképekhez, vagy éppen cikkekhez. Jó böngészést!
Én nem szeretem a zenéjüket...
Pedig nem áll távol tõlem ez a zenei mûfaj...
Pedig nem áll távol tõlem ez a zenei mûfaj...
ez visz mindent! <#eljen>#eljen><#sir>#sir>
Someone sent an angel
To watch over me
Someone sent an angel
So beautiful to see
Say you know the reason
Say you understand
Why I feel so lonely
In Lonely Angel's Land
Someone sent an angel
To take me by the hand
Someone sent an angel
To smile and understand
When I search for answers
Stranded on dry land
Then she comes to save me
From Lonely Angel's Land
Someone sent an angel
To watch over me
Someone sent an angel
So beautiful to see
Say you know the reason
Say you understand
Why I feel so lonely
In Lonely Angel's Land
Someone sent an angel
To take me by the hand
Someone sent an angel
To smile and understand
When I search for answers
Stranded on dry land
Then she comes to save me
From Lonely Angel's Land
igen
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az rossz, én is több ilyen rajongót lenézõ "sztárról" tudok...
viszont élõben még nem hallottam õke mert sose jött úgy össze a dolog hogy kikerüljek egy koncertjükre, de biztos van lendülete és jó a hangulat
viszont élõben még nem hallottam õke mert sose jött úgy össze a dolog hogy kikerüljek egy koncertjükre, de biztos van lendülete és jó a hangulat
jók a zenéjük, nem csak a pannonos, de a többi is, viszont a srácok nagyon unszinpatikusak, lekezelõek, stb...<#levele>#levele><#rinya>#rinya>és ezt sajnálattal mondom😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt mindenkirõl lehet bõvebben olvasni, sajnos alngolul még nem érhetõ el a honlap, de azt mondták nekem hogy dolgoznak rajta
Hrutka Robi jobbról a második, Jamie meg a kopasz srác. a többiek gondolom a zenekar tagjai.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Sziasztok!
Várok mindenkit aki szereti a zenéjüket. Én már régen figyelem tevékenységüket és mondhatom nagyon magas szinvonalon zenélnek szinte nem is gondolná az ember hogy hazai együttes.
Elsõ daluk amit még több éve hallottunk tõlük a Pannon GSM reklám zenéje volt, ami után gyorsan ismertek lettek.
3 album, koncert lemez és dvd után is tudnak új hangzást adni számaikhoz, mely reméljük további mûveikre is jellemzõ lesz.
weblapjuk, online nézhetõ klipek, letölthetõ klipek, belehallgatás a Hole címû albumba

Várok mindenkit aki szereti a zenéjüket. Én már régen figyelem tevékenységüket és mondhatom nagyon magas szinvonalon zenélnek szinte nem is gondolná az ember hogy hazai együttes.
Elsõ daluk amit még több éve hallottunk tõlük a Pannon GSM reklám zenéje volt, ami után gyorsan ismertek lettek.
3 album, koncert lemez és dvd után is tudnak új hangzást adni számaikhoz, mely reméljük további mûveikre is jellemzõ lesz.