E3 2007 - haldoklik a rendezvény?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ignore oszt kész... A lényeg hogy következetes vagy... <#wink>

Public fórumba minen paraszot beengednek. És most nem a jó (földmûves) értelemben mondtam 😊
Amúgy mit vársz egy frusztrált kiskamasztól?
Kidobták õket az indexrõl meg a prohw-ról, most itt eszi õket a rosseb 😄DD

Ignore oszt kész.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Sanyix
Azért nem mindíg egymást, oltják van aki kötekszik, van aki nem, de ha belekötnek viszonozza, van aki nem is viszonozza. Na hát kötekedõkbõl van sok az tuti, de nem mind ilyen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szánalmas hogy mindig marják az emberek egymást itt az SG-n... még jó hogy a Prohardveren megmaradt a rend és mindenki normálisan beszél egymással! Az SG nem más mint egy általános magyar oldal általános magyar fórummal.<#levele>
HuAn82
Thx!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Én is...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

kicsit sem vagy lammer..

namind1, az idei e3 egy überfos volt, konami alkot megint azt hello
krízis meg lehet hogy graf-ban odabaszós lesz, de ha nemlesz élvezhetõ sztori meg játékmenenet akkor ez sokat nemfog érni
szvsz
Sanyix
Nemmegy? Na nem baj, már bemutattad miért nem. Megértelek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem tapostál, engem ugyan nem zavar ha beégeted magad...

HuAn82
Bocs ha ezáltal beletapostam a pici szívedbe.

Az látszik, mert elég szánalmasra sikeredett...

HuAn82
Frappánsan keveset.

Ez nagyon frappáns beszólás volt, sokat kellett agyalnod rajta?

HuAn82
Nics szûkségem rá ellenben veled. (Már ha van mivel.)

Sanyix
Gondolkozzál akkor ha nem tudod.

HuAn82
Mégis mi a francról szóljon?

akyyy
meg kihagytátok a leglényegesebbet: sg.hu/forum.php!!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

psishock
Csak "tease"-eled magadat az ilyen partykon, semmi több. Ha majd kijön a játék, úgyis csak akkor fogod játszani (esetleg demó) de elôbb nem, akkor meg minek utazzak annyit? Egyre sebesebbek a netek és egyre jobbak a hírforrások, ha valami lappang is a közeljövôben esetleg, úgy is megtudja az ember legalább fél évvel elôtte, de vannak pletykák is és "unoffical" információk amikbôl már akár évekre is lehet elôre tudni, hogy mi vár ránk. A videók, a képek (miegyéb mellett) meg tényleg ott vannak és csak lesni kell ôket.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

minek elmenni egy olyan rendezvényre ahol olyan hírek/videók látnak napvilágot amik már jópár hete a neten keringenek...?csak azért,hogy néhány szerncsés ki is próbálhasson egy két játékot?

Bevallom nagy hcgamer voltam, de az idei E3-at már csak fél szemmel figyeltem. A jövõ évit meg "ki nem sz*rja le" hozzáállással veszem tudomásul. Pontosan azon okoknál fogva, amit alant lévõ kollega is említett.
Sanyix
Mégis mit várnak? Arról szól az egész, hogy az új krájszisz hogy néz ki, meg a háel, meg az ut2232, meg kihasználják a seder 843.51-et. Így kit érdekel?