21
Jamie Winchester & Hrutka Róbert Band
-
#21 Verseny
A játék tárgya, hogy gyere el bármelyik koncertünkre, vegyél fel bármilyen minőségű videókat -
bcrics #20 ment privbe! -
#19 engem érdekel, saját munka? -
bcrics #18 tabok érdekel vkit? -
#17 kijött egy maxi
Jamie Winchester & Hrutka Róbert: The Trouble You're In EP
Az ír-magyar szerzőpáros legújabb lemeze! A 2007. február 27-én megjelent korong érdekessége az új forma, az EP, melyen 4 új dal mellett egy multimédiás cd-rom rész található, melyben 3 eddig sehol nem publikált videóhoz jut hozzá az eredeti korongot választó hallgató. Az első videoklip a Murder című dalból készült, majd 2007 késő-tavaszán várható a második klip a címadó dalból. Idén még újabb meglepetések várhatók a zenekar körül!
-
blackgamer #16 Jamie Winchester és Hrutka Róbert - It's Your Life
MM-ban 1490 Ft -
#15 megújult a weblapjuk, angolul sajnos még mindig nem érhető el -
htwo #14 Ha nem voltál még koncerten feltétlen menj el egyre, mert mindig nagyon-nagyon jó a hangulat, és a zenekar tagjairól is lejön, hogy mennyire élvezik az együtt zenélést!! :-)
Másrészt, mert akkor véleményt alkothatsz arról hogy a srácok mennyire szimpatikusak (vagy éppen nem). Ezt csak azért írtam le, mert akyyyval ellentétben én jófejnek tartom őket, és úgy gondolom kifejezetten odafigyelnek a rajongóikra. Mondom ezt 3 évnyi koncertre járással a hátam mögött. :)
Végül itt egy rajongói oldal címe (http://www.tar.hu/jamie-robi), ahol a dalszövegek mellett találhattok linkeket több másik, velük kapcsolatos weboldalra:
pl. gitártabokhoz, mp3ban feltett tv-s, rádiós interjúkhoz, koncertképekhez, vagy éppen cikkekhez. Jó böngészést! -
#13 szerintem egy kicsit kihegyezett! :S -
mod #12 Én nem szeretem a zenéjüket...
Pedig nem áll távol tőlem ez a zenei műfaj... -
OPM #11 ez visz mindent!
Someone sent an angel
To watch over me
Someone sent an angel
So beautiful to see
Say you know the reason
Say you understand
Why I feel so lonely
In Lonely Angel's Land
Someone sent an angel
To take me by the hand
Someone sent an angel
To smile and understand
When I search for answers
Stranded on dry land
Then she comes to save me
From Lonely Angel's Land -
#10 nemrég voltam Beach House-on, pont ők koncerteztek, nem volt rossz...:) -
#9 igen -
#8 Mér már beszélgettél velük ? -
#7 az rossz, én is több ilyen rajongót lenéző "sztárról" tudok...
viszont élőben még nem hallottam őke mert sose jött úgy össze a dolog hogy kikerüljek egy koncertjükre, de biztos van lendülete és jó a hangulat -
#6 jók a zenéjük, nem csak a pannonos, de a többi is, viszont a srácok nagyon unszinpatikusak, lekezelőek, stb...és ezt sajnálattal mondom:( -
#5 itt mindenkiről lehet bővebben olvasni, sajnos alngolul még nem érhető el a honlap, de azt mondták nekem hogy dolgoznak rajta -
#4 koszi :) -
#3 Hrutka Robi jobbról a második, Jamie meg a kopasz srác. a többiek gondolom a zenekar tagjai. -
#2 A képen melyik melyik?
Mármint Jamie és Hrutka.
És kik a többiek? -
#1 Sziasztok!
Várok mindenkit aki szereti a zenéjüket. Én már régen figyelem tevékenységüket és mondhatom nagyon magas szinvonalon zenélnek szinte nem is gondolná az ember hogy hazai együttes.
Első daluk amit még több éve hallottunk tőlük a Pannon GSM reklám zenéje volt, ami után gyorsan ismertek lettek.
3 album, koncert lemez és dvd után is tudnak új hangzást adni számaikhoz, mely reméljük további műveikre is jellemző lesz.